2014. június 27., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Közületek senki sem képes megérteni az Isteni Törvényeket


2014. június 26. csütörtök, 14:00
Drága szeretett leányom, soha nem szabad azt gondolnod, hogy Szavamat, mely ezeken az Üzeneteken keresztül adatik a világnak, egykönnyen el fogják fogadni. Azok, akik ezeket nem fogadják el, időről, időre küzdeni fognak, hogy megéljék ezeket az Üzeneteket és mindazt, amit kérek tőlük. Ahhoz, hogy megéljék ezeket az Üzeneteket és ennek megfelelően alakítsák az életüket, folytonosan meg fognak kérdőjelezni minden Szót, ami a Számból ered. Ehelyett, ha Tanításaimat betartanák, melyek sohasem változnak, jobban tudnának szolgálni Engem.
Közületek senki sem képes megérteni az Isteni Törvényeket, melyek szeretett Atyámtól származnak. Ha a Szentháromság Isteni Misztériumait próbáljátok elemezni, nem fog sikerülni, mert nem áll minden tudás a rendelkezésetekre. Ha közületek bárki is azt gondolná, hogy megérti a Második Eljövetelemhez vezető és az azon túli eseményeket, tudnia kell a következőt: Én csak azért tárok fel bizonyos eseményeket, hogy segítsen a lelketek felkészítésében. Kinyilatkoztatásaim nem azért adatnak számotokra, hogy szenzációt, vitát és gyűlöletet okozzanak köztetek, mert Én soha nem tudnék ilyen zűrzavart okozni. A zűrzavar a Belém vetett bizalom hiányából és az emberek, égő kíváncsiságából ered, ami érthető. Nektek egyszerűen csak hűségesnek kell maradnotok Szent Szavamhoz – ez minden, amit kérek.
Én egy egyszerű életet éltem, amikor a Földön jártam. Egyszerű módon tanítottam Igémet, hogy Tanításaimat mindenki megérthesse. Iszonyodtam azoktól, akik azt vallották, hogy Istent képviselik, és akiknek az volt a kötelességük, hogy biztosítsák a Tízparancsolat betartását. Mégis, ezek a tanult és a büszkeségtől pöffeszkedő emberek ékszerekkel felékesített ruhákat viseltek és dicsekedtek az Isten Templomában lévő pozíciójukkal. Annyira el voltak foglalva azzal, hogy közszemlére tegyék magukat, diktáljanak, megdorgálják a szegényeket, az alázatosakat és a tudatlanokat, hogy elfelejtettek egy fontos tényt: Az ő szerepük az volt, hogy Istent szolgálják. És ahhoz, hogy Istent szolgálják, gyermekeit is szolgálniuk kellett volna. Ehelyett tiszteletet követeltek maguknak, szolgai hízelgést kerestek és a Templomban létező hierarchián belül, egymás hatalmi pozíciójára sóvárogtak. Én egyetlen időszakban sem támogattam a szenzációhajhászást, bár a tömegnek átadott Igém – melyet nagyon egyszerű módon adtam át – vitát okozott. Mert egyedül csak Isten Szavát, mely egyszerű és egyenes, lehet ilyen módon megsérteni. Az Igazság sok ember számára megosztottságot okoz, mert azzal nem képesek szembesülni. Mégis, csakis az Igazság – Isten Szava – az, amivel törődnötök kell. Azzal, hogy Szavamat elemzitek vagy vitatkoztok az Igazság jelentésén és szenzációt keltetek Isten Szavából, csak az időtöket fecsérlitek. Sokkal jobb, ha az Én Nevemben másokat szolgálva Engem szolgáltok.
Ne féljetek az Igazságtól, ne utasítsátok, ne vessétek azt el és ne keressetek annak új értelmezéseket. Az Igazság az marad, ami mindig is volt. Szavam, az Én Igém. Amit Én mondok, beteljesül. Isten Akaratát nem lehet manipulálni. Azáltal, hogy elfogadjátok az Igazságot, el fogja hozni számotokra az elme tisztaságát, a lelketek békéjét és azt a vágyat, hogy engedelmeskedjetek Szavamnak – ahogyan az mindenkor megadatott. Nincs semmi, amit hozzáadhattok, mert az mindörökre érintetlen marad.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése