Jézus üzenete Jennifernek

2024. augusztus 29., 9:30

Gyermekem,

Megkérdezem gyermekeimet: Ki parancsol a szíveteknek? Ki parancsol a gondolataidnak, a szavaidnak? Legyetek résen, gyermekeim, mert sokan egész lényüket átadják a világ útjainak. Túl sokan hallgatnak a megtévesztés hangjára, és nem az igazság hangjára. Itt az ideje, gyermekeim, hogy figyeljetek - hallgassatok csendben. Szívem sír, mert túl sokan beszélnek hozzám, és nem hozzám. Túl sokan beszélnek szavakat, de nem a szívükkel beszélnek hozzám.

Gyermekeim, a világ belépett szenvedélyem színpadára, és kérdezem tőletek, melyikőtök fogja megvigasztalni édesanyámat? Olyanok lesztek-e, mint János és Mária Magdolna, vagy félelmetekben menekültök, menedéket keresve a világban, amely nem adhat nektek menedéket? Itt az ideje, hogy felébredjetek, gyermekeim, mert a választóvonal most húzódik. A gonosz nem rejtőzik tovább. A megtévesztés a föld minden sarkából árad, és túl sokakat érnek váratlanul. Nem tudtok előre nézni, ha hátrafelé néztek. Koncentráljatok rám. Koncentráljatok a keresztre. Boruljatok le előttem, és az imádat által bevonzod magadat Legszentebb Szívem menedékébe. Azáltal, hogy az Eucharisztiában fogadsz engem, lelked továbbítja majd fényemet azoknak, akik eltévedtek. A fény által, tanúságtételed és példád által megnyílik a szemük.

Gyermekeim, itt az ideje, hogy elcsendesedjetek, hogy meghalljátok a hangomat, hogy meghalljátok pásztorotok hívását, hogy megéljétek a küldetést, amelyre küldtetek. A csendben elkezditek majd felismerni az igazság hangját, amely a szívetekhez szól. Most menjetek előre, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.


https://wordsfromjesus.com/