2015. május 29., péntek

Az „egyházi” illuminátusok „titkos” római találkozója

Az „egyházi” illuminátusok „titkos” római találkozója
(forrás: www.kath.net, www.katholisches.info – 2015. május 29.)

Pünkösdhétfőn, azaz 2015. május 25-én a római Gregoriana pápai egyetemen „titkos” találkozóra gyűltek össze a római újegyház legprogresszívebb tagjai, mintegy 50 fő, köztük a német, a svájci és a francia püspöki konferenciák elnökei, Reinhard Marx „bíboros-érsek”, Markus Büchel „püspök” és Georges Pontier „érsek”. A laikus meghívottak között volt [magától értetődően] a Sant‘Egidio (Szent Egyed) közösség vezetője, Marco Impagliazzo, és a következő nagy médiacégek újságírói: a svájci Neue Zürcher, a német egyes és kettős köztelevízió, az ARD és ZDF, a német Frankfurter Allgemeine Zeitung, a francia La Croix és I-Media, valamint Bergoglio kedvenc interjúpartnere, a szabadkőműves Eugenio Scalfari újsága, az olasz La Repubblica.
     A résztvevők listáját a Rorate Caeli és a National Catholic Register újság is nyilvánosságra hozta. Ez a lista
     német nyelven itt: http://www.katholisches.info/2015/05/29/die-kirchlichen-illuminaten-liste-der-katholischen-geheimbuendler/
     angol nyelven pedig itt olvasható: http://kath.net/news/50744
Elsőnek a Le Figaro francia újság számolt be a találkozóról, majd ezt követően több más sajtóorgánum is megjelentette a saját információit. A kath.net weboldalhoz eljuttatott meghívóban (lásd a két fotót) az áll, hogy egy „zárt rendezvényről” van szó, ami az újságírók számára „háttérbeszélgetés jellegű”.
     Különösen érdekes, hogy a püspöki konferenciák minden résztvevő (tehát az újságírók) számára kifizették útjuk és ott tartózkodásuk összes költségét.
A három téma, amit megtárgyaltak a következők voltak: „Jézus szavai a váláshoz; Megfontolások egy katolikus biblia-értelmezéstanhoz” – „Szexualitás, mint a szeretet kifejeződése. Megfontolások a szeretet teológiájához” – „A saját élet ajándéka. Megfontolások a biográfia teológiájához”. 
     Az előkészítő szövegben többek között szó szerint ez áll: „Szükség van a szeretet újonnan kidolgozott teológiájára, ami kapcsolódik az erkölcsteológiai megkülönböztető képesség hagyományához és integrálja úgy az antropológia, mint a szociológia új meglátásait.”
A gyűlés moderátorai a Radio Vatikan németnyelvű adásának vezetője, Pater Bernd Hagenkord és Francine Charoy professzornő, francia morál-teológusnő voltak.
A résztvevők, akik a Kasper-vonal nagy élharcosai, kimondott célja egy új házasság- és erkölcstan bevezetése az „egyházban”. A megvilágosultak titkos találkozója arra szolgált, hogy meghatározzák azt a stratégiát, amivel az októberi püspöki szinóduson céljukat elérhetik. 
     Legfeltűnőbb a német püspökök és professzorok, valamint a jezsuiták túlsúlya. A média jelenlevő képviselői azt mutatták, hogy széles hatókörű akciókat terveznek, amiket a közvélemény befolyásolásához a médiának támogatni kell. A séma emlékeztet az ú. n. II. Vatikáni Zsinat előtti és alatti eseményekre, valamint az akkori Rajnai Szövetség stratégiailag megtervezett eljárására, ami most új összeállításban ismét összegyülekezett.
Érdekes még, hogy ugyanebben az időben zajlott az októberi püspökszinódus előkészítő titkárságának az ülése is, ahol személyesen Bergoglio elnökölt, és amin Christoph Schönborn „bíboros-érsek”, az osztrák püspöki konferencia, a Kasper-i irányvonal nagy támogatója és követője is részt vett. [Hogy utána ő és a titkos találkozó vezetői kicserélték-e tapasztalataikat, nem tudni.]
     És három nappal később, május 28-án tartotta a „Bergoglio baráti kör” tavaszi ülését, amin viszont Kasper elnökölt, aki ilyesmiket mondott: „Nem folytathatunk ideológiai harcot, mert nem tudjuk megnyerni. A többieknek gigantikus gazdasági eszközök állnak rendelkezésre, és a tömeg média is az ő oldalukon áll.” Ezért „nyelvezetünket kell szelídíteni” és meg kell próbálnunk a szekularizált világgal kapcsolatba kerülni.
     Egy másik Bergoglio-barát, a teológus Marco Vergottini úgy vélekedett, hogy „a püspökszinódussal kapcsolatban nagyon nagyok az elvárások [a világ részéről], és ezért legalább valami konkrétumot el kell érni”. Ez nem lesz könnyű, mert „olyan tradicionalista körök vannak, akik – jóhiszeműen – minden változást meg akarnak akadályozni”. Vergottini szerint Montini „Humanae vitae” enciklikáját át kell gondolni, az újraházasodott elváltaknak meg kell engedni az áldozást, a „homoszexuális párokat el kell ismerni”, mert „egy demokratikus társadalomban az anyakönyvezett kapcsolatok törvényesek”. 
     És még egy hír ebben a témában: Bergoglio a május 23-i a Regina Coeli imánál ezeket mondta: „Az anya-egyház senki orra előtt nem csukja be az ajtót, senki előtt! A legnagyobb bűnös előtt sem, senki előtt! Az anya-egyház kinyitja a kapuit, szélesre tárja mindenki számára, mivel anya.” További hírek e témában:
     A német nyelvű „katolikus” médiában egyre több cikk jelenik meg arról, hogy ami 500 évvel ezelőtt Luther Márton volt, az napjainkban Reinhard Marx, aki jó úton halad afelé, hogy egy újabb egyházszakadást idézzen elő.

     Az októberi szinóduson két eredmény születhet: Ha legalább a gyakorlatban elfogadják a homoszexuális kapcsolatokat és az újraházasodott elváltak áldozását, akkor újabb szentségtörést és újabb eretnekséget követnek el, ami azoknak, akik tudják, hogy ennek a társaságnak vajmi kevés köze van Krisztus misztikus testéhez, a katolikus Anyaszentegyházhoz, nem jelent semmi újat vagy meglepőt. Ez csak azok számára hozhat újdonságot, akik ezt eddig nem voltak hajlandók belátni – hogy ők ezt követően hogyan döntenek, nos, ez rajtuk múlik, ezen pedig az, hogy lesz-e „pozitív” irányban egyházszakadás. Ha viszont Bergoglionak, Kaspernek, Marxnak most sem sikerül elérnie a kétharmados többséget, Marx és társai, a fent leírt „titkos” találkozó fő emberei, valószínűleg tényleg egyházszakadást idéznek elő saját régióikban. Vagyis, nagy az esély, hogy így is, úgy is megtörténjen az újabb egyházszakadás.
     Akár így, akár úgy, a fenti hírt olvasva óhatatlanul Malachi Martin atya „Az utolsó pápa” (Windswept House) című könyve jut az ember eszébe. Ő írt le pontosan ilyen találkozókat, ilyen emberekkel és ilyen témákkal pontosan 20 évvel ezelőtt. Lásd: A végidő előjelei című írást.


Amit Jézus tanított


"Ő így válaszolt: Nem olvastátok-e, hogy a Teremtő kezdettõl fogva férfivá és nővé teremtette őket?"
          - Máté 19,4

"Mert a teremtés kezdete óta az embert férfivá és nővé teremtette az Isten."
          - Márk 10,6

Amit az apostoli levelek tanítanak

"Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban."
          - Róma 1,26-27
"Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem részegesek, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát."
          - 1 Korinthus 6,9-10
"És tudjuk azt is, hogy a törvény nem az igaz ellen van, hanem a törvényszegők és az engedetlenek, a hitetlenek és a bűnösök, a szentségtelenek és a szentségtörők, az apa- és anyagyilkosok, az embergyilkosok, a paráznák, a fajtalanok, az emberrablók, a hazugok, a hamisan esküvők ellen, és mindaz ellen, ami csak ellenkezik az egészséges tanítással."
          - 1 Timóteus 1,9-10

Bibliai igék a válás és újraházasodás témájához

Aki elbocsátja feleségét, és mást vesz el, házasságtörő, és aki férjétől elbocsátott asszonyt vesz el, szintén házasságtörő. (Lukács 16:18)
Farizeusok is mentek hozzá, és megkérdezték tőle, hogy szabad-e a férfinak elbocsátania a feleségét: ezzel kísértették Jézust. Ő azonban visszakérdezett: „Mit parancsolt nektek Mózes?” Azok ezt mondták: „Mózes megengedte a válólevél írását és az elbocsátást.” Jézus erre így szólt hozzájuk: „Szívetek keménysége miatt írta nektek Mózes ezt a parancsolatot, mert a teremtés kezdete óta az embert férfivá és nővé teremtette az Isten. Ezért elhagyja az ember apját és anyját, és lesznek ketten egy testté, úgyhogy ők többé már nem két test, hanem egy. Amit tehát az Isten egybekötött, ember el ne válassza.” Otthon ismét megkérdezték őt erről a tanítványai. Ő ezt mondta nekik: „Aki elbocsátja feleségét, és mást vesz el feleségül, házasságtörést követ el ellene; és ha az asszony bocsátja el férjét, és máshoz megy férjhez, szintén házasságtörést követ el.” (Márk 10:2–12)
A házasoknak pedig nem én parancsolom, hanem az Úr, hogy az asszony ne váljon el a férjétől. Ha azonban elválik, maradjon házasság nélkül, vagy béküljön ki a férjével. A férfi se bocsássa el a feleségét. (1 Korinthus levél 7:10–11)
Például a férjes asszony is, amíg él a férje, hozzá van kötve a törvény szerint; de ha meghal a férfi, akkor fel van mentve a törvény hatálya alól, amely a férjéhez kötötte. Amíg tehát él a férje, házasságtörőnek számít, ha más férfié lesz, de ha meghalt a férje, megszabadul a törvényes kötöttségtől, és már nem házasságtörő, ha más férfié lesz. (Róma levél 7:2–3)
Továbbá ezt teszitek: könnyel öntözitek az ÚR oltárát, sírtok és sóhajtoztok, mert nem tekint már az áldozatra, és nem fogadja kegyelmesen tőletek. Ezt kérdezitek: Miért nem? – Azért, mert az ÚR a tanúja annak, hogy hűtlen lettél ifjúkorodban elvett feleségedhez, pedig ő a társad, feleséged, akivel szövetség köt össze. Egy ember se tesz ilyent, akiben maradt még lélek. De mire is törekszik az ember? Arra, hogy utódot kapjon Istentől. Vigyázzatok azért magatokra, és ne legyetek hűtlenek ifjúkorotokban elvett feleségetekhez! Gyűlölöm azt, aki elválik feleségétől – mondja az Úr, Izrael Istene –, mert erőszak tapad ruhájára – mondja a Seregek Ura. Vigyázzatok magatokra, ne legyetek hűtlenek! (Malakiás 2:13–16)
Máté 5:31–32-t így adja vissza:
Megmondatott ez is: Aki elbocsátja feleségét, adjon neki válólevelet. Én pedig azt mondom nektek, hogy aki elbocsátja feleségét, paráznaság esetét kivéve, az házasságtörővé teszi őt, és aki elbocsátott asszonyt vesz feleségül, az házasságtörést követ el.
Ekkor farizeusok mentek oda hozzá, hogy kísértsék, és megkérdezték tőle: „Szabad-e az embernek bármilyen okból elbocsátania a feleségét?” Ő így válaszolt: „Nem olvastátok-e, hogy a Teremtő kezdettől fogva férfivá és nővé teremtette őket?” Majd így folytatta: „Ezért hagyja el a férfi apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté. Úgyhogy már nem két test, hanem egy. Amit tehát az Isten egybekötött, ember azt el ne válassza.” Erre azt mondták neki: „Akkor miért rendelte el Mózes, hogy aki elbocsátja a feleségét, adjon válólevelet neki?” Jézus így válaszolt nekik: „Mózes szívetek keménysége miatt engedte meg, hogy elbocsássátok feleségeteket, de ez kezdettől fogva nem így volt. Mondom nektek, hogy aki elbocsátja feleségét – a paráznaság esetét kivéve –, és mást vesz feleségül, az házasságtörő.” Erre így szóltak hozzá tanítványai: „Ha ilyen a férfi helyzete az asszonnyal, akkor nem jó megházasodni.” (Máté 19:3–10)

