2012. június 17., vasárnap

Az engesztelő zarándoklat záró aktusa

Szent Anna rét, engesztelő zarándoklat
Mária Szeplőtelen Szívének ünnepe, 2012.06.16
A négy égtáj felől érkező nemzeti engesztelő zarándoklat befejező aktusán, a Szent Anna réten, ill. az azt követő szentmisén Mária Magdolna a következőket látta:
 
Kép: A Szűzanya egy hatalmas szeretetláng rózsafűzért helyezett a Szent Anna réten álló kereszt köré, melynek kicsi szíveit mi, az engesztelők alkottuk. Mindegyik szívnek láng volt a közepén, melyek egyesültek és hatalmas tűzoszlopként feljutnak a Mennyei Atya trónja elé. Szűzanya: "A szeretetben egyesülve tudtok igazi engesztelőkké válni, ahogyan Én és Szent Fiam is engesztelők voltunk egész életünkben.”
Kép: A Szűzanya fején a magyar koronával a Mennyei Atya előtt térdelt, mögötte térdelt Mindszenty bíboros, Natália nővérrel és imádkoztak. Mennyei Atya: „Legszentebb leányom, láttam magyar gyermekeim zarándoklatát, melyet az engesztelő kápolna megépüléséért ajánlottak fel. Ez az ország fennmarad a világ végezetéig. Az új paradicsomban nagy szerepet fognak kapni a magyarok az egyház újjáépítésében." Szűzanya:. „Szeretett Atyám, hálásan köszönöm, hogy irgalmas szeretettel tekintesz választott országodra”. Mennyei Atya: „Magyarországot szent szívembe zártam, bármit tesz a sátán, ezt az országot nem tudja eltörölni a föld színéről.”
Kép: A Mennyei Atya lehajolt Mindszenty bíboroshoz és Natália nővérhez: „Gyermekeim, ti mindent megtettetek az engesztelő kápolnáért” Majd a Mennyei Atya hozzánk, engesztelőkhöz fordult: „Drága engesztelő gyermekeim! Elfogadtam zarándoklásotokat és minden imátokat. Ne féljetek, a nagy szorongattatás idején nem feledkezem meg rólatok. Enyhíteni fogom a rátok váró megpróbáltatásokat, de ennek feltételeként, most végtelen szeretetem ajándékaként szövetséget akarok kötni veletek, engesztelőkkel."  A Szűzanya odalépett az engesztelők vezetőihez, és a Mennyei Atya szent színe elé vezette őket. Letérdeltek előtte. Ez a párbeszéd zajlott közöttük: -" Fiaim, mindvégig hűek maradtok-e hozzám, és megtesztek-e mindent annak érdekében, hogy az engesztelő kápolnát felépítsétek, akár az életetek árán is? - Igen, hűek maradunk hozzád, és országunkhoz is. - Akkor Én ezennel ünnepélyesen szövetséget kötök veletek. Bízzatok az Én gondviselésemben és imádkozzatok magyar egyházatokért. Kitartó imáitoknak meglesz a gyümölcse."
Záró kép: Magyarországot a négy égtáj felől körbeállta és megáldotta a Szentháromság és a Szűzanya: Északról Mennyei Atya, Kelet felől Jézus, Nyugatról a Szentlélek, Dél felől a Szűzanya. Amikor az egyház igent mondott a kápolnára és az felépült, és először gyűltek össze benne az engesztelők, imájuk hatalmas fényoszlopként áradt az ég felé, majd fényes burokként ölelte át az országot, mely védelmet nyújtott a gonosz ellen.

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/az-engesztel-zarandoklat-vege

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése