2013. július 22., hétfő

Buzi papokat takargat a Vatikán

A Vatikánba helyezi át a pápa azt az olasz papot, aki a pletykák szerint eddig nyíltan, férfi szeretőjével élt együtt Uruguayban – írja a Guardian. Ferenc pápa ráadásul egy érzékeny pozícióba, a vatikáni bankba, vagyis az IOR élére állítaná Monsignor Battista Riccát, de az életviteléről szóló híreket az egyház cáfolta.
A buzi "pap", félig nyíltan egy svájci katonatiszttel él együtt. A Vatikán cáfolni akarja az állításokat, de a lap szerkesztősége írásos közleményben tudatta olvasóival, hogy az információik biztosak.
Az egyházi vezetés lépései teljesen érthetetlenek a hívők számára, mivel az egyház a homoszexualitást elutasítja. Megszellőztetett információk szerint, a pápa, a választások idején élt egy házban a megtévelyedett pappal, és ott alakult ki közöttük szorosabb barátság.
Az események a Vatikán teljes korrumpálódott mivoltát mutatják! Az nem elég, hogy az egyház vezetője egy buzi papot menteget, de még annak felelős beosztást osztogat.
Évek óta csökken a Római Katolikus Egyház hívőinek száma, az ilyen esetek még több hívőt tántorítanak el, és azok keresnek új vallást, vagy hitehagyottá válnak.
Az egyházban még hivatásuknak élő papokra nagyon nagy nyomás kerül, hiszen a felső vezetés sátáni cselekedetei,és rendeletei elől kibúvót nehezen találnak. Az igaz keresztény tanokat csak kis közösségekben tudják tanítani, és jaj azoknak, akikről kiderül, hogy az igazságot hirdetik.
Ezek a papok, vagy levetik a reverendát, vagy olyan pozícióba helyezik őket, hogy szinte csak a szobai egereknek prédikálhatnak!
Pápaválasztáskor az ember várja, hogy jön valaki jobb, valaki, aki rendbe rakja az egyháza,t és végre azé lesz az egyház, aki megalkotta! Istené, és nem a Sátáné.
Európa szellemi és fizikai megtisztulása, magával fogja hozni az egyház megtisztulását is. Reméljük, hogy az igaz papokat nem "végzik" ki teljesen, mert az ő munkájukra hatalmas szükség lesz akkor!
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Alföldi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése