2013. szeptember 3., kedd

Jerikó-ima

Kedves Testvérek! Mint már hírt adtunk róla, tervezzük, hogy imádságos zarándoklattal körbejárjuk az ország határait, mint egykor a választott nép Jerikó falait -, hogy hazánkban leomoljon a bűnnek minden fala. Itt olvasható a napi ima, kérlek benneteket, könyörögjünk együtt Istenhez ennek a tervnek a sikeréért!

Jóságos Jézusom!
Hálát adok Neked hazánkért, népünkért! Köszönöm, hogy annyi vész között mindig Hozzád és Édesanyádhoz menekülhettünk, és oltalmatokban megtartattunk. Köszönöm, hogy újra és újra kinyújtod kezedet, hogy megtisztíts, felemelj, magadhoz ölelj minket!
Köszönöm, hogy Szentlelked által Te hívsz minket erre a határmenti gyalogos zarándoklatra. Írd a szívünkbe szent nevedet! Áldd meg különleges, mennyei áldásoddal minden résztvevőjét, tarts távol a résztvevőktől   minden lelki és testi ártó szándékot. Add, hogy ez az út egyéni és családi életünkben is megújulást, megszentelődést hozzon! Vidd engesztelésünket Mennyei Atyánk elé, hogy ez az ország bűneiből megtérjen, kiengesztelődjön és a szeretet földje legyen! Amen!

Kérünk benneteket, ha lehet másoljátok ki és tejeszétek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése