2010. november 24., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Figyelmeztetés az atomháborúra

2010. november 23. csütörtök; 3:00 óra

Leányom, szenvedsz a munka miatt, amit a kedvemért teszel. A sötétség, amit érzel a csalótól jön, aki felhasználva az ismerőseidet a sötétség ereje által, minden órában rád támad. Annak ellenére, hogy kétségbeesel, valójában védve vagy. Megmondtam neked, hogy a csaló nem fog ártani a lelkednek. Továbbra is imádkoznod kell a legszentebb Rózsafüzért, hogy szenvedéseidben állandóan védelemben legyen részed. Miközben Édesanyám tiszteletére imádkozod ezt a nagy erősségű imádságot, látni fogsz egy különbséget.
Nem egyszerű befejezni ezt a munkát, amelyen fáradozol az Én Nevemért, de erősnek kell maradnod. Leányom, ha ez a mű eljut a világhoz, békét és megelégedést hoz gyermekeimnek. Ha a gyermekeim megértik az Igazságot, akkor tudni fogják, hogy nem távolodtak el egymástól, és a Teremtő sem feledkezett meg róluk. Ennek a könyvnek a hatására szerzett tudás, vigasztalást nyújt nekik, és közelebb kerülnek Hozzám.
A háború terve folytatódik
Ne félj leányom, mert biztonságban vagy, bár erőtlennek érzed magad, és félsz a bizonytalanságtól. Még többet fog szenvedni az egész világ, beleértve a te országodat is, az egész világra kiterjedő ellenőrzés miatt, mivel ezzel szemben az emberek tehetetlenek lesznek. Ezért nagyon fontos az, hogy erre már most felkészüljetek.
Már korábban is mondtam neked, hogy fel kell hívnod gyermekeim figyelmét arra, hogy már most tervezzék meg teendőiket, amíg a rettegett globális háború el nem kezdődik. A háborút, amelyről most beszélek, a vörös sárkány irányítja. A sárkány, a világ új energiája, alattomos, s nyugaton városokat fog elpusztítani. Az idő közel van. Imádkozzatok, imádkozzatok, mert ez a veszély nem állítható meg, ha nem imádkoztok eleget a megállításáért. Imádkozzatok azokért, akik ebben az atomháborúban elvesztik majd életüket.
Három év van addig, mielőtt még a terv kibontakozna
Imádkozzátok ezekért a lelkekért. Mivel a vezetést egy globális hatalom veszi át, akik körültekintőek lesznek, hamis együttérzést színlelve, ők fogják ellenőrizni szabad életeteket, az ennivalótokat és az imáitokat. Népemnek ezért igyekeznie kell, hogy el tudja látni saját magát. Termeljétek meg magatok az élelmeteket. Időben keressetek olyan biztonságos helyet, ahol találkozni tudtok, hogy Isteni Megváltótokat dicsőíthessétek. De maradjatok erősek. Ne mondjátok el túl sok embernek, hogy ezt miért teszitek. Három év van addig, ameddig e terv jelei szemeitek előtt teljesen ki fognak bontakozni. Amire most felkészültök, az nagy segítséget jelent majd nektek ez alatt az idő alatt, bár időnként megkérdőjelezitek majd ezt, s talán elgondolkoztok ezen a terven, mert különösnek fogjátok találni.  A saját táplálékaitokat már most kezdjétek termeszteni. Vásároljatok vetőmagokat, mert a jövőben nem tudtok majd venni. Ezzel tápláljátok majd a családjaitokat az éhínség idején.
Menjetek most és készüljetek fel.
A ti szerető Megmentőtök,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése