2011. augusztus 22., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A pénz, és ha túl sok van belőle, megrontja a lelket

2011. augusztus 21. vasárnap, 23:00
Drága, szeretett leányom, ma éjjel azért látogatlak meg, mert a világ szakadatlan erőszakban kezd el kitörni, ahogy egyik nemzet a másik után bombázni fogja egymást, hatalmat és dicsőséget keresve. Imádkozzatok, mindazokért a lelkekért, akik ebben az erőszakban meg fognak halni, hogy Atyám Királyságában kegyelemre találhassanak.
Leányom, a világ most fogja elszenvedni az előre megjövendölt változásokat, hogy megtisztuljon azért, hogy az emberek méltók lehessenek Ígéretemre. Továbbra is meg lesz engedve nekik, hogy az anyagi dolgoktól meg legyenek fosztva, azok által a kapzsi emberek által, akik a hirtelen halálukért felelősek. Ahogy ezek a megpróbáltatások fokozódnak, úgy fognak ezen gyermekek is megszabadulni a sátán üres ígéreteinek bilincseitől, ő (a sátán), aki elcsábítja a gazdagokat azáltal, hogy még többet ígér nekik, és aki most továbbra is kérkedik a hivalkodó közönségesség ocsmányságával, hogy az egész világ lássa. Ezt azért fogja tenni, hogy Gyermekeim, ne csak irigykedjenek majd a gazdagokra és hírességekre, hanem majd minden tőlük telhetőt megtegyenek azért, hogy utánozzák őket. Miközben ő (a sátán) Gyermekeimet ebbe a fészekbe hajtja, ahol a jelentős gazdagság külső látszatának elérése számukra egy fontos célnak fog tűnni, sikeresen el fogja távolítani őket az igazságtól.
Amint csupaszon és meztelenül maradtok, Én majd felöltöztetlek újra benneteket, Gyermekeim, csak ezúttal ez egy fegyver – palást lesz, azzal a céllal tervezve, hogy védelmet nyújtson nektek a rossz emberek gonoszságaitól.  Amint fel lesztek vértezve, készen álltok majd arra, hogy egy más életfelfogással menjetek ismét a világba. Egy olyan életfelfogással, amelyben a felebaráti szeretet fog a legfontosabb célnak számítani. Ha egymás iránt szeretetet mutattok, akkor az Irántam való valódi szereteteteket bizonyítjátok.
 A jólét és gazdagság látszata, amelyhez nagyon kevés Gyermekem férhet hozzá a világban, semmi több: csak látszat. Mert nincs mögötte semmi. Meg lesztek kísértve, hogy hasonló gazdagság után kutassatok, amint a csaló arról győz meg benneteket, hogy a nagy gazdagság és hírnév után kell vágyakoznotok. Az igazság az, hogy míg ti üres és értelmetlen vágyaitok kergetésével vagytok elfoglalva, figyelmen kívül hagyjátok kötelességeiteket Velem szemben.
Soha ne engedjétek, hogy a gazdagsággal és a hírnévvel való kérkedés elcsábítson benneteket, tudván azt, hogy a pénz, és ha túl sok van belőle, az megrontja a lelket. Mindazok, akiknek olyan sok pénzük van, hogy nem valószínű, hogy még ebben az életben el tudják azt költeni, oda kell adniuk azoknak a kevésbé vagyonos (szerencsétlen) embereknek, akiknek az élelemre is kevés jut. Ha ezt megteszitek, megmenthetitek lelketeket. De ha még többre éheztek, habár már van elég, hogy egy egész nemzetet etessetek és ruházzatok, akkor éhezni fogtok. Az élet kenyere számotokra, az alázatos elfogadása annak, hogy az egymás iránti szeretet az, amit Én tanítottam nektek. Felebarátaitokat szeretni azt jelenti, hogy azokkal törődtök, akiknek semmijük sincs.
Ébredjetek fel és fogadjátok el az igazságot, még mielőtt túl késő. Sokkal nehezebb Atyám kegyelmére lelniük azoknak, akik nagy anyagi vagyonnal rendelkeznek, kivéve, ha megosztják másokkal. Emlékezzetek erre.  Mindazoknak, akiknek kevés van, de irigykednek azokra, akiknek látszólag minden anyagi kényelmük megvan, amire ők is vágyakoznak, azt mondom, hogy óvatosnak kell lennetek. Csak egyetlen palota létezik, amelybe meg kell próbálnotok belépést nyerni, és ez az a palota, amely a földi Új Paradicsomban vár rátok. Csak azok fogják a kulcsot megkapni, akik szívükben, elméjükben és lelkükben alázatosak.
A ti szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése