1984. augusztus 31., péntek

Medjugorjei üzenetek 1984. augusztus

1984. augusztus 2.
„Drága gyermekek! Ma boldog vagyok, és köszönöm nektek az imáitokat. Ezekben a napokban imádkozzatok még többet a bűnösök megtéréséért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. augusztus 11.
„Drága gyermekek! Imádkozzatok, mert a sátán továbbra is szeretné összezavarni a terveimet. Szívből imádkozzatok, s az imában adjátok át magatokat Jézusnak.”
1984. augusztus 14.
Ez a jelenés váratlan volt. Ivan otthon imádkozott, majd készült, hogy a templomba menjen. Váratlanul megjelent neki a Gospa, s azt kérte, adja át ezt az üzenetet a világnak:
„Szeretném, ha a világ velem imádkozna ezekben a napokban. És minél többet! Szerdán és pénteken szigorúan böjtöljenek, minden nap imádkozzák el legalább a rózsafüzért, az örvendetes, a fájdalmas és a dicsőséges titkokkal.”
A Gospa azt kéri, hogy ezt az üzenetet erős akarattal fogadjuk. Különösen az egyházközség tagjait és a környék híveit kéri erre.
1984. augusztus 16.
„Drága gyermekek! Különösen titeket kérlek, akik ehhez az egyházközséghez tartoztok, hogy éljetek üzeneteim szerint, és adjátok át mindenkinek, akivel találkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. augusztus 23.
„Imádkozzatok, imádkozzatok!”A látnok Marija azt mondja, a Szent Szűz megint a mise alatti rend fenntartására hívja az embereket, különösen a fiatalokat.
1984. augusztus 30.
Ez az üzenet a Križevac hegyen épült keresztre vonatkozik, amelyet 1933-ban emeltek Krisztus halálának és feltámadásának 1900. évfordulójára.
„Drága gyermekek! A kereszt is szerepelt Isten tervében, amikor építettétek. Különösen ezekben a napokban menjetek fel a hegyre és imádkozzatok a kereszt előtt. Szükségünk van az imáitokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése