2014. szeptember 24., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Könnyű azt mondani, hogy Keresztények vagytok, amíg e miatt nem vonnak felelősségre benneteket

2014. szeptember 23. kedd, 23:30
Drága szeretett leányom, miközben Isten gyermekeiért nyújtom ki a Kezemet, beleértve minden vallásút, hitetlent és Keresztényt, sokan át fognak térni a Keresztény Hitre Hívásom eredményeként. Ez Isten Kegyelme által a Szentlélek Erejében fog megvalósulni.
Eközben a jó szándékú Keresztények és elkötelezett követőim nagyon nehéznek fogják találni a megpróbáltatásokat, amelyekkel majd szembe kell nézniük. Most ezt kérdem tőlük: Ki olyan erős köztetek, hogy Mellém álljon majd, és kiálljon az Igazság mellett a nélkül, hogy Én beavatkoznék ebben az időpontban? Sokan, akik közületek jószívűek, hűek maradnak majd Hozzám, de csak a saját csoportjaitokon belül. Ha ti egyetértetek egymással, könnyebb nektek Engem szolgálni. De amikor szembe kell néznetek az ellenzékkel, nem fogjátok azt könnyűnek találni – és az idő egy bizonyos szakaszában szembe is fogtok nézni velük, ellenségeim személyében, akik a hamis tannal próbálnak majd félrevezetni benneteket.
Amikor bírálni fognak benneteket, mert Isten igaz Igéjét követitek, közületek sokan túl gyengék lesznek ahhoz, hogy megvédjék Azt. Amikor majd Keresztény felebarátjaitok személyében kell szembe néznetek az ellenséggel, és amikor majd egy újonnan átdolgozott, de hamis írás elfogadására kényszeríteni benneteket, akkor fájdalom fog sújtani titeket. Addigra már a hitetek valóban próbára lesz téve. Két választási lehetőségetek lesz: Vagy az Igazságban hisztek, ahogyan azt Isten meghatározta, amelyért már nagyon sok vér folyt, csakhogy az ember megbéküljön Teremtőjével, vagy Igém egy felhígított, hazugságokkal átitatott változatát fogadjátok el.
Amennyiben az első lehetőséget választjátok, az sok fájdalmat, bánatot és szenvedést fog hozni nektek, mert a többiek meg fognak vetni benneteket, mivel hűek maradtatok Hozzám. De ha a második lehetőséget választjátok, mely során sok dicsérettel fognak elhalmozni benneteket, és társaitok és ellenségeim elfogadnak titeket, akkor el fogtok merülni a sötétségbe, a lelketek pedig veszélybe fog kerülni.
Könnyű azt mondani, hogy Keresztények vagytok, amíg e miatt nem vonnak felelősségre benneteket. De amikor megvetnek, kigúnyolnak, nevetségessé tesznek és rágalmaznak benneteket az Én Nevemben, néhányan közületek nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak ennek a megpróbáltatásnak. Sokan a közvéleménytől való félelem miatt cserben fognak hagyni Engem, és el fognak távolodni Tőlem. Sokan közületek el fognak árulni Engem. Sokan pedig hátat fognak fordítani Nekem, mert szégyellni fogják Keresztem hordozását.
Soha ne gondoljátok, hogy könnyű az Én követőmnek lenni, mert nem az. De eljön az idő, amikor a hitetek a végsőkig próbára lesz téve, és Én akkor tudni fogom, hogy ki az, aki Tőlem való, és ki az, aki nem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése