2014. május 15., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Szeretetem, Irgalmam, Együttérzésem lesz a ti megmentő Kegyelmetek

2014. május 14. szerda, 23:30
Drága szeretett leányom, a Kegyelmek, amelyeket a világnak bemutatok a hitetleneket buzgó követőimmé fogja átalakítani. Ők azonnal meg fognak térni, és szerető szolgaságban a földre fognak Előttem hullni.
Azok, akik életük egész során elárultak és eltaszítottak Engem, elő fognak jönni, és könyörögni fognak Hozzám, hogy Enyéimként fogadjam el őket. Azonban a legnehezebben azokat lehet majd megmenteni, akik összeesküvést szőnek Szavam ellen. Hiszen ők sokkal tájékozottabbak, mint azok, akik tudatlanok Szavam jelentését illetően, mégis tudatosan megpróbálják azt átírni, hogy megfeleljen arrogáns önbecsülésüknek. Mert minden ismeretük ellenére, ők nem látják az Igazságot, mivel nem hajlandók azt meglátni. Ők nem a teljes Igazságot fogják hirdetni, hanem helyette egy másikat gyártanak azért, hogy másokat becsapjanak.
Vannak, akik Ellenem fordultak, mert úgy gondolják, hogy az Engem való szolgálásuk elhívatottsága azt eredményezte, hogy megvilágosodtak. Ők azt gondolják, hogy a Szentlélek Ereje által felhatalmazást kaptak Tanításaim olyan módon történő alkalmazására, hogy azzal ne sértsenek meg egy modern társadalmat. Büszkeségük lesz a bukásuk, és a Kegyelemtől való elesésüknek sokan lesznek azok közül tanúi, akik becsapva érzik magukat, mert megtévesztésbe vezették őket. Mások közülük pontosan tudják, hogy mit tesznek, mert nem Én vagyok az, akit szolgálnak, hanem a gonosz az. Ők eltökélten járnak köztetek azzal a szándékkal, hogy elpusztítsák Isten Igaz Szavát. Ők nem fognak bűnbánatot tartani, Kezemet sem fogják elfogadni, mert elhiszik a fenevad hazugságait, aki évszázadokon át az eljövendő paradicsomát ígérte ellenségeimnek. Kapzsiságuk és becsvágyuk miatt úgy döntöttek, hogy hisznek ebben a rafinált megtévesztésben. Mire megértik végre az Igazságot, már rég a mélységbe lesznek dobva. Ezek csak néhányak azon szerencsétlenek és félrevezetettek közül, akik tagadták az ördög létezését – azt, aki ő valójában – és a feneketlen gödröt, ahol ő mindörökre lakni fog.
Figyelmeztetem Isten minden gyermekét, hogy az ördög útjának a követése – Isten Szavának az elutasítása és a halálos bűn elkövetése -, büntetést fog maga után vonni. Aki ezt nektek másképpen mondja, az félrevezet benneteket. De a bűnbánót még az utolsó pillanatban is meg fogom menteni, annyira vágyom arra, hogy megmentselek mindnyájatokat.
Szeretetem, Irgalmam, Együttérzésem lesz a ti megmentő Kegyelmetek. Nem szeretnélek megijeszteni benneteket, de az Igazat el kell mondanom. Ha Hozzám jöttök – nem számít, hogy a legvégén mi lesz a meggyőződésetek –, Enyéimként foglak összegyűjteni benneteket. Soha ne feledjétek el ezt az Ígéretet. Megígérem, hogy a kétségbeesés mélységében is el foglak érni benneteket.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése