2011. május 17., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A böjt és az önmegtartóztatás értelme

2011. május 16. hétfő, 11.30
Szeretett leányom,  végre felismered,  hogy semmi sem vagy Nélkülem.  Kegyelmem által, Atyám Birodalmában életet kapsz. Jelenlétem nélkül életed terméketlen lenne, és nem lenne valódi értelme sem. Ó, mennyire szeretném, ha minden gyermekem megértené,  hogy az élet mit is jelent valójában, az az élet,  amit Én szeretnék nektek adni,  mindenekelőtt az Eukarisztia által.  Igazán csak akkor fogjátok szeretetemet érezni, ha törékeny lelketekbe befogadtok Engem,  az Isteni kenyér és bor formájában. Ez a szeretet megerősít majd benneteket,  nemcsak a lelketeket,  hanem az értelmeteket is. Jelenlétem felemel majd benneteket,  hogy igaz követőimmé váljatok.
Az a követőm, (hívem) aki ezáltal a Szentség által, nem rendszeresen vesz magához Engem,  olyan,  mint egy félig telt edény. Ahhoz,  hogy valódi jelenlétem eltöltsön benneteket, szükségetek van az Én Testemre és Véremre,  amely mindannyiatokért kiontatott. Nélküle nem lesztek képesek,  hogy megtaláljátok azt a valódi erőt, amellyel dicsőségemet tökéletesen hirdethetnétek.
Gyermekeim,  meg kell értenetek,  hogy a létezésembe vetett hitetek,  csak egy része a lelki utazásaitoknak. Sok minden van még, amit meg kell értsetek. Ha a testi örömöktől megtartóztatjátok magatokat,  akkor igazán feltöltve lesztek. Azon tény alapján,  hogy a sátán a testi kísértések által ellenőrzése alatt tartja az embert, meg kell neki tagadnotok,  hogy ezekhez az örömökhöz hozzáférhessen,  ami valószínűleg beteggé tesz benneteket. A böjtölés,  a legnagyobb lehetőségek egyike,  hogy lelketeket a sátántól és démonaitól megszabadítsátok. Erre az áldozatra nagyon kevés ember tudja magát elkötelezni, pedig ez olyan egyszerű és nem árt egészségeteknek sem. Ha egy napot böjtöltök egy héten, akkor az különleges kegyelmet fog nektek hozni.  Ha tiszteletből Nekem,  az Isteni Megváltótoknak,  kis áldozatokat hoztok,  nemcsak lelkeiteket mentitek meg,  hanem még Hozzám is közelebb fogtok kerülni. Más áldozatok,  mint az anyagi javakról való lemondás is,  közelebb hoz benneteket Szent Szívemhez.
Gyermekeim,  az életeteknek, nem az anyagi javak körül kellene forognia, főleg,  ha arra valójában nincs is szükségetek. Ha elfogadjátok az egyszerű dolgokat, amelyekre szükségetek van, és időtöket Rám szánjátok,  igaz elégedettségben lesz részetek. Nemcsak ebben, hanem először életetekben fel fogjátok ismerni a valódi szabadság értelmét. Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert,  mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság,  luxusélet, zene, alkohol és híres személyek istenítése által. Ha elfogadjátok azt, hogy mindezek csak egyszerű illúziók,  akkor meg fogjátok érteni,  hogy időtöket itt a Földön, nem lenne szabad ilyen haszontalan dolgokkal eltölteni.
A ti időtök itt a Földön, csak egy része az Örökkévalóságig tartó utazásotoknak. Életetek, a halál után,  más módon, de folytatódni fog. Attól függetlenül,  hogy az emberek hisznek Istenben, az Örök Atyában vagy sem,  lelkük, haláluk után, mégis tovább fog élni.
Most,  a fényt keressétek, úgy,  hogy az Örökkévalóságban igaz boldogságra találjon lelketek és méltó helyet kapjon a Paradicsomban. Ahhoz,  hogy elérjetek erre a lelki szintre, kérlek benneteket, hogy hozzatok áldozatot,  a test áldozatát,  addig ameddig még itt a Földön éltek. Ajánljátok fel életetek minden szenvedését az elveszett lelkekért és majd a jutalmat  learathatjátok,  amelyek a következő életben rátok várnak.
A ti szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése