2024. március 22., péntek

Felajánlás a Mennyei Atyához

 


Örök Atya! A végtelen szeretet Atyja, Jóság és Irgalom!
Mária Szeplőtelen és fájdalmas Szíve által ­egyesülve Jézus dicsőséges nevelőatyjával, Szent Józseffel és minden angyallal és szenttel - most, minden ember és a tisztítóhelyen szenvedő lelkek nevében, fölajánlom Neked szeretet Fiadat, Jézus Krisztust - istenségével és emberségével együtt.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, fölajánlom Neked Jézus megsebzett, vérző és megtört Szívét.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked Jézusnak értünk ontott min­den csepp drága Vérét.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked isteni Fiad szörnyű haláltusá­ját és elhagyatottságát halála előtt az Olajfák he­gyén.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked Krisztus tövissel koronázott szent Fejét, az isteni Bölcsesség székhelyét - ki­mondhatatlan Szépségben és fenségben. Tekints, örök Atya, mindenekfölött szeretett leá­nyodnak, Máriának, a Szentlélek Mátkájának orcá­jára. Fogadd, örök Atya, Mária könnyeit, Szíve fáj­dalmát, és szenvedéseit - erényeit, érdemeit és tökéletességét.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlom Neked mindazt a szeretetet, amellyel isteni Fiad, a boldogságos Szűz Mária és az összes szentek érdemszerző cselekedeteiket véghezvitték.
Örök Atya - szeretettel, hálával és engesztelésül -, felajánlok Neked minden szentmisét, amelyet eddig már bemutattak, s amit majd eztán mutatnak be.
Örök, jóságos és irgalmas mennyei Atya, fogadd el Jézus és Mária egyesült Szívét, engesztelésül az egész világ bűneiért, isteni haragod csillapítására, a legszentebb Szentháromság megdicsőítésére, a Szentatya, a püspökök, papok és szerzetesek meg­világosítására, s a tisztítóhelyen szenvedő lelkek - köztük hozzátartozóim, barátaim és ellenségeim - váltságára.
Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése