Akin keresztül az alábbi látomásokat kaptuk, egy családanya, több gyermek anyja, gyakorló katolikus. Isten gondviselését, vezetését, gyógyítását tapasztalta meg eddigi életében. Egy ideje látomásokat, sugallatokat is kap különféle dolgokról, jövőbeli eseményekről, amikért imádkoznia kell. Így kapott látomásokat a Szent Anna réti kápolnáról is.
Első látomásairól így számol be.
„Az esemény, amit láttam, egy háború volt. Menekülnünk kellett. Menekülésünk célpontja egy rét volt, ahol egy kis templom, kápolna állt. A Szűzanya hangját hallottam, aki azt mondta: „Jöjjetek a szívbe!” Miközben mindenki imádkozott,  hirtelen angyalok jelentek meg. Fényesek voltak és akkorák, mint a Gellért hegyen a Szabadság Szobor. Körbevettek minket, háttal nekünk és  védelmeztek bennünket. Letérdeltek, és hirtelen nagy fényesség lett.
Ezt a helyet, álmomban láttam, és nem tudtam, hogy egy valóban létező hely-e. Foglalkoztatott az álom, és később keresni kezdtem, hogy létezik-e ez a hely. Eljutott hozzám egy video Natália nővérről.  Amikor végignéztem a felvételt, elhatároztam, hogy megnézem ezt a helyet.  Amikor először elmentem, sírtam és csodálkoztam. Ezt láttam álmomban.
Még két alkalommal kaptam pontos, szöveges üzenetet, utasításokat a kápolnáról. A legfontosabb az volt, hogy még sosem volt ilyen sürgető a kápolna megépítése. Azt láttam, hogy nagy vihar készülődik, az iszlám vihara. A Szűzanya azt mondta, ők is gyermekeim, de tévednek, a gonosz megfertőzi a lelküket. Azt kérte, hogy építsük fel a kápolnát. Mint Kapisztrán a török ellen úgy védi majd hitünket az Iszlám áradattól. Csodás események, zarándoklatok, gyógyulások történnek majd ennél a kápolnánál.
A kápolna további szerepéről, építéséről és működtetéséről is kaptam látomásokat.
Az a kérés fogalmazódott meg, hogy a tervek Isten rendelése szerint, emberi hívság nélkül készüljenek. Egyszerűséget, de ugyanakkor Isten nagyságát és erejét sugározzák.
A Szűzanya azt ígérte, hogy figyelemmel kíséri a kápolna sorsát és váratlan segítségeket is küld, figyeljünk erre. Azt is kérte, hogy azok között, akik ezt a kápolnát akarják, ne legyen széthúzás.
Azt mondta, betegek jöhetnek erre a helyre gyógyulást kérni, mise legyen, de egyéb szertartások (esküvő, keresztelő, elsőáldozás, stb.) ne legyenek, ennek a helynek különlegesnek kell lennie: az ima, a megtérés, az engesztelés helyének.
A Szűzanya azt mondta, óvó karomat kiterjesztem, palástomat föléje tartom. A kápolna épüljön fel minél előbb. A később bekövetkező különleges események miatt később épüljön majd egy nagyobb, szebb templom is ezen a helyen.