2014. július 22., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: Bátorság, kicsinyeim, mert az Én Nagyszerű Királyságom hamarosan a tietek lesz

2014. július 21 hétfő, 14:24
Drága gyermekeim, azért teremtettem a világot, hogy Létemet megosszam mindnyájatokkal. Akkor megosztottam Szeretetemet és így a világ eggyé vált Bennem. Angyalaim örvendeztek újonnan létrehozott Királyságomban, és Szeretetem szétáradt egész Birodalmamban, mert azt kívántam, hogy így legyen.
Miközben Szeretetemet kifogásolták, tudtam, hogy Szomorúságomat újabb szomorúság váltja fel, amíg megújítom a Földet, hogy véget vessek a bűnnek. Az Én Időm, amikor mindenki Akaratom szerint fog élni, hamarosan elérkezik. Szent Akaratom jelen lesz gyermekeim szívében. Minden újra örömteli lesz. E Nagy Nap elérkeztéig, az embernek nagyon sok fájdalmat kell elviselnie, mivel a bűn nagyon eltávolította őket Tőlem.
Amíg a bűn létezik, az ember azokat a megpróbáltatásokat fogja elszenvedni, melyeket az szabott rá ki, aki gyűlöl Engem. Ő, a gonosz, úgy fogja bemutatni magát, mintha szeretne benneteket, mintha törődne veletek, s közben továbbra is hatást fog gyakorolni rátok, mindaddig, amíg el nem küldöm Fiamat, hogy Szent Karjaiba gyűjtsön benneteket. Legyetek bátrak, kicsinyeim, mert az Én Nagyszerű Királyságom hamarosan a tietek lesz, és ti családjaitokkal együtt Szent Akaratomban fogtok élni. Amikor Szent Akaratom köztetek tökéletesen megvalósul, akkor a világ – mely magába foglalja az Eget és a Földet – eggyé fog válni. Amikor már egyek vagyunk, nem lesz több fájdalom vagy bánat, mert a bűn gyökerestől ki lesz irtva.
Örök Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése