2020. február 10., hétfő

Ezt a csecsemőt magára hagyták, hogy meghaljon. De Istennek más terve volt


Jacob baba 2017 júliusában született 23 hetesen, négy hónappal azelőtt, amikor meg kellett volna születnie.

Jacob apja hagyományos, pro-life katolikus és a Gloria.tv barátja. Jacob teljes történetét el lehet olvasni a Gloria.tv-n németül, sok képpel.

Jacob halva született, ezért újra kellett éleszteni. Hét perc után az orvosok feladták. Jacob tüdeje nem volt elég fejlett, a véréből sejt- és szervkárosodást mutattak ki. Ettől függetlenül magától lélegzett, de zihálva.

Az orvosok megállapították, hogy nincs esélye a túlélésre. Ezért a csecsemőt az édesanya mellére tették, hogy ott haljon meg. Az apja pedig megkeresztelte.

Ahogy Jacob kis teste egyre hidegebb lett, bal kezével édesapja ujját fogta. A szülők elmondtak egy rózsafüzér imát. A kis Jacob pedig tovább lélegzett.

Mivel még mindig életben volt, az apa egy óra után könyörgött az orvosnak, hogy folytassák a kezelést, még akkor is, ha Jacob súlyosan fogyatékos lenne. Az apa azt mondta, ő akkor is szeretné gyermekét.

Ezért ismét megvizsgálták a gyermeket. Az orvosok megállapították, hogy meglepő módon Jacob jobban lett, miután anyja mellére tették. Folytatták a kezelést, és mindenki meglepettségére, nem volt további komoly komplikáció.

A végső orvosi jelentésben az állt, hogy a szülők "nagyon vallásosak", a "meglepő kimenetelt" pedig imájuknak tulajdonítják. Az orvos megjegyezte, hogy "Ezt pedig mi is megerősíthetjük...".

A kis Jacob ma már egy egészséges kisgyerek. Apja szerint ennyi idősen testvérei szintjéhez mérten ugyan úgy beszél, ám még jobban mozog, mint ők.

https://gloria.tv/post/JiBT21C7ceb31QTad82Bi7Gch

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése