2014. január 18., szombat

A bűn zsidó fészkei

A Dob utca és a zsinagóga környéke a budapesti, éjszakai élet non plus ultrája. Fiataljaink itt merülnek alá a liberál-demokratáink kínálta "nagy szabadságba". A hányadékszagú Dob utca magán viseli a mulatozó fiatalok nyomait. Gyakran találni kábítószerezésre utaló nyomokat, de a használt gumi-óvszerek látványa is az utcakép részévé vált. Az egykori zsidó negyed igazi vigalmi negyeddé vált. Romkocsmák, szex-bárok, lokálok, diszkók és társaik, az egész környéken. Ezek az objektumok szinte kivétel nélkül zsidó kézben vannak, ez nem is kérdés. Ilyen helyeken szórakoztatják gyermekeinket, az ilyen kétes tisztaságú, bűzös, torz fészkekben. A gyerekek oda mennek, amit a reklámokban látnak. Ezek a szórakozóhelyek pedig igen meg vannak reklámozva, minden fiatal tud róluk, köszönhetően a Zuckerberg közösségi oldalnak. A tivornyák egyértelműen a sátánimádó, boszorkányszombatok mai megfelelői. Ezeket az istenkáromló rítusokat átörökítették a jelenünkbe. Ha a fényképekre nézünk megfordul a fejünkben, hogy ilyen lehet a pokol.
Hídfő.net | A bűn zsidó fészkeiModern sátánábrázolás (rajzolt ábra). Belzebub fején Bablion tornya, felette egy lepkeszeárnyas lény hirdeti a homoszexualitás dicsőségét a mulltikulturalizmus ősi fészke, Babilon felett. Mindezt összefoglalja a bukott angyal karmai között a tengelyéből kifordult föld. Ahogy Babilon tornyára is lesújtott az Úr igazsága, vasököllel úgy kell szétzúzni az elfajzást hirdető kultuszokat és melegágyaikat.
Hídfő.net | A bűn zsidó fészkei
Nőtestű bagolyfejű szárnyas démon. Szexualitásra csábít, azonban ha jobban megfigyeljük kilóg a patás láb. Beépülését a tudatalattinkba, démoni igézését csak tűzzel lehet megfékeznie az igazaknak.
Hídfő.net | A bűn zsidó fészkei
Vágtató "nyulak". A zsidó szerint a nekik megfelelő gój prototípusa, kábitószeres révületben száguld a gój egyik örömtől a másikig, egyre magasabbra, sajátjait és véreit eltaposván, csak azért hogy egyre feljebb és feljebb jusson a fertő és a hírnév okozta tévörömökben. Akiken taposnak, majd kiszaladnak a lábuk alól ráébredvén az igaz útra, zuhanásuk borzasztó lesz, ám igazságos.
A képek láttán normális ember nem biztos, hogy elengedné ide a csemetéjét. De a szülő is liberalizálódott, akkor nincs tabu, mehet a gyerek. Itt aztán szexuális tárgyként kezelik őket a narkotikumok, hamis világában fognak otthonra találni. Szeretet helyett pedig az undorító, perverz szabadszerelem jut nekik. Ezeken a helyeken mindent szabad, nincsenek dogmák és szabályok. Nyakig ér a bűzös fertő. Elhitetik velük a legnagyobb hazugságot, fellazítják a normális értékrendet és szabályszerűséget. A Carpe Diem tébolyodottsága alatt menetelnek a kínok közé, többnyire gyermektelenül, teljesen kiégve, sok-sok tűszúrással a vénában. Nekünk, épen és egészségesen gondolkodóknak értékrendje megingathatatlan. A mi gyermekeink nem járnak bűnös zsidó fészkekbe zülleni. A jövő mi vagyunk, nem a lepusztult, toprongy lumpen-generáció. Az MNA tudatosan kiáll az értékek védelmében és megnevezi a gyűlöletkeltő forrásokat. Ha tönkreteszik az ifjúságot nem marad semmink, országunk és jövőnk sem. Minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy kohéziós szerepet töltsünk be az erkölcs immunrendszerében. Harcos feladataink elvégzésével propagáljuk a túlélés receptúráját, a természet törvényeit, az élni akarás tradicionalitásának folytonosságát. Nem hagyjuk, hogy hazánkat ellepjék a buzeráns tanyák, narkó barlangok és zenés-táncos sátáni fekélyek. Az igazság szeretete és fajtánk szeretete az, ami elpusztíthatatlanná teszi seregünket Sion fenevadjával folytatott harcunkban. 
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése