2013. november 21., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben se maradjon bármilyen kétség a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok

2013. november 20. szerda, 14:15
Drága szeretett leányom, mond meg követőimnek – mindazoknak, akik hisznek Bennem, Jézus Krisztusban –, hogy minden nap időt kell szakítaniuk az imára azok lelkének a megmentése érdekében, akik Számomra elvesztek. Arra vágyom, hogy a Tőlem kapott Kegyelmekért cserébe segítsetek elhozni Hozzám azokat a lelkeket, akik összetörik a Szívemet.
Azt kell kérnem tőletek, hogy viseljétek el azt a fájdalmat, amelyet a miatt fogtok érezni, hogy az emberiséget elszakították Tőlem, Jézus Krisztustól. Ezt a földi Egyházamban történő szakadás fogja okozni. Azáltal, hogy teljes engedelmességgel elfogadjátok ezt a szenvedést, leküzdhetem azt a szorítást, amelyet a gonosz gyakorol azok fölött, akik túl gyengék ahhoz, hogy Isten Szavát hirdessék. Nem szabad félnetek soha ettől a Küldetéstől, mert ez Szeretett Atyám nagylelkűségének köszönhetően adatik a világnak. Ő egyszerűen csak sértetlen Teremtését akarja visszaszerezni, hogy egyetlen gyermekét se veszítse el.
Nem számít, hogy ki korbácsol, gúnyol vagy üldöz benneteket, csak gondoljatok a büntetésre, amely mindazokat fogja súlytani, akik az Arcomba köpnek. Tehát figyelmen kívül hagyván a gúnyolódásokat, akkor buzgón kell majd imádkoznotok minden ilyen sajnálatra méltó lélekért. Legyetek nagylelkűek, és akkor el fogtok telni a Szentlélekkel, hogy majd Mennyei Seregem oldalán harcolhassatok, megmentvén a világot a gonosztól. Ezért szeretettel és bizalommal kell várakoznotok, és Én nagy Áldásokban foglak részesíteni benneteket.
A reményt sohasem szabad feladni a félelem miatt. A félelem soha nem szabad, hogy elvakítson benneteket azzal a feladattal szemben, amelyet elvárnak tőletek, hogy amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben se maradjon bármilyen kétség a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok. Gyűljetek össze. Egyesüljetek. Hozzatok minden lelket az Én Irgalmas Karjaimba. Hogy ebben a segítségemre lehessetek, az alábbi különleges Keresztes Imahadjárat imáját kell imádkoznotok, segítvén Nekem így összegyűjteni és egyesíteni minden lelket.
A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket:
Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.
Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.
Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.
Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.
Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk mindenegyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.
Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Helyezzétek minden imátokat Lábaim elé, és Én válaszolni fogok mindenegyes Hozzám intézett kérésre, hogy megmentsek minden név szerint Nekem bemutatott lelket.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése