Ahogy az várható volt, az oligarchák szolgálatában álló Vatikán hátba szúrta azokat az amerikai katolikus püspököket, akik támogatják Biden elnök és más halálpárti "katolikus" politikusok szentáldozásának megtagadását.

Az abortusz az oligarchák és médiájuk szent tehene. Luis Ladaria bíboros, a Hittani Kongregáció szolgalelkű prefektusa május 7-én írt egy levelet, amelyet az amerikai püspökök CatholicNews.com oldala tett közzé, és amelyben arra szólította fel a püspököket, hogy "óvatosan" járjanak el az abortuszt, az eutanáziát és más erkölcsi gonoszságokat támogató "katolikus" politikusok bírálatában.

Azt állította, hogy egy-egy püspök nem "bitorolhatja" a tekintélyét az egyházmegyéjében egy olyan politikára, amelyhez "közel egyhangúságra" lenne szükség - mintha az igazságot ez döntené el.

Ladaria szerint "félrevezető" az abortuszt és az eutanáziát úgy beállítani, mint a katolikus erkölcs "egyetlen" súlyos kérdését, amely "a katolikusoktól a legteljesebb felelősségre vonást követeli" - de ezt senki sem tette meg.

Figyelmeztetett, hogy egy nemzeti politika "csak" akkor lenne hasznos, "ha ez segítené a püspökök egységének megőrzését". A Vatikán csak akkor érdekelt az ilyen "egységben", ha az oligarchákkal és azok hatalmas médiájával van dolga, amelytől a Vatikán fél.

Az "egység" miatti vatikáni aggodalom hirtelen eltűnik, amikor hamispróféta és más modernisták elindítják gyakori polémiáikat, mint az Amoris Laetita esetében és a korábbi életpárti amerikai elnök, Trump elleni támadásoknál.

https://gloria.tv/post/1gD7XzsfoTbgDKSyBF3mEJmyF