2013. november 17., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Milliárdok fognak megtérni és első alkalommal felismerni Istent, a Szentháromságot

2013. november 16. szombat, 22:17
Drága szeretett leányom, amikor eljövök a világhoz Isteni Irgalmasságommal, az embereknek meg lesz adva az a lehetőség, hogy keressék Irgalmamat, mert sokak számára ez lesz az első igazi gyónás, amelyben részesülni fognak.
Mindenki – bárki legyenek is az – meg fogja tapasztalni ezt a Velem kapcsolatos egyedülálló kinyilatkoztatást Atyám Felhatalmazásának köszönhetően. A lelkiismeret megvilágítása sok fájdalmat fog magával hozni, mivel az elveszett lelkek által átélt bánat olyan erős lesz, hogy nem lesznek képesek ellenállni a lelki megrázkódtatásnak. Sokan el fognak ájulni, és össze fognak omlani, mivel a fájdalom hatalmába keríti őket. De ők fel fogják ismerni, hogy a lelküknek előbb meg kell tisztulnia, még mielőtt készen állnának arra, hogy belépjenek az Én Örökké tartó Paradicsomomba. Ezek az emberek akkor tudni fogják, hogy mi az elvárás velük szemben, és a nagy Esemény után még egy bizonyos ideig szenvedni fognak a bűnükért való vezeklés miatt. Sok ember azt fogja gondolni, hogy álmodnak. Mások azt fogják gondolni, hogy itt a világvége, de nem az lesz. Azonban ez lesz az utolsó Figyelmeztetés, amely az emberiségnek adatik, mintegy segítségképpen, hogy megválthassa magát Isten Színe előtt.
Milliárdok fognak megtérni és első alkalommal felismerni Istent, a Szentháromságot, és ők hálásak lesznek ezért a bizonyítékért, amelyet Teremtőjük Létezéséről fognak kapni. Egyesek egyszerűen csak meg fognak lapulni Fényem hatására, mely hihetetlen fájdalmat fog nekik okozni, és el fognak rejtőzni és a legkisebb bűntudat nélkül a lelkükben hátat fognak fordítani Nekem. Ők tagadni fogják Beavatkozásomat. Aztán a többiek örvendezni fognak, amikor megtapasztalják Irgalmasságom Sugarait, mert ezek a lelkek annyira hálásak lesznek, hogy tanúi lehettek Jenlétemnek, hogy megkönnyebbülten vonzódni fognak Fényem felé, és egy olyan vágyakozással lesznek Jelenlétem iránt, mely meghaladja felfogóképességüket, holott még nem jött el az ideje annak, hogy a Paradicsom Kapui megnyíljanak. És így nekik is vezekelniük kell, akárcsak tanítványaimnak, azon lelkek nevében, akik el fogják utasítani Irgalmasságom Kezét.
Isten Nagy Beavatkozását követően – megadván a lehetőséget az emberiség számára, hogy felkészüljön Második Eljövetelemre –, sok kérdés fog felmerülni a világ számára. Egyesek lelkileg annyira meg fognak változni, hogy sok időt fognak fordítani azon lelkek megsegítésére és megtérítésére, akiknek segíteni szeretnének, hogy megmeneküljenek a megtévesztéstől. Mások bűntudatot fognak érezni és bizonyos időre lesz szükségük, hogy teljes mértékben megértsék Színem Előtt való megmutatkozásuk jelentőségét, és ők sok időt fognak fordítani arra, hogy kiengesztelődjenek Velem.
Aztán Isten ellenségei tagadni fogják, hogy a Nagyfigyelmeztetés valaha is megtörtént, és milliókat azzal fognak elbolondítani, hogy ez egy kozmikus esemény volt, amikor a nap fénye túlszárnyalta az egész bolygó fényét, egy egyedülálló esemény, melyet a Földnek a saját tengelyén való elmozdulása okozott. Semmi nem állhat távolabb az Igazságtól. És miközben kifejtik mindezeket az okokat, tagadni fogják Isten létezését, és sokakat messzire elterelnek Tőlem. Sajnos sokan nem fognak visszajönni Hozzám, és csak Isteni Beavatkozással lesz lehetséges megtisztítani a lelkeket, amikor is Ő kénytelen lesz ellenségeit megbüntetni azért, hogy magához térítse őket.
Legyetek hálásak ezekért a Kegyelmekért, mert Isten eme Ajándéka nélkül nagyon kevés ember lenne képes belépni a Paradicsom Kapuin.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése