2014. július 29., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Kigúnyoltak, rágalmaztak, és azzal vádoltak Engem, hogy erkölcstelen, hazug és eretnek vagyok


2014. július 28. hétfő, 21:00
Drága szeretett leányom, amikor Isten gyermekeire tekintek, fellobban a Szívem a Szeretettől, mely oly gyöngéd, akár egy újszülött csecsemő iránt, vagy éppen egy száz éves ember iránt. Nincs különbség a kettő között. Ti mindnyájan Isten gyermekei vagytok, Atyám Szent Akarata szerint voltatok gondosan édesanyátok méhébe szőve. Látjátok, mindaz, ami a kezdettől a végsőkig megteremtetett – ami volt, és ami még lesz –, minden Isten Szent Akarata szerint történik. Így attól függetlenül, hogy kik vagytok, milyen megpróbáltatást kell elszenvedtek, milyen megaláztatást kell elviselnetek, amikor a faji hovatartozásotok, hitetek, nemetek vagy bőrszínetek miatt kivetnek benneteket a társadalomból, tudnotok kell, hogy ti mindnyájan értékesek vagytok Isten Szemében. A bűn az egyetlen dolog, amely elválaszt benneteket Istentől.
Közöttetek azok az üldözöttek, akik élik a Szeretetemet és Szenvedésemet. A ti szenvedésetek az Enyém. Én a magányosokat és a szerencsétleneket keresem fel, akiknek szörnyű megkülönböztetést kell elszenvedniük – társadalmatok számkivetettjeit -, először őket vonzom Magamhoz. Rájuk árasztom ki elsőként Nagy Kegyelmemet. Amikor mások elutasítanak benneteket ebben az életben, és kegyetlen megvetéssel bánnak veletek, akkor tudnotok kell, hogy Én veletek Vagyok. Nektek a Kálvária Keresztje adatott, és áldottak vagytok, annak ellenére, hogy talán ezt másképpen gondoljátok. A ti sorsotok az Én sorsom. Földi Életem során elszenvedtem a hátrányos megkülönböztetést. Kigúnyoltak, rágalmaztak, és azzal vádoltak Engem, hogy erkölcstelen, hazug és eretnek vagyok.
Ne féljetek, mert amikor az ilyen bűntettek elkövetésével, igazságtalanul vádolnak benneteket, az Enyéim vagytok – mindnyájan az Enyémek.  Én pedig a tietek Vagyok.
Szeretett Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése