2013. április 15., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten Anyja: Amikor Isten gyermekeit a hazugságokkal félrevezetik, el fognak szakadni Istentől

2013. április 14. vasárnap 14:00
Szeretett gyermekem, engedd meg, hogy vigaszt hozzak neked ebben az időben. Engedd, hogy magamhoz szorítsalak téged, hogy erőt adhassak neked, miközben folytatod Isten Szavának terjesztését ezekben a nehéz időkben.
Amikor megkérdezték azokat, akik üldözték Fiamat, és aztán megölték, hogy – „Miért tettétek ezt?” - Ők azt felelték – „hogy védelmezzük Isten Igéjét.” Amikor azt kérdezték tőlük, hogy eltűrné-e Isten egy másik ember meggyilkolását, azzal érveltek, hogy ez megegyezett az Egyház Tanításával. És így lesz ez az utolsó időkben is. Az emberek elferdítik majd Isten tanítását annak érdekében, hogy megindokolják az Ő Szent Szavának elutasítását.
Fiam azért adja ezeket az Üzeneteket a világnak, hogy megtartsátok Tanításait. Ő azért teszi ezt, hogy senki se utasítsa el tévesen Szent Szavát, amikor földi Szent Egyházának Tanításait meghamisítják és megszentségtelenítik. Isten Szavát sohasem szabad megváltoztatni, de a próféciák pontosan megjövendölték ezeket a napokat, hogy mikor fog ez bekövetkezni, és hogy mikor fogja Péter sziklára épített Egyháza ezt megtenni.
Fiam az Ige. Isten Igéjét Isten minden gyermekének tisztelnie kell. Amikor Isten gyermekeit a hazugságokkal félrevezetik, el fognak szakadni Istentől. Amikor valami mást fogadtok el, mint Isten Igazsága, amikor elfogadjátok a bűnt és részt vesztek benne, akkor éket vertek magatok és Fiam közé.
Ne feledjétek, hogy Én, Istennek Anyja, megvédem mindazokat, akik hívnak Engem. Védelmem minden ember és minden vallás számára van. Ha naponta elmondjátok Szent Rózsafüzéremet, akkor mindenfajta védelemben fogtok részesülni, és képesek lesztek megvédeni az Igazságot, Isten Szent Szavát.
Legyen az bárki Fiam földi Egyházában, aki embereket vezet, de ha a gyülekezete előtt nem tudja elmondani a Szent Rózsafüzért, akkor ő nem Istentől jön.
Édesanyátok,
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése