2013. november 10., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Hamarosan sokan elkezdik használni tudományos ismereteiket, hogy kiértékeljék a Legszentebb Evangéliumokat

2013. november 9, hétfő, 11:48
Drága szeretett leányom, hamarosan sokan elkezdik használni tudományos ismereteiket, hogy kiértékeljék a Legszentebb Evangéliumokat. Ahelyett, hogy Szavam Igazságát nyilatkoznák, mely Isten Bölcsességéből származik, elkezdik azt elferdíteni egy korszerűbb képet adván neki.
Szavaimat, melyeket a Szent Evangélium tartalmaz, különböző módon fogják értelmezni. Azt fogják mondani, hogy Szavam valami újat jelent, mely sokkal helytállóbb lesz a mai világban. Megpróbálnak példákat adni nektek arra vonatkozólag, hogy Én hogyan tanítanálak benneteket, ha ebben az időben a Földön járnék. Vége lesz Isten egyszerű, mindenki számára adatott Igéjének. Azok, akik intelligensek, jól informáltak, és akik büszkék az embernek a tudomány világában tett előrehaladására, elkezdenek majd sértő nyilatkozatokat tenni.
Az Egyház olyan úgymond tudományos felfedezéseket fog felkarolni, amelyek kétségbe vonják a Szent Biblia tartalmát. Ők olyan dolgokat fognak feltárni, amelyekről azt fogják mondani, hogy azok új bizonyítékok, melyek kétségeket ébresztenek a világ megteremtésével kapcsolatban. Aztán azt fogják mondani, hogy sok minden, amit a Biblia tartalmaz, csupán egyszerű metaforák, melyeknek célja, hogy békét teremtsenek az emberek között. Az emberiség üzenetét – az egymás iránti szeretetet –arra fogják használni, hogy képességetek szerint törődjetek a szegényekkel, az iskolázatlanokkal és a rászorulókkal, melyek helyettesítői az Evangéliumokban nektek adott Igazságnak. Ezt követően a papok megölelik a hamis tanokat, melyek látszólag hasonlóak lesznek az Igazsághoz, és csak azok, akik továbbra is határozottan kitartanak Szavam mellett, fogják az Igazságot életben tartani.
Szeretett követőim, ha úgy találjátok, hogy már csak nagyon kevesen hallgatnak az Igazságra – Isten Igéjére -, akkor vigasztalnotok kell egymást. Nektek továbbra is figyelmeztetnetek kell az Igazságra azokat Egyházamban, akik meg fogják tapsolni az eretnekségeket, amelyeket be fognak vezetni, mert sajnos sokan közülük nem lesznek okosabbak. Ők olyan messze fognak esni Tőlem, hogy azonnal el fogják fogadni ezeket a változásokat. Azoknak, akiknek kevés a hite, sokkal könnyebb lesz elfogadniuk a reformokat követelők szavát, mint sem hűségesnek maradniuk Isten Szavához.
Az első változásokra való felhívást hamarosan megteszik. Egy olyan édességgel, mely nyugtató lesz, és egy olyan szenvedélyes beszéddel, mely szerint egységes világként fel kell állnotok, hogy szeretetet és toleranciát mutassatok mindenki iránt, a legnagyobb tévedésbe fognak vezetni benneteket. Sokan meg lesznek döbbenve – mivel úgy fog tűnni -, hogy Egyházam milyen gyorsan átöleli a szekuláris világot. Sokan el lesznek bűvölve attól, ahogyan a különböző vallások, pogányok, eretnekek tülekedni fognak, hogy csatlakozzanak ehhez az új, egy jótékonysági Világ-egyházhoz. Azt fogják mondani: „Végre az egyház, mely toleráns, mindenkit elért.” Nem fognak többé szégyenkezni amiatt, hogy engedetlenek Istennel szemben. Ehelyett azt fogják büszkén hirdetni, hogy nyomorúságos bűneik nemcsak, hogy elfogadhatók Isten szemében, de azok többé már nem tekinthetőek bűnnek egyáltalán. Ez nagy örömet fog kiváltani mindenhol.
Első alkalommal a történelemben, azokat, akik Egyházamat a megtévesztésbe vezetik, szeretni és tisztelni fogják, és jóformán még kritikát sem fognak irányukban gyakorolni.
A legnagyobb eretnekség, amilyet Kereszthalálom óta nem látott még a világ, el fogja nyelni földi Egyházamat. Sértő, pogány szimbólumokkal fogják telerakni Egyházamat, és Én sehol sem leszek látható. És miközben megtöltik azokat az épületeket, amelyeket az Én imádásomra hoztak létre, Igaz Egyházam, mely azokból fog állni, akik hűek maradnak az Igazsághoz, Isten egyetlen igaz Templomává fog válni, mert ők soha nem fogják elfogadni Testem megszentségtelenítését. Hitük lehetővé fogja tenni számukra, hogy terjesszék az Evangéliumot és hogy égve tartsák a Szentlélek Lángját.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése