Az Index.hu bloggere egy szombati cikkében azt írta, hogy a homoszexualitás elfogadottsága a zsidó kultúra jelenlétéhez köthető.
A zsidó kultúra jelenlétéhez köthető a homoszexualitás általános elfogadottsága, az Index.hu bloggerének szombati cikke szerint. A szerző kifogásolta, hogy a Fidesz-KDNP „nem hagyja a melegeket házasodni”, majd levezette, hogy a homoszexualitás elfogadottsága általában a „jóléti társadalmakban megjelenő liberálisabb, elnézőbb társadalmi szemlélet” mellett tud általánossá válni. Ez a szemlélet pedig a szerző szerint a zsidó kultúra sajátossága.
„[…] lassan a homoszexualitás is elfogadottá vált a fejlett társadalmakban. Újra, mert az ókor nagy fejlett jóléti társadalmaiban, Hellászban vagy a Római Birodalomban sem volt probléma. Ez a zsidó kultúra sajátsága volt, ahonnan mi és az iszlám is átvettük.” – írta.
A „Melegen ajánlom” című cikk egyébként „különböző tudományos felmérésekre” hivatkozva (forrásmegjelölés nélkül) azt írja, hogy Magyarországon egymillió homoszexuális él.
„A társadalmi ellenállás és megbélyegzés miatt a lakosságnak ez a 4-10%-a (Magyarországon 400.000-1.000.000 ember) pszichés stressznek sokkal inkább kitett. Magasabb az öngyilkossági ráta, több a depressziós, és ezt a társadalomnak való meg nem felelés okozza.”

http://www.hidfo.ru/2017/05/index-a-homoszexualitas-a-zsido-kultura-sajatossaga/