Hamispróféta Motu Proprio kísérőlevele, a Traditionis Custodes (TC) "az utóbbi idők legkegyetlenebb és leggonoszabb Bergoglióját mutatja, azt a Bergogliót, akit mi argentinok Buenos Aires-i érsekként nagyon jól ismertünk" - írja a Caminante-Wanderer.Blogspot.com (július 16) argentin blog.

"Senki sem gondolta volna, hogy Motu Propriója ennyi gonoszságot és ennyi gyűlöletet tartalmazhat".

Caminante a TC-t nemcsak "kristályéjszakának", hanem "végső megoldásnak" nevezi, mert Ferenc pápa azt akarja, hogy a katolikusok éhen haljanak: "Ferenc pápa egyházában már nincs helyünk, de a megbánást nem tanúsító házasságtörőknek, homoszexuálisoknak és mindenféle színű eretnekeknek van helye".

A TC-vel Bergoglio kanonizálja azt, ami kezdettől fogva világos volt: "A II. vatikáni zsinat szakítást jelent a katolikus hagyományokkal".

Caminante sivár jövőt lát az Ecclesia Dei közösségek számára, mint pl. a Szent Péter Testvériség, a Krisztus Király és a Jó Pásztor Intézetek, amelyeket a gonosz Braz de Aviz bíboros által vezetett Megszentelt Élet Intézményeinek és az Apostoli Élet Társaságainak Kongregációja alá helyeznek át. Ez valószínűleg azt jelenti: apostoli látogatások, szemináriumaik bezárása és átnevelésre tervezett koncentrációs táborok.

A blog felteszi a kérdést: "Az egyház többi része gyorsan haldoklik - miért vágják ki az egyetlen egészséges részt?". Hamisprófétának emlékeznie kellene arra, hogy Hitler végső megoldása is kudarcot vallott.
https://gloria.tv/post/FXLqoHTtNjTt4gwYRGbgYMzNX