2011. július 15., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Üzeneteim a megtérés könnyeit fogják hozni..

2011. július 14. csütörtök, 14:30


Szeretett leányom, sohase feledd, hogy mindazokat, akik az Én Nevemben beszélnek, azokat kigúnyolják, kinevetik és nevetségessé teszik. Ez az a kereszt, amiről beszélek. Ne légy csalódott, ha ez bekövetkezik.


Sokan a kihívás tárgyává teszik Szent Szavaimat. Egyesek a valódi kérdések formáját használják, amelyek az Irántam való szeretetből erednek, miközben mások azon vannak, hogy Szavaimat ostobaságnak és értelmetlennek állítsák be. Gyermekeim meg kell értenetek, hogy az idő hiánya miatt, most meg kell növelnem a veletek való kommunikálásom számát. Nem számít, hogy Szavaim kihívásnak vannak kitéve, inkább örülj, mert te tudod, hogy mikor Én gyermekeimmel ilyen úton kommunikálok, akadályok lépnek fel. Akkor tudni fogod, hogy Én vagyok az. Ha gyermekeim könnyeznek üzeneteim olvasásakor, akkor tudni fogják, ezek a megtérés könnyei – egy ajándék, mindenkinek közületek a Szentlélek ereje által.


Sok gyermekem összezavarodik, mert amikor Szavaim ilyen úton kerülnek a világba, akkor ez felborítja mindennapi életmenetüket. Szavaim nem minden lelket tesznek boldoggá, mert az Igazság néha félelemkeltő lehet. Amikor majd először leülnek és megengedik, hogy az Én békém töltse el a lelküket, mialatt az Én szent Akaratomnak adják át magukat, akkor valódi elégedettséget fognak érezni. Bízzatok bennem, gyermekeim. Ne zárjatok ki Engem. Figyelmesen hallgassátok mindazt, amit mondok nektek, és Utazásomon magammal viszlek benneteket az örök megváltásra.


Ne feledjétek, most Isten, az Atya gondoskodik Királyságáról, amelyet egy ember sem tud megdönteni. Minden ilyen kísérlet kudarcba fullad. Mivel a bűnösök továbbra is megbántanak Engem és az Örök Atyát, keze készen áll arra, hogy rövidesen lesújtson. A Nagyfigyelmeztetés miatt visszatartja Magát, amíg a megtérések be nem teljesülnek.


Közben mindazoknak, akik az Igazságot nem fogadják el, tudniuk kell, hogy már csak kevés idejük van arra, hogy felkészíthessék lelküket.


Imádkozzatok minden egyes lélekért, hogy megmenekülhessenek.


Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

Az emberiség Királya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése