2013. május 14., kedd

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

3815; 2013. május 7.
Drága gyermekek, megpróbáltatás és halál jellemzik az Egyház jövőjét, de győzelem vár azokra a hívekre, akik túlélik a nagy üldöztetést. Szenvedek ezek miatt a rátok váró események miatt. Isten mindezt meg fogja engedni, hogy az Egyház újra olyanná váljon, amilyen egykor volt. Mikor minden már elveszettnek tűnik, megjelenik a hit embere. Az ő karizmája és szentsége vonzani fogja az elszakadtakat. Ez lesz az Én Szeplőtelen Szívem végső diadala. Bátorság. Ne hagyjátok abba az imát. Én együtt megyek veletek.
Bármi történjék is, soha ne távolodjatok el az igazságtól. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

3816; 2013. május 9.
Drága gyermekek, az emberiség a szenvedések által fog megtisztulni. Még hosszú, nehéz megpróbáltatásokkal teli évek állnak előttetek. Ti, akik hallgatok rám, nem kell félnetek. A hívő emberek nem fognak kudarcot vallani. Legyetek résen, hogy ne tudjanak titeket bolonddá tenni. A gonosz mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy eltérítsen titeket az igazságtól. Merítsetek erőt az imádságból, az Eucharisztiából, és az én Jézusom szavait hallgatva.
Fogadjátok meg kérésemet is, mert szentségre kívánlak vezetni benneteket. Ne álljatok karba tett kézzel. Menjetek bátran előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen.
Béke legyen veletek.

3817; 2013. május 11.
Drága gyermekek, Édesanyátok vagyok, és ti jól tudjátok, hogy egy anya mennyire szereti a gyermekeit. Ne hagyjátok, hogy az elbizonytalanodás távol tartson benneteket kéréseim elfogadásától. Szükségem van rátok. Meg szeretném mutatni elkülönült gyermekeimnek a Fiamhoz, Jézushoz vezető ösvényt. Tudom, hogy képesek vagytok segíteni nekem. Ne hátráljatok meg. Kérem, hogy ne engedjétek kialudni a hit lángját. Üzeneteim miatt üldözni fognak benneteket az emberek, de biztosak lehettek abban, hogy én és Jézus mindig szeretni fogunk titeket. Szeplőtelen Szívem végső győzelmekor meglátjátok majd a terveim szerint végzett munkátok gyümölcseit. Az én győzelmem a ti győzelmetek lesz. Bátorság. Amikor úgy látszik, hogy minden elveszett, akkor fog Isten nagy győzelme bekövetkezni. Végül az Egyház győzedelmeskedni fog. Félelem nélkül haladjatok előre. Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.
3818; 2013. május 13.
Drága gyermekek, Édesanyátok vagyok, és a Mennyből jöttem, hogy Fiamhoz, Jézushoz vezesselek titeket. Ti most a nagy szellemi küzdelem idejében éltek. Az Eucharisztia, a Rózsafűzér, a Szentírás, és a Gyónás azok a fegyverek, amelyeket ajánlok nektek ehhez a nagy harchoz. Kövessétek az utat, amit mutattam nektek, és győzedelmeskedni fogtok. A gonosz nagy lelki sérüléseket fog okozni sok lélekben, és sokan térnek le a megtérés útjáról. Legyetek éberek. Édesanyátok vagyok, aki szenved attól, ami rátok vár. Ha az emberek megfogadnák esdeklő kéréseimet, lelkileg meggyógyulnának. Hajtsátok imára térdeteket. Még sokat fogtok szenvedni. Hosszú a Kálváriához vezető út az emberiség számára. Azok, akik az igazság védelmére lettek kiválasztva, meghátrálnak félelmükben. A hit nagy válságba kerül. Gyorsan forduljatok meg.
Ma ezt az üzenetet hoztam nektek a Legszentebb Szentháromság Nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek Nekem, hogy újra összegyűjtselek benneteket. Megáldalak titeket, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek Nevében. Ámen. Béke legyen veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése