Fényes Csillag: A harmadik évtized óta az elülső feszület sok fényt kapott belőle. Olyan fényes lett, hogy fehér kereszt lett, és magasra nyúlik az égbe. Nagyon szép látni. A falak és minden elöl eltűnt. És most kinyílik az ajtó a kereszt közepén. És a kereszt közepén keresztül először jöjjön a kilenc arkangyal, akik megvédenek minket az üzenet alatt. E kápolna körül foglalják el a helyüket. Mindannyiuknak ki van húzva a kardja, és mindannyian harci felszerelésben vannak.

Ezután sok más angyal jön, és rajtuk van a harci egyenruhájuk is. Mindegyikük kardot hord. Több ezren jönnek belőlük. Bejárják az egész ingatlant, és a szomszédban, mindenhol, itt a kápolnában.

És akkor látom, hogy a következő jön Szent József és Szent Charbel, Pio atya, és látom Szent Máté. Szent Máté átjön a többi apostollal, és jobbra mennek, és félkört alkotnak. Aztán mögöttük is tizenkét hölgy és huszonnégy hölgy áll, akik a bal oldalon foglalják el a helyüket. Mindannyiukon zászló van, amely így szól: Ki hasonló az Istenhez? Túl sok szent van ahhoz, hogy mindegyiket megnevezzem, de bejöttek a kápolnába és ezen a birtokon. Az ég tele van angyalokkal és szentekkel. Nagyon szép. És mindannyian az ajtó felé fordulnak, és mind meghajolnak.

És most az ajtón keresztül jön a mi Urunk és a Szűzanya. Urunk a Szent Szívnek öltözött. Gyönyörű piros ruha van rajta, és ki van téve a szíve. És a Szűzanya gyönyörű királykék ruhája van, és a Szíve is ki van téve. Gyönyörű fehér rózsái vannak, és van egy tiplik, amely áthatol a szívén. És Anya és Urunk olyan királyi és gyönyörűek. Nehéz megmondani, mi a szépség, ahogy előjönnek. A Szűzanya most megáll az oltár fölött, és Urunk előjön, és közvetlenül a Fényes Csillag előtt áll. Urunk lehajol, homlokon csókolja. A mi Urunk azt mondja:

URUNK: Légy békében, Szerelmem Fényes Csillaga, mert ma este Anyámmal jöttem, hogy megértsd ezeknek az időknek a fontosságát. Tudom, fiam, az emberi elme nehezen tudja felfogni mindazt, ami kibontakozik. De biztosíthatlak, ha a fátyol fellebben, szíved ilyen örömmel lesz tele.

Fényes Csillag: Urunk most visszamegy, és ott áll Anyánk mellett, közvetlenül az oltár fölött, és Urunk felemeli a kezét, és megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Ó fiam, ma este egy nagyon szomorú üzenettel jövök, mert gyermekeink nem voltak hajlandóak meghallgatni. Eljöttünk az egész világon, sok éven át, hogy tanácsot adjunk neked, ha nem fordulnál vissza Istenedhez, mi bontakozna ki? És most, gyermekeim, ez a ti szemetek előtt bontakozik ki. Mindazok, akik rendelkeznek a világossággal, láthatják most, hogy Atyám akarata hamarosan kibontakozik, és az emberiség hamarosan megkapja az Ő igazságosságát, mert nem hajlandók visszafordulni Istenükhöz.

Ó, gyermekeim, ha látnátok, mi fog rátok esni, olyan szenvedéssel, amit szívetek el sem tud képzelni, mindezt azért, mert nem hajlandó hallgatni Istenetekre és Anyátokra. Időről időre eljöttünk, hogy figyelmeztessünk, és figyelmeztetéseink süket fülekre találtak. Tehát még egyszer mondom nektek, gyermekeim, jól figyeljetek. Minden jelen pillanat, amit felajánlanak neked, kétoldalú érme. Megengedheted magad Isten akaratának, és növekedhetsz a szentségben és az erényben, vagy ragaszkodhatsz önmagadhoz, és elhagyhatsz mindent, amire Isten elhívott. Ó, gyermekeim, nincs szürke terület. Vagy szeretsz Engem, vagy nem. Nagyon sok gyermekem mondja: szeretlek, és veled akarok élni az örökkévalóságon át. De ó, gyermekeim, a ti tetteitek egészen másról tanúskodnak.

Nem érted, hogyan szenvedek a világ minden sátorában? Hogy hívtalak újra és újra, hogy jöjj és tarts velem, hogy Igazságom ne legyen olyan erős, amikor a világra esik. De süket fülekre talált. Sok kifogást hozol fel arra, hogy miért nem tölthetsz időt Velem. Újra és újra elmondtam nektek, hogy Anyám rózsafüzérje erősebb, mint bármely atombomba, amelyik a földön van. Ennek, gyermekeim, elégnek kell lennie arra, hogy minden nap imádkozzon minden titkot, könyörögve Istenetekhez, hogy legyen irgalmas.