2014. okt.19.én 
Befejeződött Rómában a katolikus világegyház rendkívüli szinódusa.
http://m.168ora.hu/globusz/vatikan-szinodus-ferenc-papa-hazassag-csalad-szexualitas-131632.html
"A másik véleményt Walter Kasper volt kúriai kardinális, Ferenc pápa tanácsadója képviseli. Címszavakban: az elvált és újraházasodott híveknek minden egyes eset megvizsgálása után, az irgalmasság nevében engedélyezni kell a szentségekhez járulást. A homoszexualitás nem bűn. Nekik és a leszbikusoknak helyük van az egyházban. Ők is Isten gyermekei."

A Hamis Próféta nemcsak a Katolikus Egyház vezetését veszi át, hanem ő fog irányítani minden Keresztény Egyházat is


2012. június 10. vasárnap, 3:30
Drága szeretett leányom, felszólítom minden követőmet, hogy mutassanak bátorságot ebben az időben.
Ez most nem annak az ideje, hogy leboruljatok és sírjatok. Ez az üdvösségetekért folytatott harc ideje.
Felszólítok minden Keresztény Egyházat, Klérusom tagjait és mindazokat, akik az életüket Nekem, Jézusuknak szentelték, hogy hallják meg kérésemet:
Sohase hagyjátok el Tanításaim igazságát.
Soha se hagyjatok el Engem.
Sohase hagyjátok el Egyházamat. Mert Én vagyok az Egyház.
Sohase hagyjátok el Testemet, mert Én vagyok az Élet Kenyere.
Sohase fogadjátok el a hazugságokat, amelyeket hamarosan elültetnek köztetek, hogy kiszorítsa Egyházamat a Földön.
Itt a felkészülés ideje.
Hamarosan egy új, ember alkotta vallást kell lenyelnetek.
Hamarosan olyan (lelki) táplálkozásra kényszerítenek majd benneteket, amely hasonló az Oltáriszentséghez, de az már nem lesz az Én Testem.
Ez üres lesz és terméketlen, és nem az igaz életet eredményezi.
Az egyetlen valóságos Szent Eucharisztia az, amelyik azon a módon létezik, ahogyan Jelenlétem jelenleg ismertté válik a Szentmise Áldozatában.
Soha ne térjetek el ettől, még akkor sem, ha azok a pogányok kényszerítenek erre benneteket, akik majd Keresztény Egyházaimat átveszik.
Ők megszentségtelenítik majd Egyházaimat, (templomaimat is), és semmi más nem lesz belőlük, mint szórakozóhelyek és szociális központok, amelyre változtatják azokat.
Nektek mindig azokat a szabályokat kell követnetek, amelyeket az Utolsó Vacsorán Apostolaimnak tanítottam.
Nektek most gondoskodnotok kell arról, hogy minden rendben legyen, mielőtt a támadás elkezdődik.
Mert hamarosan lehetetlennek fogjátok találni, hogy egy hamis tant kövessetek, amelyet az előtettek álló förtelemmel rátok kényszerítenek.
A Hamis Próféta nemcsak a Katolikus Egyház fölé helyezi magát, hanem az összes Keresztény Egyház fölött is diktálni fog, amelyeket eggyé fog egyesíteni.
De nem Én leszek az, Jézus Krisztus, akire majd ezt az Új Templomot fogják építeni. Ez egy olyan templom lesz, amellyel a Szentszéket akarják helyettesíteni, hogy tisztelje a fenevadat.
Most vegyétek figyelembe Szavaimat, mert hamarosan látni fogjátok az Igazságot.
Azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy hitük ezen üldöztetését kiállják, azt mondom: nektek most kell elkezdenetek tervezni.
Azoknak pedig, akiknek nincs elegendő erejük az Antikrisztus és a hamis próféta uralkodásával megküzdeni, azt mondom: boruljatok térdre és kérjetek Engem, hogy segítsek nektek.
Én vezetni foglak benneteket új vezetőim által, akik közületek fognak kiemelkedni, és akiket az Én Két Tanúm fog vezetni.
Hénok és Illés, akik jelen vannak Keresztény Egyházamban a Földön és Izrael Házában, hamarosan hatással lesznek az Evangélium igehirdetésére az egész világon.
Az Igazság tanítását semmi sem állíthatja meg.
Ez az időszak nehéz lesz, de ti álljatok fel és kövessétek hadseregemet a Földön, és így egyre több lélek fog megmenekülni. Ne hagyjátok el azt a nyájat, amelyet rátok bíztam, hogy vezessétek.
Ne féljetek; mert egyedül csak az Örök Élethez vezető ösvény követése által üdvözülhettek.
Amennyiben a Hamis Próféta ösvényét követitek, akkor ti nemcsak elvesztek Számomra, hanem az ártatlan lelkeket is a Pokol útja felé vezetitek.
Legyetek bátrak, felszentelt szolgáim.
Fogadjátok el, hogy Visszatérésem Ideje a küszöbön áll. Nincs vesztegetni való időtök.
Jézusotok


