Sportünnepség: Felháborítja a szülőket a városi tanács által kiskorúakkal szervezett "szexuális rendezvény" Barcelonában

Az egyik tevékenység során óvszert kellett a szájukkal egy banánra tenniük, mézzel és tejszínnel bekenniük és megnyalniuk. A városházáról elmagyarázzák, hogy a tevékenységeket az egyes korcsoportokhoz igazították.

A barcelonai Vilassar de Mar városi tanács ifjúsági szolgálata által július 22-én szervezett rendezvény nagy felháborodást váltott ki a szülők egy csoportja körében. Ez egy egész éjszakán át tartó, kétórás torna volt, amelyet 12 és 30 év közötti embereknek szántak.

Először ártalmatlan tevékenységnek tűnt, de amikor a gyerekek hazaértek, elmondták a szüleiknek, hogy az egyik tevékenység során óvszert kellett a szájukkal egy banánra vagy botra tenniük, majd mézzel és tejszínnel bekenniük és megnyalni.

Egy másik tevékenység során péniszeket és szeméremtesteket kellett modellezniük agyaggal . A gyerekek szülei felelősségre vonást követeltek, és be fogják perelni a tanácsost a Fiatalkorúak Ügyészségén a " szexuális gymkhana " lebonyolításáért.

A probléma azonban nem csak az elvégzett tevékenységekre összpontosít, amelyeket a szülők szerint nem kommunikáltak előzetesen, de a fiatalkorúak hivatala is közzétett megosztott képeket az Instagram-fiókján, amelyeken például kiskorúak vesznek részt ezekben a tevékenységekben. két lány, akik kiválasztottak néhány lapot a Kamasutra testtartások , amelyeket aztán addig kellett reprodukálniuk, amíg egy lufi el nem pukkant két ember között.

Egy másik tesztben a La Vanguardia szerint a kiskorúakat a drogokról kérdezték. Konkrétan azt kellett meghatározniuk, hogy egy bizonyos anyagot belélegeztek-e vagy befecskendeztek-e. Ha rosszul válaszoltak, vizet és lisztet kaptak.

 

 

Az egyik 11 éves kislány szülei nem járultak hozzá a képek terjesztéséhez, ami az adatvédelmi és digitális jogokról szóló törvény szerint alapvető követelmény.

A szülők aggodalmukat fejezték ki a gyermekeikről készült képek és videók terjedelmével kapcsolatban is, mivel fennáll annak a lehetősége, hogy mások is rögzítették a kiskorúakat a tevékenységük során.

A városi tanács részéről sajnálatukat fejezték ki az intézkedés következményei miatt, bár elismerték, hogy nem tájékoztatták előzetesen a szülőket. "Mélységesen sajnáljuk a kommunikációs hibát, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy a jövőbeni tevékenységeket a lehető legrészletesebb információkkal terjesszük" - áll a konzisztórium szövegében.

"Azt is tapasztaltuk, hogy már 11, 12, 13 éves fiatalok is néznek pornográf tartalmakat, és a pornóban látottak alapján alkotnak képet a szexualitásról" - folytatódik a közlemény. "Az Ifjúsági Térből megpróbáljuk megtörni ezt a dinamikát azzal, hogy nyitottak vagyunk arra, hogy beszéljünk ezekről a kérdésekről, hogy megosszák azokat a felnőttekkel, és megpróbáljuk megakadályozni, hogy macsó, erőszakos és egészségtelen attitűdökkel szexuális képzeletet építsenek maguknak."

A tanácsos kifejtette, hogy a gymkhana-t a szabadidős felügyeleti tanfolyam fiataljai népszerűsítették, és ők voltak felelősek azért, hogy a tevékenységeket az egyes korosztályokhoz igazítsák. Azt is hangsúlyozták, hogy a fiatalabb korosztályok esetében "különös gondossággal" járnak el.

Mennyire beteg ez a világ?

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/mennyire-beteg-ez-a-vilag