2013. június 8., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Csodákat fogok tenni az egész világon, a kétkedőknek bizonyítandó, hogy Én, Jézus Krisztus vagyok az, aki azért küldtem el Prófétámat, hogy felkészítsen benneteket Második Eljövetelemre


2013. június 7. péntek, 23.45
Szeretett leányom, mindazoknak, akik ismerik az Igazságot, és akik elfogadják az Atyám Könyvében lévő próféciákat, el kell fogadniuk azt, hogy Ő a legnagyobb Irgalmat adta a világnak.
Most, hogy közeledik Második Eljövetelem ideje, azoknak, akik felismerik Hangomat, és akik hallgatnak Rám, idejüket annak kell szentelniük, hogy terjesztik Szavamat (Üzenetemet), és imádkoznak valamennyi testvérük üdvösségéért.
Szeretett Tanítványaim, Kegyelmeim most kiáradnak rátok, így magabiztosnak kell lennetek, amikor segítetek másoknak felkészülni Második Eljövetelemre. Még ha trágár káromkodásokat is kiabálnak rátok, akkor is higgadtnak kell maradnotok. Ez a Küldetés lesz a legrágalmazottabb küldetés Keresztre feszítésem óta, de tudnotok kell, hogy ez az a Küldetés, mely lelkek milliárdjait fogja megmenteni.
Ez az Én időm. Ezt az időt szeretett Atyám bocsátotta rendelkezésemre, a megállapodás szerint. Ez Uralkodásom ideje, amikor majd az Új Ég és az Új Föld eggyé olvad. Amint a Mennyben beteljesedett, úgy a Földön is be fog teljesedni Atyám Akarata. Minden eggyé válik majd. Meg fog szűnni a gyűlölet, a szenvedés és a gonosz hatalma. Bármennyire is nehéz, meg fog érni minden erőfeszítést, melyet most saját lelkeket megmentéséért tesztek, és minden imát, melyet mások megmentéséért mondotok. Hadd ripakodjanak rátok, hadd ostorozzanak benneteket, hadd gyalázzanak titeket, hadd nevezzenek benneteket hazugnak, és hadd bánjanak veletek kegyetlenül. Minél többet szenvedtek, annál több lelket hoztok majd Hozzám.
Én alakítottam ki ezt az utat, melyet a Mennyei angyalok őriznek. Minden gonosz lélek zűrzavart kelt majd, akadályokat állít, és próbál megakadályozni benneteket abban, hogy közeledjetek Felém, de mindez hiábavaló lesz. Ők nem akadályozhatnak meg Engem abban, hogy Kezemet nyújtsam felétek, vagy hogy közelebb vonjalak benneteket. Több milliárdnyian lesztek. Azok, akik nem hajlandóak most felkészülni, idővel majd fel fognak. Nem szabad engednetek nekik, hogy hátráltassanak benneteket, mert az idő rövid.
Maradék Hadseregemben mindegyikőtök különleges Kegyelmekben fog részesülni, és csodákat fogok tenni az egész világon, a kétkedőknek bizonyítandó, hogy Én, Jézus Krisztus vagyok az, aki azért küldtem el Prófétámat, hogy felkészítsen benneteket Második Eljövetelemre.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése