2011. június 29., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Folytasd üzeneteim terjesztését – sok önkéntest küldök neked

2011. június 28. kedd; 19:30
Szeretett leányom, amikor értem szenvedsz,  akkor azok a gátak, amelyeket át kell ugranod egyre magasabbak lesznek. Sohasem voltak a csaló kísértései olyan nagyok, mint most, amikor el akar vonni téged ettől a munkától. Maradj erős és álld ki ezeket a támadásokat. Tudnod kell, hogy a csaló, sohasem fog téged Tőlem elvenni, mégis próbálkozik, és továbbra  is próbálkozni fog.
Ez küldetésednek a legnehezebb fázisa, mert nagyon magányos,  nehéz és mély testi és lelki fájdalmat okoz neked. Bíznod kell Bennem, hogy segíthessek neked ezekben a támadásokban, hogy  azokat, a valóságnak megfelelően tudd felismerni.
Leányom, hallgass most Rám. Üzeneteim terjesztését most minél gyorsabban folytatnod kell  az egész világon, és használj fel minden segítséget, amit küldenek neked. Én sok önkéntest küldök neked, akiknek munkája már gyümölcsöt terem.
Minden, amit tenned kell, az, hogy Üzeneteimet továbbra is ismertesd,  a lelkek megmentéséért. Sohase add fel. Tudom, hogy ez kísértés számodra, és az is nehezedre esik, hogy a gyalázásoknak ellen tudj állni. Engedd,  hogy szorosan foghassam kezedet, és hogy elvezesselek arra az erőre, amit most elvárnak tőled.
Köréd szórtam áldásomat  fegyverzeted erősítéséül, azért,  hogy semmi se állhasson utadba, és így  a világ biztosan meghallhassa Hangomat.
Szerető Megváltód,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése