Joshua Sutcliffe 27 éves matematikatanár az angol Oxfordshire egyik iskolájában, ahol 11-től 16 éves korig tanulnak a diákok. Csupa lányokból álló osztályában tanulóival dolgozatot íratott, s azok kijavítása után az eredményt e szavakkal kommentálta: „Jól csináltátok, lányok.” E mondata miatt a tanárt elbocsátották állásából.
Osztályában van ugyanis egy lány, aki azt állítja magáról, hogy ő „fiú”. E jelenségnek manapság „transzgender” a neve, és jelenleg egyik része az aktuális korszellem-divatnak. Ez a lány felháborodott a tanár kijelentésén, és diszkrimináció miatt feljelentette. Sutcliffe gender-korrekten bocsánatot kért „tévedéséért”, hiszen máskor is igyekszik a lányt hímnemben megszólítani. Csakhogy Anglia, konzervatív kormány ide vagy oda, mára már tökéletesen a gender-ideológusok fojtogató markában van.
Sutcliffe-t másnap felmentették állásából és fegyelmi eljárást indítottak ellene. A tanár ráadásul keresztény, s mint ilyen már eleve gyanús. A sajtónak azt nyilatkozta, hogy végülis nem lehet oktalanság valakit lánynak nevezni, aki lánynak született és így is néz ki.
Sajtóbeszámolók szerint Angliában hetente mintegy 50 négy és tizenegy év közötti gyermeket vonszolnak speciális klinikákra szüleik, hogy hormonális fejlődésüket és ezzel a pubertáskort művi úton leblokkolják. Ugyanis gyermekeikre akarják bízni, hogy „később” maguk döntsék el, mely nemhez tartozónak akarják érezni magukat. Ezt az eljárást az elmúlt években a média nagy erővel támogatta. Az elmúlt hat hónapban Angliában több mint 1300 gyermeknél blokkolták le a nemi érést. Az erre szakosodott klinikák abban reménykednek, hogy ez a szám a jövőben megduplázódik.
Sajtóhírek szerint abban az iskolában, ahol Sutcliffe 2015 óta tanított, hat ilyen „transzgender” gyerek tanult. Sutcliffe matematikát tanít, ahol a 2 meg 2 mindig 4. Anglia [és nyilván még más hozzá hasonlóan „felvilágosodott” ország] számára – minden tudományos tanulmány ellenére – nem érvényes, hogy egy nő nő marad és egy férfi férfi marad, még akkor is, ha külsőleg nemi átváltoztatásokat hajtanak rajtuk végre. Meglehet, hogy nemsokára a matematikát is valami hasonló új definíciónak vetik alá.

(forrás: www.katholisches.info – 2017. november 20.)
http://www.katolikus-honlap.hu/1701/sum-hirek2.htm