Nincs részvéted a testvéreid iránt, akik hamarosan találkoznak Teremtőjükkel? Mert amikor eljön a figyelmeztetés, sokan meghalnak, és sokan nem lesznek felkészülve. Csak a te nagy szereteted és nagy szereteted által menthetek meg több gyermekemet. Ó, kérlek, gyermekeim, jól figyeljetek, mert nincs sok időtek válaszolni és megváltoztatni szíveteket. Figyeljetek gyermekeim, ha mások nem látják, hogy Isten szeretete árad belőletek Istenükre és testvéreikre, akik rászorulnak. Ó, nagyon nagy szükségük van az imáidra, a szeretetedre és a példádra.

Ez az, amit sok éven át képeztek, hogy előreléphessen, és példa legyen gyermekeink számára. Fiaim és lányaim, már most előre küldenek titeket. világgá mentél. Visszaűzted a gonoszt. Segítetted a gyerekeket, akiket arra hívtak, hogy harcoljanak a gonosszal. Tudjátok fiaim és leányaim, hogy Isten hatalmas erejével a hátatok mögött még tovább fogtok haladni. És ha a csodák elkezdenek megtörténni, biztosíthatom önöket, sokan észre fogják venni.

Mondom most nektek, gyermekeim, ha hallgattok szavaimra, ha velem tartotok a Szent Eucharisztiában, hallani fogjátok, amint Uratok beszél hozzátok. Biztosíthatlak, ha elimádkozod Anyám rózsafüzérét, látni fogod az angyalokat felszállni és leszállni, amint eljönnek, hogy segítsenek teljesíteni mindazt, amit Isten kért tőled. Ó, gyermekeim, ne úgy éljetek, hogy megbánjátok a döntéseiteket, mert e világ dolgai hamarosan elmúlnak, és az egyetlen dolog, ami megmarad, az az Istenetek iránt érzett szeretet, és a ti szeretetetek a tiétek iránt. szomszéd. Biztosítalak benneteket, gyermekeim, hogy amikor utolsó lélegzeteteket vesztek, azt nézem, mennyire szeretitek Istent, és mennyi szeretettel szeretitek felebarátotokat. És így megy a te ítéleted is.

Fényes csillag: Urunk most felemeli a kezét, és az ég felé int, és most látom a földet forogni, és nem egy üstököst látok, hanem egy aszteroidát, amely a föld felé közeledik. Nem ütközik a földbe, hanem visszaverődik a föld légköréről, és ahogy megtörténik, az egész föld remegni kezd. Sok földrengés történik szerte a világon, nagy, nagyobb földrengések. Az emberek fedezékért futnak, de nem tudnak elbújni Isten Igazsága elől. Annyi a halál.

URUNK: Ó, gyermekeim, ezért kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, vezekljetek, áldozzatok, mert mondom nektek, ez a jelenet közel van.

Fényes csillag: Urunk most körülnéz mindazokon, akik itt vannak, és ahogy teszi, a Szűzanya felemeli köntösét, köpenyét, és ahogy teszi, most látom a francia uralkodót , és látom Peter Romanust , és felállnak. , és a mi Urunk elé mennek, és ahogy teszik, most már mindketten harci felszerelést viselnek. Mellkaslemezük van. Van sisakjuk. Mindegyik kezükben egy pajzsot tartanak. Peter Romanus pecsétjén ott van a szent kehely, fölötte az Eucharisztia, és bár olyan, mint a fém, a kehelyből fény jön ki, a szélein pedig a keresztre feszítés szimbólumai, a szögek és az ostor. . Gyönyörű, és mind aranyból készült. És a francia uralkodó a pajzsán egy nagy „M”, mint egy nagyon díszes M, a pajzsa közepén, és mindez kék zafírban van, alatta Mária Szeplőtelen Szívével, és a pajzsa körül. az Istenszülő bánatát.

Mindketten felállnak, és a francia uralkodónál van a kard, amit akkor kapott, amikor Franciaországban jártam, és Peter Romanusnál , akit még soha nem láttam karddal, de van egy gyönyörű kardja aranykal, és a pengén, ott. a kehely a házigazdával. Mindketten a magasba tartják a kardjukat, és keresztbe teszik őket, és ahogy átlépik őket, fény jön ki a kereszt ajtaján. Olyan ez, mint a tűz és a fény, amely eltalálja ezeket a kardokat, és ahogy elüti ezeket a kardokat, az egész világon elküldik, innen kezdve, elűzve tőlünk a gonosz erőket, és a világ különböző helyeiről. Drága Jézusunk azt mondja:

URUNK: Ez is közel van, gyermekeim. Előre fogtok jönni, hogy harcot vívjatok, és csatlakoztok Anyám erőihez, hogy előre menjetek Isten szeretetéért és a felebaráti szeretetért.

Fényes csillag: És most már nem jön ki a tűz a keresztről, és Urunk az uralkodóra néz. A mi Urunk azt mondja:

URUNK: Fiam, a népednek imádkoznia kell Franciaországért , mert sok szenvedés vár rá. megáldalak; + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Amikor Urunk megáldotta őket, a francia uralkodó eltűnt, Peter Romanus pedig térdre esik, és mintegy előrehajol. Már nincs meg a harci felszerelése, de van olyan köntöse, mint régen Szent Péter. Van egy köntöse. A szeme csukva van, de az arcán lassan könnyek csorognak le. És megkérdeztem Urunkat, tud-e válaszolni néhány személyes kérdésre, mire Urunk elmosolyodott. Anya Peter Romanushoz megy. A karjába veszi, ő pedig a vállára teszi a fejét. Úgy tűnik, annyira gyenge mindentől, amit cipel. Anya megcsókolja mindkét szemét, pedig a szemhéja csukva van. Minden szemhéját megcsókolja, és azt mondja:

MIASSZONYUNK: Légy békés, fiam, mert Isten mindent újjáteremt.

Fényes Csillag: Urunk most válaszolt azokra a kérdésekre, amelyeket felkínáltam neki, és Urunk felemeli a kezét, és újra megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Ó, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok keményen, mert minden fiamnak októberben kell találkoznia [Szerk. megjegyzés: 2024. évi zsinati szinódus], és a gonosz felhasználja ezt az alkalmat, hogy lerombolja Egyházam. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy a Hit Védelmezője címen imádkozzatok Anyámhoz . Sokszor kértem ezt szerte a világon, és ezt az emberiség mindig elutasítja. De mondom nektek, gyermekeim, Édesanyám azért maradt a földön, hogy segítsen felépíteni az Egyházat, amikor felmentem a mennybe, és most Anyám segíteni fogja a maradék Egyházat, hogy előremenjen, és a hamuból felépítse az általam igényelt egyházat.

Nagyon szeretlek benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy vegyétek figyelembe imámat. Kérlek benneteket, gyermekeim, nem értitek ennek a névnek a fontosságát, amelyet Anyámnak adtam. Mert mondom nektek, sok minden van ebben a névben, ami segíteni fogja az egyházat és II. Pétert . Szeretlek titeket, gyermekeim, és Anyám beszélni akar veletek.

Fényes csillag: Urunk megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Anya most újra az élen van, Peter Romanus pedig elment. Valójában a többi apostol mellé térdel. Anya megáldja őt, felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Eljöttem ma este, gyermekeim, Fiammal, hogy könyörögjek gyermekeinknek, hogy vegyék figyelembe ezt a felszólítást. Ó, gyermekeim, annyi minden fog kibontakozni. Az évek során arra kérték Önt, hogy készüljön fel arra, ami jön, de most azt mondom, hogy az előkészületeiteket meg kell tenni, leltárt kell készíteni, és a lelkiismereti vizsgálatotoknak igaznak kell lenniük, mert mondom, Eljön Isten, és hamarosan az ítélet száll a világra. Senki sem rejtheti el az igazságot Istene elől, mert a szíved nyitott könyv lesz előtte. Itt az ideje, hogy mérlegelje döntését. Isten szeretetével és felebaráti szeretetével haladsz előre, vagy ragaszkodsz önmagadhoz? Szeretlek titeket, gyermekeim, és kérlek benneteket, legyetek példák a körülöttetek lévőknek. Istened szeretete ragyogjon a szívedből. Szeressétek azokat a testvéreket és nővéreket, akikhez küldök titeket, mert össze vannak zavarodva, mert nem értették meg Isten útjait. Felvállalták a világ útjait. Nem neked kell megítélned őket, hanem hogy elhozd nekik Isten szeretetét.

Nagyon köszönöm, kicsinyeim, és kérlek benneteket, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, vezekljetek, áldozzatok, mert Istenetek nem múlik el a nagylelkűségben. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és köszönöm imáitokat. Áldalak, és itt maradok az imák végéig. És arra kérem Püspökeimet az ima végén, hogy adják Fiam áldását az itt lévőkre, és az egész világra, hogy Isten szeretete az egész világon elterjedjen.

+ Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.