Figyelmeztetés a klérus (egyházi rend) számára

2010-11-16
Leányom, tegnap visszautasítottak téged, mivel az emberek kétséget próbáltak ébreszteni benned. Ezért szenvedtél. Ne ess kétségbe, Szavaim meghallgatásra fognak kerülni. Munkád során akadályokba fogsz ütközni, amelyek csalódottá tesznek téged.
Leányom, Én vezetlek téged. Erre kell gondolnod, és Ígéretemet sohasem szabad elfelejtened. Azt tettem, amire kértél, megengedtem neked, hogy az elmúlt éjszaka nyugodtan aludj. Most már erősebb vagy. Érzed ezt?
Légy óvatos, hogy kivel állsz szóba. Követőim, vagy azok, akiket te annak tartasz, nem mindig azok, akiknek látszanak. Azt kell tenned, amit a te szíved mond.
A világ látszhat olyannak, amilyennek mindig is látszott, mégis van változás, ami most van beteljesedőben. Ez a változás gyermekeimet a sötétségbe vezeti, ami beburkolja őket, és elhomályosítja Irántam való szeretetüket.
Miért kell gyermekeimnek folyamatosan megkérdőjelezniük az Igazságot? Nem követik tanításaimat, pedig ezt az ajándékot már apostolaimtól kapták, akik Irántam való szeretetből és a Szentlélek ereje által, a világ számára a legkülönlegesebb ajándékot adták. Az Igazság ajándéka tanítva és terjesztve volt az egész világon, minden gyermekem számára. Sok gyermekem ezt a vezetést évszázadokon keresztül követte.
Mások pedig az Igazság tanításait megváltoztatták, saját elhatározásuk alapján, saját véleményük szerint, vágyaik, kívánságaik után, és a hatalomvágy érdekében. Aztán követőim már nem tudtak különbséget tenni Isten szavának igazsága és a hazugságok között, amit a félrevezetett emberek terjesztettek. Ez az, ahogyan a gonosz dolgozik. Ő az összezavarodottságot, kétséget és reménytelenséget hozza, és ezt a Kereszthalálom óta teszi. De hallgassatok meg most Engem. Ő nem fog győzni, leányom. A mennyei vezetés ereje újraéleszti majd a hitet gyermekeimben, prófétáim tanításai által.
Kérd meg gyermekeimet, hogy legyenek éberek a változásokkal szemben, amelyeket a világban látnak. Kérd meg őket, hogy nyissák meg szívüket, szemüket és értelmüket, hogy meglássák azokat a hazugságokat, amelyeket a sátán terjeszt. Ő szövi azt a hálót, amely tele van ígéretekkel, hogy gyermekeim vonzódást érezzenek a külső csodákhoz. A csodák és a hamis dicsőség pedig üresek.
Nem sugároznak sem szeretetet, és semmiféle valódi vigaszt sem nyújtanak, amikor ennek üressége megnyilvánul.
A gonoszság ereje egyre nő most, gyermekem. Ezeket a sátán tervezi gonosz követőinek hadserege által. A sátán ezen követői a kapzsiság és az önszeretet miatt, engedelmes imádattal követik őt, addig, ameddig bevezetik őket az általa megvillantott „paradicsomba”. Az általa megígért paradicsom nem más, mint sötétség, és amikor ezt gyermekeim észreveszik, már nem lesz idő a megmentésükre.

Ima a Megmenekülésért

Minden gyermekemnek, ha csak családjuk iránti szeretetből teszik is, rá kell ébredniük erre a gonoszságra, hogyha meg akarják egymást menteni. Szeretetem továbbra is vezetni fogja őket, ha most Hozzám fordulnak. Sohasem szabad félniük megtérni (felém fordulni), mondván a következőket: „Ó Uram, vezess engem birodalmadba, és védj meg engem a sötétségtől, amely elborította lelkemet. Hallgass meg most, ó Szent Szív és jóságod által add, hogy szereteted fénye és védelme ragyogjon át engem.”
Mindazon gyermekeim, akik elimádkozzák ezt az imát, meghallgattatnak. Könyörgéseik megmentésükért, és azokért, akiket szeretnek, meghallgatásra találnak. Látnokaimon keresztül, akiket Édesanyám vezetett, fáradhatatlanul próbálkoztam figyelmeztetni a világot. Nagyon sok esetben látnokaimat, bár kezdetben elutasították, végül mégis elfogadták őket. Ez alkalommal már nem lesz elegendő idő adva látnokaim számára, hogy Enyéim közül elegen meghallhassák üzeneteiket.

Óvakodjatok a hamis prófétáktól

Figyelmeztetnem kell gyermekeimet, hogy óvakodjanak a hamis prófétáktól. Sok igaz látnokot félrevezettek már. Az igaz látnokoknak olyan kegyelmek adatnak, amelyekkel az Igazságomat továbbítani tudják, úgy, hogy természetfölötti események és csodák kísérik őket, amelyeket nem lehet és nem is akarnak letagadni.
Meghasad a Szívem, amikor azt látom, hogy legszentebb szolgáim miként utasítják vissza látnokaim nagy részét. Ugyanezek a szolgáim, akiket azért küldtem, hogy gyermekeimet tanítsák, feladataikban kudarcot vallanak. Nekik most Hozzám kell fordulniuk vezetésért, és imádkozniuk kell a kegyelmekért, amire szükségük van Népem vezetéséhez.
Az Én felszentelt szolgáim nagyon különlegesek, és mindazok, akik a Szentségekben részesültek, meg kell hallgatniuk kérésemet. Ti most Engem szolgáltok. Újítsátok meg fogadalmaitokat. Higgyétek és kövessétek szent üzeneteimet. Legyetek erősek, mert ti most mind arra vagytok felszólítva, hogy tanúságot tegyetek a Jövendölés Könyvének Igazságai mellett, és fogadjátok el, hogy elérkezett az idő. Most készüljetek fel erre a nagy eseményre. Ne tagadjatok meg Engem, és ne fordítsatok hátat Nekem. Erőteljesen és meggyőződéssel prédikáljatok. Ne hígítsátok fel Tanításaimat, és ne mondjátok követőimnek, hogy minden rendben lesz. Ez nem az az üzenet, amire hivatottak voltatok. A ti kötelességetek Velem, Isteni Megváltótokkal szemben az, hogy az Igazságra felhívjátok nyájaitok figyelmét.
Gyermekeimnek nem azt kell mondani, hogy mindnyájan meg lesznek mentve, mert ez hamis lenne. Hiszen csak azok lesznek megmentve, akik az Én megbocsátásomat keresik, és követnek Engem és Tanításaimat.
Miért nem követitek a Szentírás tanításait? Miért magyarázkodtok? Miért vezetitek félre gyermekeimet, és miért győzitek meg őket arról, hogy Isten mindent megbocsát? Az Örök Atya csak azoknak fog megbocsátani, akik hisznek Bennem, és akik megbánják bűneiket. Nem mondott semmit nektek a kereszten elszenvedett Halálom? Azért haltam meg, hogy megmentsem az emberiséget a sátán ostobaságaitól. De ti, félrevezetett (megfontolatlan) elfogadás által, hazugságot tanítotok gyermekeimnek. Ti áldozatokká váltatok az emberek nyomására, arra, hogy álcázzátok a Szent tanokat, aminek prédikálására voltatok elhívatva.
Nem szégyellitek magatokat? Olyannyira ragadtak el benneteket a föld által kínált világi csábítások, hogy követitek a népszerű elfogadás által diktált hamis dogmát, ezt pedig a sátán terjesztette el gyermekeim között. Ezeknek a szegény, félrevezetett gyermekeimnek iránymutatásra (vezetésre) van szükségük. Nekik meg kell érteniük, hogy mi a különbség az emberi értelmezés és az isteni ígéretek között, amelyek Tőlem származnak.
Miért ne hinnének Gyermekeim az isteni beavatkozásban? Miért tüntetitek fel jelentéktelennek ezt, amikor ismertetik ezt veletek? Papjaim, hallgassátok meg kérésemet. Imádkozzatok, hogy az Igazság üzenetei meghallgatásra kerüljenek.

Üzenet a püspököknek

Püspökeimnek a következőket mondom: vegyétek le palástjaitokat, forduljatok el a gazdagságtól, amelyben hittetek. Keressétek az alázatot, amelyet elvárnak tőletek. Engedelmeskedjetek Szavamnak most, vagy nézzetek szembe a következményekkel. Nektek kötelességeitek vannak Velem és az Örök Atyával szemben. Milyen vakká váltatok! Most a látnokok által jelek adatnak az égen, és ti nem vettétek azt figyelembe. Helyette kastélyaitokban ültök és gúnyolódtok. Ezért bűneitek nem lesznek megbocsátva.
Felszentelt apostolaim bűnei által, ők, akik az Én ösvényemet választották, nagyon bántanak Engem. Nyissátok meg szíveteket, szemeteket, és forduljatok vissza szent könyvem tanításaihoz.

Üzenet a bíborosoknak

Bíborosaimnak a következőket mondom: milyen magaslatra kerültetek, hogy a szentségeket és tanításaim igazságát elfelejtettétek, ami által vezetnetek kellene nyájamat. Ereszkedjetek le és kövessétek vezetésemet. A hamisság ne tereljen el benneteket, amely megfertőzte az emberiséget. Ti se tagadjatok meg Engem.

Felkérem mindannyiatokat, hogy imádkozzatok az én bátor pápámért, az utolsó igaz pápáért

Benneteket, apostolaim, a csaló félrevezet. Ő (a csaló) megismertette magát templomaim folyosóin, és gonosz módszerei most mutatkoznak meg. Mindazoknak, akik nyitott szemmel járnak, a következőket mondom: azok miatt legyetek éberek, ami előttetek és a hátatok mögött zajlik. Meg fogja kaparintani a lelketeket, ha engedtek csalásainak.
Kérlek benneteket, imádkozzatok közületek mindenkiért. Kérjétek a vezetésemet. Könyörögjetek a megbocsátásért, és hagyjátok, hogy újra vezethesselek benneteket.
Mindazoknak, akik ezt az utasítást megkérdőjelezik, azt mondom, hogy figyeljenek: miért ne kommunikálhatnék veletek ezen az úton? Mindannyiatokat az apostolok által tanítottalak, akik a Szentlélek vezetése által adták át üzeneteimet a világnak, ami azóta is él. Az idő most már közel van. Egész életetekben a vezetésért imádkoztatok. Most arra sürgetlek benneteket, hogy hallgassátok meg kérésemet.
A ti Isteni Megváltótok, Jézus Krisztus


Üdvösség Anyja: Van egy üzenetem a Római Katolikus Papság (Klérus) számára

2014. november 21. péntek 16:15
Én vagyok a Szeplőtelen Szűz Mária, Isten Anyja – az Üdvösség Anyja. Ma van egy üzenetem a Római Katolikus Papság számára, és szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök hozzátok.
Hívom Fiam minden felszentelt szolgáját, akik a nagy megpróbáltatások ezen idejében szolgálják Őt az Egyházban. Ti vagytok az Ő Legszentebb Szentségeinek élcsapata, akiket Fiam meghívott, hogy minden lélek üdvösségén munkálkodva, szolgáljátok Őt, és ezért nagy a ti felelősségetek Vele szemben.
A ti kötelességetek minden esetben az, hogy szolgáljátok mindenkor Fiamat és az Ő Testét – Egyházát –, biztosítván azt, hogy Legszentebb Igéje mindenkor meg legyen tartva. Előttetek a nagy fájdalom és az üldöztetés időszaka és nektek erre már most fel kell készülnötök. A hitetek a jövőben a végsőkig próbára lesz téve, amikor arra fognak benneteket kényszeríteni, hogy új fogadalmat tegyetek, mely során azt fogják kérni tőletek, hogy egy olyan új tanhoz legyetek hűségesek, amely nem Fiamtól származik.
Azok közületek, akik majd felismerik a hamis tanokat, amikor azt bemutatják nektek, nem szabad megadnotok magatokat annak. Amikor majd arra utasítanak benneteket, hogy átalakítsátok és megváltoztassátok a Legszentebb Szentségeket, akkor el kell futnotok. Fiam Egyháza az elviselhetetlenségig próbára lesz téve. Azoknak közületek, akik esetleg félredobják majd az Igazságot egy új módosított tan javára  – amelyről azt fogják mondani, hogy meg kell felelnie az emberek igényeinek – tudniuk kell, hogy ez Isten Igéjének egy nagy elárulása.
Mivel arra tettetek fogadalmat, hogy Fiamat szolgáljátok, ezért Isten gyermekeivel szemben az a kötelességetek, hogy őket Fiam, Jézus Krisztus Testével és Vérével tápláljátok. Azonban el fog jönni majd az az idő, amikor arra fognak benneteket kényszeríteni, hogy változtassátok meg a Szentmiseáldozatot. Lesznek köztetek olyanok is, akik azonnal tudni fogják, hogy itt egy nagy hibát követnek el és ezért ti ennek hátat kell, hogy fordítsatok.
Nektek továbbra is táplálnotok kell azok lelkét, akik számítanak rátok, hogy őket a Legszentebb Eucharisztiával tápláljátok. Ha hűségesek maradtok Fiamhoz, és továbbra is szolgálni fogjátok Isten gyermekeit, amint az kötelességetek, akkor Őt nagy méltósággal fogjátok szolgálni.
Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzátok minden nap a Szent Rózsafüzéremet, hogy adja meg számotokra a szükséges erőt és a Sátán elleni védelmet, mert az előttetek álló idők, amelyek hamarosan rátok szakadnak, elviselhetetlenek lesznek. Ha mindig magatoknál tartjátok az Élő Isten Pecsétjének imáját, akkor különleges védelemben fogtok részesülni a gonosszal szemben. 
A papok közül sokan lesznek olyanok, akiknek nem lesz elég bátorságuk ahhoz, hogy megvédjék Isten Igéjét, de sohasem szabad félnetek attól, hogy hűséget mutassatok Fiam iránt. Ha eláruljátok Fiamat, ártatlan lelkeket fogtok magatokkal vinni, akik akaratuk ellenére tévedésben és egy borzalmas sötétségben fogják magukat találni.
Már egy jó ideje annak, hogy a sátán behatolt Fiam Egyházába, de minden alkalommal, amikor az általa okozott káosz és zűrzavar elviselhetetlenné vált, akkor ez Fiam szeretett szolgái hitének köszönhetően szertefoszlott. Most amikor sok pap hite meggyengült, egyes esetekben pedig teljesen megsemmisült, a Pokol kapui megnyíltak, és nagy veszély fenyeget.
Nektek soha nem szabad abba a kísértésbe esnetek, hogy lemondjatok mindarról, amit Fiam tanított. Fiam sosem változott. Az Ő Igéje mélyen belevésődött abba a kősziklába, amelyre Egyháza épült. Az Ő Szentségei azt a Fényt hozzák a lelkeknek, amelyre szükségük van az életben maradáshoz. Ha eláruljátok Fiamat, akkor magát az életet pusztítjátok el, mert Fiam Jelenléte nélkül a világ ma nem létezne.
Boldogok azok, akik Fiamat valóban szeretik, mert ők lesznek azok, akik jó példával az élen fognak járni.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése