2024. szeptember 18., szerda

ISTENI IMÁRA HÍVÁS MINDENKINEK!!!


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által.


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/



Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”


Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Ez az eredeti festmény Isten Anyját ábrázolja címe alatt: Remény és öröm anyja.

Mindenkit arra biztatunk, hogy imádkozzon a Szűzanya felé, miközben szeretettel nézi ezt a szentképet. Az Istenszülő Ígérete el fog érni hozzád, és megérinti a szívedet. Gyengédsége és anyai szeretete szorosan tart és megvéd. Soha nem fog elengedni! Add át Neki a szívedet és a múltadat – Ő alkalmazni fogja azokat az imákat, amelyek lassan begyógyítják legmélyebb sebeidet. Ne feledd, mint a mennyei Édesanyád, közelről ismer téged, és gondoskodik a szükségleteidről. Legyen hite, bizalma és magabiztossága imáitokkal, és biztonságban lesz az örök üdvösség ösvényén. Ne nézz hátra… csak nézz rá a szívedben. Jézus áldjon + téged és a Szűzanya gyengéden szeressenek. Ámen.

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!



(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)
Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!
És kiáltásom jusson eléd!
Könyörögjünk!
Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen


Itt egy igevers gyűjtemény, amely elűzi a sátánt minden alkalommal, amikor hozzánk jön hazugságaival és megtévesztéseivel.

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.


A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

 

Az ördög nem akarja, hogy tudjuk róla az igazságot

„Engedelmeskedjetek azért Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” Jakab 4:7.

„A békesség Istene pedig összezúzza a sátánt lábatok alatt hamarosan. A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” Róma 16:20.

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” János 10:10.

„És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: Most jött el az üdvösség, Istenünk ereje és királyi uralma, és az ő Krisztusának hatalma, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket. Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.” Jelenések 12:9–11.

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok neki ellen a hitben szilárdan, tudva, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” 1 Péter 5:8–9.

„Ti Istentől valók vagytok, gyermekeim, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint az, aki a világban van.” 1 János 4:4.

„Aki a bűnt cselekszi, az az ördögtől van, mert az ördög cselekszi a bűnt kezdettől fogva. Azért jelent meg az Isten Fia, hogy az ördög munkáit lerombolja.” 1 János 3:8.

sátán nem akarja, hogy tudjuk, nincs mitől félnünk

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.” Ézsaiás 41:10.

„Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek.” Lukács 10:19.

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” 2 Timóteus 1:7.

Nem akarja, hogy tudjunk a hatalomról, amelyhez hozzáférésünk van

„Mit mondjunk tehát ezekre? Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?” Róma 8:31.

„De ő ezt mondta nekem: Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz. Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem… Mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” 2 Korinthus 12:9–10.

„Mégis jól tettétek, hogy közösséget vállaltatok velem nyomorúságomban.” Filippi 4:13.

„Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” 1 Korinthus 10:13.

Az ördög nem akarja, hogy tudjunk a nekünk tett ígéretekről Krisztusban

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16.

„Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata.” Kolossé 1:13–14.

„Nincsen azért most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik Krisztus Jézusban vannak, mert az élet Szellemének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor bűnért való áldozatként tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben.” Róma 8:1–4.

„Krisztussal együtt keresztre vagyok feszítve: többé tehát nem én élek, hanem Krisztus él bennem; azt az életet pedig, amelyet most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, aki szeretett engem, és önmagát adta értem.” Galátákhoz 2:20.

„Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk.” Róma 10:9–10.

„Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk.” Róma 5:8.

„Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket.” Zsoltárok 103:12.

sátán nem akarja, hogy tudomásunk legyen a feltételekről

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.” Máté 7:21.

„Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat.” Jakab 1:22.

„Mi tanúi vagyunk ezeknek az eseményeknek, és tanúja a Szentlélek, akit azoknak adott Isten, akik engedelmeskednek neki.” Apostolok cselekedetei 5:32.

Nem akarja, hogy tudjunk arról, amit vetettünk, azt le is kell aratnunk

„Ne tévelyegjetek: Istent nem lehet megcsúfolni. Hiszen amit vet az ember, azt fogja aratni is: mert aki a maga testének vet, az a testből arat majd pusztulást; aki pedig a Szellemnek vet, a Szellemből fog aratni örök életet.” Galátákhoz 6:7–8.

„Azután a kívánság megfoganva bűnt szül, a bűn pedig kiteljesedve halált nemz.” Jakab 1:15.

„Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” Máté 16:26.

Olvass többet itt: Vetés és aratás: jót választani

sátán nem akarja, hogy tudjunk a jövőről

„Ne örülj bajomnak, ellenségem, mert ha elestem is, fölkelek, ha sötétségben lakom is, az Úr az én világosságom.” Mikeás 7:8

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi Krisztus Jézus napjára.” Filippi 1:6.

„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.” Jeremiás 29:11.

Felfegyverkezve a győzelemre! Isten igéje mindennel felfegyverez bennünket, hogy ellen tudjunk állni Sátánnak és lerombolhassuk munkáját. Nem csoda tehát, hogy az ördög nem akarja, hogy ismerjük az igeverseket! Hogyha Istennek ajánlottuk magunkat szolgálatra, akkor tapasztalni fogjuk, hogy bár az ördög dühöng, mi mégis képesek vagyunk bátran szembeszállni vele, mert Isten megígérte nekünk, hogy győzni fogunk – minden alkalommal! Az eredmény pedig magabiztosság, béke, és nyugalom a szellemünkben. A Szellem gyümölcsei lesznek láthatóak életünkben, és örök életet nyerünk!


A teljes Covid globális zsarnokság idővonala = FENEVAD BÉLYEGE

Út az új világrendhez

2015 WEF ( World Economic Forum) Dokumentum.

1. Fázis:

2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát Kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis:

2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrturkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis:

2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitűzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunitás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis:

2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

5. Fázis

2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a reálgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mítoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anyakönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis:

2022.Március-2022.Szeptember: Az államadósság és a készpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis:

2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népirtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.

https://www.jamiiforums.com/threads/heres-the-timeline-to-the-total-covid-global-tyranny.1924387/ ]

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

A JÖVŐ NAGY NEHÉZSÉGEKKEL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.03.

Drága gyermekek, az emberiség lelkileg vak, de ti megtalálhatjátok a Mennybe vezető utat az igazság szeretetével és védelmezésével. Forduljatok el a hamis tanok sötétségétől, és forduljatok az Úr Világossága felé. Nagy nehézségek jövője felé tartotok, de ne forduljatok vissza. Add nekem a kezed, és én elvezetlek ahhoz, aki az Egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Vigyázzatok lelki életetekre. Imádkozzatok! Fogadjátok be az evangéliumot, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Ebben az életben, és nem egy másikban kell megmutatnotok, hogy az Úrhoz tartoztok. Legyetek bátrak! Semmi sincs veszve. Isten győzelme eljön az igazaknak. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FÁJDALMAS IDŐK LESZNEK, LÉGY ÉBER! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.05.

Drága gyermekek, fogadjátok be a mennyei dolgokat, és meneküljetek a világ újdonságaitól. Ne feledjétek: Isten mindenben az első. Ha az Úr nem kerül az első helyre az életetekben, olyanok lesztek, mint egy vándorló tengerész, akinek nincs célja és fogalma sincs, hogyan juthat el oda. Nézzetek az evangéliumra, hogy útmutatást kapjatok az életetekben. Az evangéliumon keresztül felfedezhetitek Isten kincseit számotokra. Adjátok a puszta léteteket az Úrnak, és ő gondoskodni fog rólatok. Fájdalmas idők jönnek majd, és sokaknak megrendül a hite. Bármi történjék is, maradjatok az igazságnál, amelyet csak a Katolikus Egyházban találhattok meg, az egyetlen Egyházban, amelyet Fiam, Jézus alapított. Olyan idők jönnek majd, amikor sokan megtagadják az igaz hitet és beszennyezik magukat a hamis tanok mocsarával. Legyetek éberek. Szeressétek és védjétek az igazságot. Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÍRÁS ÉS PANASZ LESZ A TEMPLOMBAN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.07.

Drága gyermekek, forduljatok el a világtól és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ne legyetek a bűn rabszolgái, hanem járjatok a szentség útján. Az én Jézusom szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre nézve. Az emberiség egy nagy szakadék felé tart. Hallgassatok rám! Azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek Jézusom Egyházához. Keressétek Őt a szentségekben, hogy nagyok legyetek a hitben. Tanúskodjatok mindenütt arról, hogy az Úréi vagytok. Nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt, és soha nem fogtok becsapódni. Még mindig látni fogtok borzalmakat a földön. Sírás és jajgatás lesz az Egyházban. Döntések születnek majd, és sokan el fognak fordulni az igazságtól. Bármi történjék is, ne forduljatok el az Én Jézusom Egyházától. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ÖRDÖG FÜSTJE SOK PAPOT BESZENNYEZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.10.

Drága gyermekek gyermekek, bízzatok Jézusban, és győzni fogtok. Töltsön el benneteket az ő szeretete, mert csak így lesztek képesek szeretni és megbocsátani. Az emberiség beteg, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől, és ragaszkodnak az anyagi dolgokhoz. dolgokhoz. Forduljatok el mindattól, ami múlandó, és keressétek Isten kincseit életetek számára. életetek számára. A gonoszság magja napról napra terjed és Szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Alázatos imában térdeljetek le, és fogadjátok be Jézusom evangéliumát. A füst a megfertőz sok megszentelt embert, és a hit lángja sok szívben kialszik. Sok szívben. Szenvedek azért, ami hozzátok érkezik. Vegyetek bátorságot! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

KÁLVÁRIA FÁJDALMAS LESZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.09.12.

Drága gyermekeim, nagy zűrzavarral teli jövő felé tartotok Isten házában. Arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok Jézusom Egyházáért. A Golgota fájdalmas lesz azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és Isten Győzelme eljön hozzátok. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Uram nagyon közel van hozzátok. Bízzatok benne, aki látja az elrejtetteket és név szerint ismer titeket. Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/09/2024

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban. Még hosszú évekig tartó kemény próbatételek várnak rátok, és sokan félelemből visszavonulnak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Nincs győzelem a kereszt nélkül. A mennybe vezető út tele van akadályokkal, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, elnyerik az igazak jutalmát. Nehéz idők jönnek azok számára, akik szeretik és védelmezik az igazságot. Az igazakat meg fogják ítélni és el fogják ítélni. Fájdalmas időszak lesz az Én Jézusom Egyháza számára. Ne csüggedjetek. Szeretlek benneteket, és mindig mellettetek leszek. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 17/09/2024

Kedves Gyermekeim, engedelmeskedjetek az Úr hívásának, és mindenütt tegyetek tanúbizonyságot a az Ő irántatok való szeretetéről. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Nyissátok meg szíveteket és fogadjátok el az Úr akaratát életetekre vonatkozóan. Imádkozzatok! Az ima csendjében hallgassatok az Úr Hangjára, és Ő gondoskodni fog rólatok. Ti. Egy nagy megosztottsággal és zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Az igazság kevés szívben lesz jelen, és sokan úgy fognak járni, mint a vak, aki vezeti a vakot. más vakokat vezetnek. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Járjátok a szentség útját amelyet én mutattam nektek, és nagyok lesztek Isten szemében. Legyetek bátrak! Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig veletek leszek. Ez az az üzenet, amit én A Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Szentháromság nevében. Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

2024. szeptember 17., kedd

A grúz parlament elfogadta a LMBT-propagandát és a nemváltoztatást tiltó törvényt

 

A grúz parlament a harmadik és egyben utolsó olvasatban elfogadta az LMBT-propagandát és a nemváltoztatást tiltó törvényjavaslatot – derül ki az ülésről élőben közvetített felvételből.

A törvényjavaslatot, amelyet most Salome Zourabichvili elnöknek küldenek el aláírásra, 84 törvényhozó hagyta jóvá. Senki sem ellenezte. A törvényhozók a csomagban szereplő más törvényjavaslatokat is jóváhagyták.

A törvényjavaslat célja különösen a házassággal, az örökbefogadással és a kiskorú gyermekek felügyeleti jogával, valamint a nemi hovatartozást módosító műtétekkel kapcsolatos kérdések tisztázása volt.

A módosítások értelmében Grúzia nem engedélyezi többé az egyneműek közötti házasságkötést, a homoszexuális pároknak tilos lesz kiskorú gyermekeket örökbe fogadni, és tilos lesz minden nemváltoztató műtét. Az újonnan bevezetett módosítások megsértői egytől négy évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak. Azokra, akik LMBT-propagandát folytatnak, azaz oktatási intézményekben terjesztik, sugározzák vagy reklámozzák azt, mostantól szintén súlyos pénzbírságok várnak. Az LMBT népszerűsítését célzó nyilvános összejövetelek és gyűlések is tilossá váltak.

Korábban, amikor a törvénytervezetet második olvasatban elfogadták, az EU diplomáciai szolgálata bírálta a kezdeményezést. Szerinte a vonatkozó törvényjavaslat elfogadása tovább fokozza a feszültséget a Tízszarvú Fenevad és Tbiliszi között.

Az EU rámutatott, hogy a törvényjavaslat „aláássa a grúz emberek alapvető jogait, és a lakosság egy részének további megbélyegzését és diszkriminációját kockáztatja”. Irakli Kobakhidze, az ország miniszterelnöke a maga részéről azt mondta, hogy a törvénytervezet célja az LMBT-propaganda korlátozása, nem pedig az emberi jogoké. Hangsúlyozta, hogy Európa a hagyományos keresztény értékeket képviseli, és ha valaki másként akarja bemutatni a dolgokat, azt Grúzia kategorikusan elutasítja.

https://oroszhirek.hu/a-gruz-parlament-elfogadta-a-lmbt-propagandat-es-a-nemvaltoztatast-tilto-torvenyt/


2024. szeptember 15., vasárnap

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Az egész 2016 márciusában kezdődött, de szilárdan hisszük, hogy az igazi kezdet egybeesik a házasságra való felszentelésünkkel. Rendkívüli jelek és megnyilvánulások jellemezték a szívünket. Egy Medjugorjéban vásárolt szobrocska, amely a Béke Királynőjét ábrázolja, vizet és vért ontott. A Szent Péter téren vásárolt, az Isteni Irgalmasságot ábrázoló festmény Jézus Irgalmasságának vérét és vizét ontotta. A Szent Szűz első jelenésével megváltozott az életünk. Megmutatta nekünk az utat és a küldetést, amit teljesítenünk kell: a megtérések és a Miatyánkhoz való visszatérés terveinek megvalósítása. Most a Boldogságos Szűz jelenik meg a Szent Rózsafüzér imádkozása közben és azon túl. Üzeneteket hagy a megtérésről és az emberiséget érintő eseményekre való felkészülésről. Összegyűjtöttük és átírtuk őket a kezdetektől fogva. Szeplőtelen Anyánk arra kért minket, hogy terjesszük őket, hogy mindenki elmélkedhessen és megváltja magát az idők vége előtt. Küldetésünk van, amelyet a Boldogságos Szűz tervei diktálnak, és senki sem akadályozhatja ezt az utat. Elmélkedjetek és imádkozzatok sokat szívből, bárhol is vagytok, a világ összes lelkének üdvösségéért.

Gianni és Gisella

FIGYELMEZTETEM. AZ ÜLDÖZÉS CSAK KEZDŐDIK. Rózsafüzér királynője üzenete. Gisella Cardia 2024.09.03-án

Kedves Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy elfogadtátok hívásomat a szívetekbe. Gyermekeim, ezek a könnyeim szenvedésem jelei, amely azok miatt folytatódik, akik nem hallgatnak szavaimra. Gyermekeim, oly sok jelenésemben figyelmeztettelek benneteket és az egész világot, de az emberiség nem akar visszatérni Istenhez, inkább a világ útját választja, ami talán könnyebb, de kevésbé biztonságos a lelke számára. Gyermekeim, emlékeztetlek benneteket, hogy szenvedésemet alázattal viseltem szívem csendjében. Kérlek benneteket ezekre az időkre, alázatot és csendet. Legyetek békében egymás között! Járjatok egységben az üdvösség felé, állandó imádsággal, egymás iránti szeretettel, megbocsátással azok iránt, akik miatt szenvedtek, még Jézus is arra kérte az Atyát, hogy bocsásson meg azoknak, akik keresztre feszítették őt. Gyermekeim, az üldözés csak most kezdődik, legyetek erősek és harcoljatok. Ne legyetek képmutatók, hanem Isten méltó gyermekei. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.

"GYERMEKEK, LEGYETEK KÉSZEN, NEM KELL FÉLNETEK!" A FÖLDRENGÉSEK EGYRE GYAKORIBBAK LESZNEK, MÍG A LEGERŐSEBB EL NEM JÖN A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. szeptember 7-én.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban, és hogy térdet hajtottatok. Gyermekeim, hány figyelmeztetést kaptatok a mennyből, és mégis folytattátok a mindig életet. Gyermekeim, most a jelenések egyre gyakoribbak lesznek, amíg véget nem érnek. Gyermekeim, íme, ezek azok az idők, amikor minden prófécia valóra válik. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek magatokat, családotokat és otthonotokat Szeplőtelen Szívemnek és Jézus legtisztább Szívének. Gyermekeim, a földrengések egyre gyakoribbak lesznek, amíg a legerősebb el nem érkezik. Mindig tartsátok kéznél a megáldott gyertyákat, hamarosan szükségetek lesz rájuk. A laboratóriumokban épített betegségek, ki fognak szabadulni a levegőbe, a hatalmasok nem értik, hogy büntetésük erős lesz. Kérlek benneteket, térjetek vissza Istenhez, és kérjetek bocsánatot azért, amit az emberiséggel és ezzel a földdel tesztek. Gyermekeim, legyetek készen, de nem kell félnetek, elég, ha Isten szavát olvassátok és imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy megsemmisítsétek az ördögöt. Most megáldalak benneteket a Szentháromság nevében, ámen.

A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának, 14/09/2024

Gyermekeim, köszönöm, hogy meghallottátok hívásomat a szívetekben, és hogy térdet hajtottatok az imádságban. Gyermekeim, szeretteim, a szentség útját kell járnotok. Gyermekeim, szeretteim, az a bíborszínű köpeny, amely Jézusra került, most rátok is ráterült.... a szenvedés köpenye, amely mindazokra kiterjed majd, akik hisznek Istenben és mindenekelőtt a Hit Igazságára törekszenek. De ti is, mint Jézus, dicsőségben lesztek majd az Ő jelenlétében. Ott tiszteletbeli helyet kaptok majd. Szeretett gyermekeim, tudjátok, hogy az Egyetlen Igaz Vallás a keresztény, katolikus, apostoli, római vallás. Nincs hozzá hasonló, mert amit Jézus, az Isten szeretett Fia, aki értetek emberré lett, az megmaradt. Ő az, aki legyőzte a halált! Egyedül Ő az, aki megmentett benneteket a bűntől. Ne keressetek bálványokat...! És ne legyetek a zűrzavarban, amely ebben az időben uralkodik.  Gyermekeim, minden meg fog valósulni! Hamarosan készen kell állnotok és erősnek kell lennetek. Arra kérlek benneteket, mint Anya, hogy növeljétek imáitokat. Folytassátok az imakörök létrehozását, hogy Isten haragja enyhüljön. Gyermekeim, szeretlek benneteket, és imáitokat az én Jézusomhoz fogom vinni. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, lakozzék békesség szívetekben.

RÖVID ELMÉLKEDÉS

Édesanyánk ismét arra hív minket, hogy járjuk „a szentség útját”. Jól tudjuk azonban, hogy ez az út először a szenvedés útján vezet keresztül. Ugyanazon a szenvedésen, amelyet Jézus mindannyiunkért átélt, hogy megváltson minket és megmentsen az örök kárhozattól. Ezért vagyunk mindannyian arra hivatottak, hogy Hozzá hasonlóan felöltözzünk a „szenvedés köpenyébe”, abba a köpenybe, amelyet a kereszttel együtt a mi vállunkra tettek. Mindazoknak, akik Jézust követik, először mindig a kereszt útján kell végigmenniük, különösen akkor, amikor meg kell védeniük az Igazságot, amely „nem tárgyalható elveken” alapul, ahogy XVI. Benedek pápa emlékeztetett bennünket. Azonban soha nem szabad elkeserednünk e szenvedés előtt, mert utána jön a dicsőség. Az a dicsőség, amelyben Jézus részesíteni akarja mindazokat, akik szeretettel követik Őt.

Nem szabad elfelejtenünk a „Hit Igazságát”, amelyért az összes szent és az előttünk járók az életüket adták, akár a mártíromságig, hogy tanúsítsák, hogy „az Egy Igaz Vallás a katolikus, apostoli, római vallás”. Csak Jézus Egyháza rendelkezik minden eszközzel az örök üdvösség eléréséhez. Ezért soha nem szabad engednünk, hogy „elcsábítsanak” bennünket azok a vallások, amelyek néha arra hívnak fel, hogy kigúnyolják vagy lekicsinyeljék a hitünket. Alakítsunk imaköröket minden nap, hogy könyörgéseinket és reményeinket Istenhez emelhessük, hogy mi is enyhíthessük az Ő Örök Igazságosságát. Mindig egyesülve a mindennapi ima által, járjunk szeretettel a Kereszt útján.

2024. szeptember 13., péntek

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

„HOGYAN ENYHÍTSÜK A RÁNK VÁRÓ CSAPÁSOKAT” LÉGY FELKÉSZÜLT! SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. SZEPTEMBER 6.

Isteni akarat által jövök hozzátok.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

Az Atyai Ház szeretettjei vagytok, az Isteni Szemek gyermekei vagytok (vö. Zak 2, 8-9), és mint gyermekeknek, cselekedeteitekkel és tetteitekkel kell válaszolnotok az ilyen végtelen Isteni Szeretetre.

Az emberséget aláássa a gonosz, az emberi teremtmény gyenge, és a gonosz behatol az emberi teremtmény gondolkodásába, és megrostálja hitét, erkölcsét és hitét.  A megvakult emberiség nem reagál sem a természeti és ember okozta katasztrófák megfigyelésével, sem az átéléssel.

A betegségek elszaporodnak; egyik helyen és a másik helyen megjelennek, hogy megállítsák az emberi lényt a jövés-menésben, tudják, mi vár rájuk.....

Urunk és Királyunk Jézus Krisztus szerettei, a természetet az ember pusztítja el, és az ember kapja meg tetteinek reakcióját.   A tengerek vize a földbe hatol; olyan helyek, ahol eddig nem remegett, tudni fogják a föld megrázkódtatását.

SZERETNÉTEK TUDNI, HOGYAN ENYHÍTHETITEK A RÁTOK VÁRÓ CSAPÁSOKAT?

BÁNJATOK MEG ÉS KÉRJETEK ISTENTŐL BOCSÁNATOT a sok sértésért és eltévelyedésért, a sok szentségtörésért és az ördöggel való közelségért, a parancsolatok és szentségek iránti engedetlenségért és a Szentírás tanításai iránti engedetlenségért. Kérjenek bocsánatot azért a természetességért, amellyel elfogadják a romlottságot minden tekintetben, és csatlakoznak olyan szektákhoz, amelyek szembemennek az Isteni Törvényekkel.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

KÉSZÜLJETEK FEL A VISSZATÉRŐ BETEGSÉGEKRE, már figyelmeztettek titeket, de továbbra is engedetlenek vagytok. Készüljetek fel! Ezek a betegségek fertőző élőlényeken keresztül szaporodnak és a levegőben a nyálon keresztül terjednek. Ezek a betegségek a légzőrendszert érintik, még akkor is, ha azt mondják nektek, hogy nem.  Tartsátok fenn a higiéniát, legyetek óvatosak a betegek kezelésében. Legyetek kitartóak a megfelelő táplálkozásban és az immunrendszer védelmében.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a Sas országa politikai felfordulásban van, a földje keményen remeg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Mexikó ismeri a földrengéseket, de nem olyanokat, mint amilyenek most jönnek.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Japán erősen megrendült, olyannyira, hogy földje megoszlik.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, amikor békéről hallotok, legyetek biztosak abban, hogy a háború figyelmeztetés nélkül, egy pillanat alatt, meglepetésszerűen jön.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Brazíliáért, folytassátok annak megtisztulását.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok az egész emberiségért, lesztek feszültségben.

LEGYETEK MEGTÉRVE!....
MINDEN NAP MEGVÁLTÁS! (vö. I Jn 1, 9)

Legyetek Isten jobb gyermekei és nagyobb emberi teremtmények, bánjatok testvéretekkel olyan szeretettel, amilyen szeretettel Isten bánik veletek. Legyetek valóban Isten gyermekei, felebarátotok alapvető része azoknak a műveknek és tetteknek, amelyeket életetek végén Isten előtt fogtok bemutatni (vö. Mt 25,31-46).

Menjetek el a gyóntatószékbe, fogadjátok a mi Királyunkat és Urunkat a Szent Eucharisztiában, és hagyjátok, hogy Ő éljen mindannyiótokban. Aki nem járja a Golgotára vezető utat Királyunkkal és Urunkkal, Jézus Krisztussal egyesülve, annak nehéz, nagyon nehéz megismerni a bánatot, szeretni Istent mindenek felett és szeretni felebarátját, mint önmagát.

LELKILEG JÓL KELL MARADNIUK. A LELKISÉGNEK VANNAK SZABÁLYAI:

AZ ELSŐ: Istentől és Istenért élni az Ő legszentebb akaratában; ezt nem néhány nap vagy hónap alatt lehet elsajátítani, hanem addig, amíg a teremtmény Istentől és Istenért él.

A MÁSODIK: szeretni Királynőnket és Anyánkat, és kérni Őt, hogy legyen mindenkinek az Anyja és a Tanító, aki elvezeti őket az Ő Isteni Fiához. Így, a Boldogságos Anyához hasonlóan, tudni fogjátok, hogyan kell bánni felebarátotokkal és tisztelni őt, mint Isten gyermekét.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei:

MEG KELL VÁLTOZNOTOK A JOBBRA;
NEM ÉLHETTEK TOVÁBB MAKACSSÁGBAN.

Folytassátok az isteni szeretetben.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT


LUZ DE MÁRIA Megjegyzései:

Testvérek és nővérek:

Szeretett Szent Mihály arkangyalunk e felhívása egyúttal felhívás arra, hogy gondolkodjunk el tetteinkről és cselekedeteinkről, amelyek oly nélkülözhetetlenek nemcsak a saját, hanem a felebarátunk lelki jólétéhez is. Nem akarjuk látni a rosszat, amit teszünk, és a rosszat, amelyben élünk.

Szent Mihály arkangyal arról beszél nekünk, hogy a tenger vize a földbe ömlik, hogy a folyók szintje is emelkedjen. Látjuk, hogy sok országban egész falvakat áraszt el a víz, ahol a víz valóságos katasztrófákat okoz; ez egy jel kell legyen számunkra, hogy mi történik a földön, és talán nagy megdöbbenéssel fogjuk látni, hogy olyan helyeket érint, amelyek nagyon fontosak a lelki és az anyagi életünk szempontjából is.

Ismét figyelmeztetnek bennünket a megjelenő és megjelenő betegségekre: némelyik ember okozta, némelyik nem, de már most is terjednek, és meg kell védenünk magunkat, ugyanakkor továbbra is törekednünk kell a személyes megtérésre, hogy részesei legyünk a testvérek megtérésének.

Figyelnünk kell és a gyakorlatba kell ültetnünk azt a higiéniát, amelyet meg kell tartani ahhoz, hogy egy beteg embert megfelelően látogassuk és ápoljuk.

Figyeljük, hogy a föld megrepedt néhány országban, és hogy Szent Mihály arkangyal figyelmeztet bennünket a világ különböző országaira bejelentett nagy földrengésekre.

A sok megtisztulás ellenére növekednünk kell a hitben, hogy növeljük lelki erőnket, hogy ne tagadjuk meg Urunkat, Jézus Krisztust, hanem ahogy Szent Mihály arkangyal mondja, hogy hittel járjuk Urunk, Jézus Krisztus mellett a Golgotára vezető utat, hogy ne a kereszten haljunk meg, hanem feltámadjunk az új életre, ahol Krisztus mindenestül minden.
Ámen.

Meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok Szent Mihály arkangyalhoz:

Hatalmas arkangyal, Isten trónjának védelmezője.
Imádkozom ezúttal, hogy jöjjetek hozzám,
Kérlek, légy védelmezőm és
az enyém és az egész világ védelmezője.

Alázattal imádkozom hozzád, szeretett Mihály arkangyal.
hogy védj meg engem minden gonosztól,
és a jelen pillanat viszontagságaival szemben...
tarts meg engem mindig
Királyunk és Urunk Jézus Krisztus oldalán.

Szabadíts meg, imádkozom, hogy a kísértésekben ne szenvedjek vereséget,
hanem Királynőnk és Anyánk hasonlatosságára,
hogy mindig hűséges legyek
és tarts meg ebben az „Igen”-ben az isteni akaratra.

Szent Mihály arkangyal, jöjj el hozzád, imádkozom hozzád.
mutasd meg nekem az utat, hogy megtartsam a hitet;
taníts meg engem az Istenhez való mindenkori hűségre.
Adj nekem bölcsességet, amikor nem értem a mennyei ügyeket.
és erőt a megpróbáltatásokban való kitartáshoz.

Ragyogj az utamon, amikor a fény elhomályosul
és nehezen látok,
támogass engem, hogy a megpróbáltatásokkal szemben ne essek a földre,
és erőm ne csökkenjen.

Jöjj Szent Mihály arkangyal, emelj fel engem szárnyaiddal!
és lélegeztesd velem az isteni szeretetet,
amely vigasztal, táplál és bátorít engem.
hogy továbbra is szeressem a Királyok Királyát.
Köszönöm szeretett Szent Mihály arkangyal,
az emberiség védelmezője.
Hozd a Szentháromságos Trónus elé alázatos kiáltásomat.
és mondd meg oly nagy felségnek, hogy ez a kis teremtménye
vágyik arra, hogy Őt szeretve haljon meg, és hogy mindig hűséges legyen Hozzá,
de kicsinységem miatt szükségem van az Ő isteni segítségére és védelmére,
Szükségem van az Anyai Szeretetre és Rád, Szent Mihály.

Ámen.

"AMIRE SZÜKSÉGED VAN, AZ A MEGTÉRÉS" JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIA ÁLTAL
2024. SZEPTEMBER 12.

Szeretett gyermekeim, Örökkévaló szeretettel szeretlek benneteket.

JÖVÖK, HOGY MEGKERESSEM MINDEN EGYES GYERMEKEMET,
NEM AKAROM, HOGY ELVESZETTÉ VÁLJATOK.

A SZABADSÁG FELÉ KELL JÁRNIUK, HOGY A LÉLEK AZ ÉN OTTHONOM FELÉ TÖREKEDJEN, ÉS NE A BŰNÖS DOLGOK FELÉ.

Ebben az időben az emberi teremtmények távol tartják magukat attól, hogy az Én Házam felé törekedjenek, ehelyett a világiaknak, az alantas ösztönöknek, a test szeszélyeinek, az ismeretlen keresésének és annak hódolnak, ami hatalmat adhat nekik testvéreik felett; ezért belépnek mindabba, amit az ördög beszennyezett.

Gyermekeim, ti túl akartok látni azon, ahová az emberi teremtmény képes látni, olyan erők keresését kezdeményezitek, amelyeket csak az Ördög generál, hogy figyelmetekben tartson benneteket és az ő gonoszságára, súlyos lelki károkat okozva nektek.

Szeretett gyermekeim:

AMIRE SZÜKSÉGETEK van, AZ A MEGVÁLTÁS (1) (vö. ApCsel 3:19; Jel 3:19), nincs szükségetek randevúkra vagy okkult erőkre, hogy kitűnjetek, amire szükségetek van, az a megtérés; és ezt nem egyik pillanatról a másikra kapjátok meg, hanem életetek utolsó leheletéig, amelyben ezért a megtérésért fogtok küzdeni.

AMI AZ EMBERISÉGRE ÁLTALÁBAN JÖN, AZ OLYAN ERŐS ÉS OLYAN VÁLTOZATOS, HOGY A MEGTÉRÉSBEN VALÓ JÁRÁS AZ, AMI ERŐT AD NEKIK, HOGY A HITBEN FOLYTASSÁK, ÉS ÍGY ELÉRJÉK HÁZAM SEGÍTSÉGÉT.

A felbukkanó betegségek sokfélék és könnyen terjednek, így újraélik a korábbi időket, amikor az otthonok a találkozás és az együttélés helyéből munkahelyekké váltak.

A természeti katasztrófák továbbra is nagy csapást mérnek az emberekre.  Új és láthatatlan módok jelennek meg, amelyekkel a szél egész nemzeteket pusztít el néhány perc alatt.  Úgy tűnik, hogy a víz egy pillanat alatt, szünet nélkül feltör a földből.  A föld úgy fog égni, mintha tűz szállt volna alá az égből.  Ezek azok a csúcspontok, amelyeket a megjövendölt (2) közeledése okoz.

ETTŐL A NAPTÓL KEZDVE OLYAN PILLANATOKBAN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT, AMIKOR BEKÖVETKEZIK AZ, AMIRE NEM SZÁMÍTOTOK.

Szeretteim, éljetek a váratlanban. Legyetek éberek, mert nem csak a nap miatt lesz hatással a kommunikációra, hanem a technológiai háború miatt is, amelyben éltek.  Meg fogják bénítani az országok gazdaságát, gyermekeimet nagymértékben érintik majd. Nem lesz mozgás azokon a helyeken, amelyek a nemzetek gazdaságának fenntartására vannak szentelve.

EGYHÁZAM SZENVED, SZENVED, ÉS OLYANNYIRA ÖSSZEZAVARODIK, HOGY NEM KÉPES KÜLÖNBSÉGET TENNI A HITTEL ELLENTÉTES ÉS A VALÓBAN AZ ENYÉM KÖZÖTT.  A változások nem váratnak sokáig magukra, annyira finom, hogy a legtöbbek számára észrevétlenek maradnak.

AZ ÉN TÖRVÉNYEM EGY, ÉS NINCS ALÁRENDELVE AZ EMBEREKNEK...
Az én törvényem megváltoztathatatlan... (vö. Róm 10,4).

Tartsd meg a belső békét, látogass meg Engem, imádj Engem, fogadj el Engem, ismerj meg Engem, hogy meg tudd különböztetni azt, ami az enyém, attól, ami nem az enyém.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az egész emberiségért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy a hit növekedjen bennetek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, maradjatok a helyes úton.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy felismerjétek Békeangyalomat (3).
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a Hold hamarosan elsötétül, és ez hatással lesz az emberiségre.

Szeretett gyermekeim, a háború az emberi önzés terméke.  Készüljetek fel erre a szomorú eseményre. Legyetek biztosak abban, hogy nem fogom megengedni, hogy az ember elpusztítsa a Földet.

Mindegyikőtöknek meg kell vizsgálnia önmagát, és ti fogjátok megítélni önmagatokat; ezért arra hívlak benneteket, hogy készüljetek fel lelkileg, mert a Figyelmeztetés (4) hamarosan bekövetkezik.

Maradjatok az Én Ösvényemen, legyetek az Én szeretetem.

ELJÖTT AZ IDŐ!

Szeretlek benneteket, megáldalak benneteket, Örök Szeretetemmel védelmezlek benneteket.

ÁLDÁSOM LEGYEN MINDANNYIÓTOKBAN, AMIRE MINDANNYIÓTOKNAK SZÜKSÉGE VAN EBBEN AZ IDŐBEN, HOGY HITETEK ELVESZTÉSE NÉLKÜL HALADHASSATOK ELŐRE.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Békém legyen mindannyiótokban az a megnyilvánulás, hogy gyermekeimben lakozom.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A megtéréskor olvassátok...
(2) A próféciák beteljesüléséről, olvassa...
(3) A béke angyaláról, olvassa...
(4) A figyelmeztetésről, olvassa...

LUZ DE MÁRIA megjegyzése:

Testvérek:

Urunk arra indít bennünket, hogy legyünk éberek, különösen lelki éberek.  

Látjuk, hogy mind a háborút, mind egyes betegségeket az ember csinálja. Mindezt a hatalmak közötti, a technológiai fölényért folytatott háború megnyerése érdekében.

Testvérek, hogy szilárdak maradjunk a hitben, a megtérés személyes és állandó munkáját kérjük, hogy elkerüljük a zűrzavart és az ellenség kezébe kerülést.

Legyünk testvériesek és adjunk dicsőséget Istennek mindörökkön örökké.

Ámen.

2024. szeptember 9., hétfő

Dr. Naomi Wolf: Mi van a Pfizer dossziéban? A történelem legnagyobb bűncselekménye, mégsincsenek felelősségre vonva, mert hagyják őket lapítani

Jézust ábrázoló képre lövöldözött a svájci Zöld Liberális Párt muszlim képviselője

 

A svájci Zöld Liberális Párt (GLP) egyik muszlim tagja, Sanija Ameti bocsánatot kért, amiért Jézus Krisztust ábrázoló képet használt célba lövéshez.

A politikusnő a hétvégén felháborodást váltott ki, amikor az Instagramon közzétett egy fotót, amelyen egy sportpisztolyt tart a kezében, egy másik képen pedig egy Szűz Máriát és a kis Jézust ábrázoló képet, amelynek arcát golyó ütötte lyukak szúrják át.

A helyi média szerint céltáblaként Tommaso del Mazza középkori olasz festő egyik művét használta, amelyet egy illusztrált katalógusból vett ki.

A heves online visszhangok után Ameti leszedte a posztot, és bocsánatot kért. Elmagyarázta, hogy azért döntött a katalógus egyik oldalának használata mellett, mert az megfelelő méretű és „elég jól látható” volt ahhoz, hogy célpontként szolgáljon.

„Nem figyeltem a képek tartalmára” – állította. „Ez nem volt helyes. Szívből sajnálom, ha valakit megbántottam”.

A Blick című helyi lapnak nyilatkozva Ameti elismerte, hogy tette „abszolút ostobaság” volt, de hozzátette, hogy akkor „nem gondolt semmit”.

Több konzervatív politikus elítélte Ameti-t, és felszólította, hogy mondjon le hivatalos tisztségeiről. Nicolas Rimoldi, a Mass-Voll párt alapítója azzal vádolta Ameti-t, hogy „gyűlöletet szít” a keresztények ellen, és jogi lépésekkel fenyegetőzött.

Ameti családja az 1990-es években érkezett Svájcba a háború sújtotta Bosznia-Hercegovinából menekültként. A jogász végzettségű Ameti Zürich kantonban tanácsos. Az Operation Libero társelnöke is, amely mozgalom célja a „populizmus elleni küzdelem” és a „nyitott és progresszív” társadalom előmozdítása, a mozgalom küldetésnyilatkozata szerint.

https://oroszhirek.hu/jezust-abrazolo-kepre-lovoldozott-a-svajci-zold-liberalis-part-muszlim-kepviseloje-foto/

2024. szeptember 8., vasárnap

Üzenet a Isten Szeretetének Fényes csillagának – 2024. szeptember 7-én

Fényes Csillag: A harmadik évtized óta az elülső feszület sok fényt kapott belőle. Olyan fényes lett, hogy fehér kereszt lett, és magasra nyúlik az égbe. Nagyon szép látni. A falak és minden elöl eltűnt. És most kinyílik az ajtó a kereszt közepén. És a kereszt közepén keresztül először jöjjön a kilenc arkangyal, akik megvédenek minket az üzenet alatt. E kápolna körül foglalják el a helyüket. Mindannyiuknak ki van húzva a kardja, és mindannyian harci felszerelésben vannak.

Ezután sok más angyal jön, és rajtuk van a harci egyenruhájuk is. Mindegyikük kardot hord. Több ezren jönnek belőlük. Bejárják az egész ingatlant, és a szomszédban, mindenhol, itt a kápolnában.

És akkor látom, hogy a következő jön Szent József és Szent Charbel, Pio atya, és látom Szent Máté. Szent Máté átjön a többi apostollal, és jobbra mennek, és félkört alkotnak. Aztán mögöttük is tizenkét hölgy és huszonnégy hölgy áll, akik a bal oldalon foglalják el a helyüket. Mindannyiukon zászló van, amely így szól: Ki hasonló az Istenhez? Túl sok szent van ahhoz, hogy mindegyiket megnevezzem, de bejöttek a kápolnába és ezen a birtokon. Az ég tele van angyalokkal és szentekkel. Nagyon szép. És mindannyian az ajtó felé fordulnak, és mind meghajolnak.

És most az ajtón keresztül jön a mi Urunk és a Szűzanya. Urunk a Szent Szívnek öltözött. Gyönyörű piros ruha van rajta, és ki van téve a szíve. És a Szűzanya gyönyörű királykék ruhája van, és a Szíve is ki van téve. Gyönyörű fehér rózsái vannak, és van egy tiplik, amely áthatol a szívén. És Anya és Urunk olyan királyi és gyönyörűek. Nehéz megmondani, mi a szépség, ahogy előjönnek. A Szűzanya most megáll az oltár fölött, és Urunk előjön, és közvetlenül a Fényes Csillag előtt áll. Urunk lehajol, homlokon csókolja. A mi Urunk azt mondja:

URUNK: Légy békében, Szerelmem Fényes Csillaga, mert ma este Anyámmal jöttem, hogy megértsd ezeknek az időknek a fontosságát. Tudom, fiam, az emberi elme nehezen tudja felfogni mindazt, ami kibontakozik. De biztosíthatlak, ha a fátyol fellebben, szíved ilyen örömmel lesz tele.

Fényes Csillag: Urunk most visszamegy, és ott áll Anyánk mellett, közvetlenül az oltár fölött, és Urunk felemeli a kezét, és megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Ó fiam, ma este egy nagyon szomorú üzenettel jövök, mert gyermekeink nem voltak hajlandóak meghallgatni. Eljöttünk az egész világon, sok éven át, hogy tanácsot adjunk neked, ha nem fordulnál vissza Istenedhez, mi bontakozna ki? És most, gyermekeim, ez a ti szemetek előtt bontakozik ki. Mindazok, akik rendelkeznek a világossággal, láthatják most, hogy Atyám akarata hamarosan kibontakozik, és az emberiség hamarosan megkapja az Ő igazságosságát, mert nem hajlandók visszafordulni Istenükhöz.

Ó, gyermekeim, ha látnátok, mi fog rátok esni, olyan szenvedéssel, amit szívetek el sem tud képzelni, mindezt azért, mert nem hajlandó hallgatni Istenetekre és Anyátokra. Időről időre eljöttünk, hogy figyelmeztessünk, és figyelmeztetéseink süket fülekre találtak. Tehát még egyszer mondom nektek, gyermekeim, jól figyeljetek. Minden jelen pillanat, amit felajánlanak neked, kétoldalú érme. Megengedheted magad Isten akaratának, és növekedhetsz a szentségben és az erényben, vagy ragaszkodhatsz önmagadhoz, és elhagyhatsz mindent, amire Isten elhívott. Ó, gyermekeim, nincs szürke terület. Vagy szeretsz Engem, vagy nem. Nagyon sok gyermekem mondja: szeretlek, és veled akarok élni az örökkévalóságon át. De ó, gyermekeim, a ti tetteitek egészen másról tanúskodnak.

Nem érted, hogyan szenvedek a világ minden sátorában? Hogy hívtalak újra és újra, hogy jöjj és tarts velem, hogy Igazságom ne legyen olyan erős, amikor a világra esik. De süket fülekre talált. Sok kifogást hozol fel arra, hogy miért nem tölthetsz időt Velem. Újra és újra elmondtam nektek, hogy Anyám rózsafüzérje erősebb, mint bármely atombomba, amelyik a földön van. Ennek, gyermekeim, elégnek kell lennie arra, hogy minden nap imádkozzon minden titkot, könyörögve Istenetekhez, hogy legyen irgalmas.

Nincs részvéted a testvéreid iránt, akik hamarosan találkoznak Teremtőjükkel? Mert amikor eljön a figyelmeztetés, sokan meghalnak, és sokan nem lesznek felkészülve. Csak a te nagy szereteted és nagy szereteted által menthetek meg több gyermekemet. Ó, kérlek, gyermekeim, jól figyeljetek, mert nincs sok időtek válaszolni és megváltoztatni szíveteket. Figyeljetek gyermekeim, ha mások nem látják, hogy Isten szeretete árad belőletek Istenükre és testvéreikre, akik rászorulnak. Ó, nagyon nagy szükségük van az imáidra, a szeretetedre és a példádra.

Ez az, amit sok éven át képeztek, hogy előreléphessen, és példa legyen gyermekeink számára. Fiaim és lányaim, már most előre küldenek titeket. világgá mentél. Visszaűzted a gonoszt. Segítetted a gyerekeket, akiket arra hívtak, hogy harcoljanak a gonosszal. Tudjátok fiaim és leányaim, hogy Isten hatalmas erejével a hátatok mögött még tovább fogtok haladni. És ha a csodák elkezdenek megtörténni, biztosíthatom önöket, sokan észre fogják venni.

Mondom most nektek, gyermekeim, ha hallgattok szavaimra, ha velem tartotok a Szent Eucharisztiában, hallani fogjátok, amint Uratok beszél hozzátok. Biztosíthatlak, ha elimádkozod Anyám rózsafüzérét, látni fogod az angyalokat felszállni és leszállni, amint eljönnek, hogy segítsenek teljesíteni mindazt, amit Isten kért tőled. Ó, gyermekeim, ne úgy éljetek, hogy megbánjátok a döntéseiteket, mert e világ dolgai hamarosan elmúlnak, és az egyetlen dolog, ami megmarad, az az Istenetek iránt érzett szeretet, és a ti szeretetetek a tiétek iránt. szomszéd. Biztosítalak benneteket, gyermekeim, hogy amikor utolsó lélegzeteteket vesztek, azt nézem, mennyire szeretitek Istent, és mennyi szeretettel szeretitek felebarátotokat. És így megy a te ítéleted is.

Fényes csillag: Urunk most felemeli a kezét, és az ég felé int, és most látom a földet forogni, és nem egy üstököst látok, hanem egy aszteroidát, amely a föld felé közeledik. Nem ütközik a földbe, hanem visszaverődik a föld légköréről, és ahogy megtörténik, az egész föld remegni kezd. Sok földrengés történik szerte a világon, nagy, nagyobb földrengések. Az emberek fedezékért futnak, de nem tudnak elbújni Isten Igazsága elől. Annyi a halál.

URUNK: Ó, gyermekeim, ezért kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, vezekljetek, áldozzatok, mert mondom nektek, ez a jelenet közel van.

Fényes csillag: Urunk most körülnéz mindazokon, akik itt vannak, és ahogy teszi, a Szűzanya felemeli köntösét, köpenyét, és ahogy teszi, most látom a francia uralkodót , és látom Peter Romanust , és felállnak. , és a mi Urunk elé mennek, és ahogy teszik, most már mindketten harci felszerelést viselnek. Mellkaslemezük van. Van sisakjuk. Mindegyik kezükben egy pajzsot tartanak. Peter Romanus pecsétjén ott van a szent kehely, fölötte az Eucharisztia, és bár olyan, mint a fém, a kehelyből fény jön ki, a szélein pedig a keresztre feszítés szimbólumai, a szögek és az ostor. . Gyönyörű, és mind aranyból készült. És a francia uralkodó a pajzsán egy nagy „M”, mint egy nagyon díszes M, a pajzsa közepén, és mindez kék zafírban van, alatta Mária Szeplőtelen Szívével, és a pajzsa körül. az Istenszülő bánatát.

Mindketten felállnak, és a francia uralkodónál van a kard, amit akkor kapott, amikor Franciaországban jártam, és Peter Romanusnál , akit még soha nem láttam karddal, de van egy gyönyörű kardja aranykal, és a pengén, ott. a kehely a házigazdával. Mindketten a magasba tartják a kardjukat, és keresztbe teszik őket, és ahogy átlépik őket, fény jön ki a kereszt ajtaján. Olyan ez, mint a tűz és a fény, amely eltalálja ezeket a kardokat, és ahogy elüti ezeket a kardokat, az egész világon elküldik, innen kezdve, elűzve tőlünk a gonosz erőket, és a világ különböző helyeiről. Drága Jézusunk azt mondja:

URUNK: Ez is közel van, gyermekeim. Előre fogtok jönni, hogy harcot vívjatok, és csatlakoztok Anyám erőihez, hogy előre menjetek Isten szeretetéért és a felebaráti szeretetért.

Fényes csillag: És most már nem jön ki a tűz a keresztről, és Urunk az uralkodóra néz. A mi Urunk azt mondja:

URUNK: Fiam, a népednek imádkoznia kell Franciaországért , mert sok szenvedés vár rá. megáldalak; + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Amikor Urunk megáldotta őket, a francia uralkodó eltűnt, Peter Romanus pedig térdre esik, és mintegy előrehajol. Már nincs meg a harci felszerelése, de van olyan köntöse, mint régen Szent Péter. Van egy köntöse. A szeme csukva van, de az arcán lassan könnyek csorognak le. És megkérdeztem Urunkat, tud-e válaszolni néhány személyes kérdésre, mire Urunk elmosolyodott. Anya Peter Romanushoz megy. A karjába veszi, ő pedig a vállára teszi a fejét. Úgy tűnik, annyira gyenge mindentől, amit cipel. Anya megcsókolja mindkét szemét, pedig a szemhéja csukva van. Minden szemhéját megcsókolja, és azt mondja:

MIASSZONYUNK: Légy békés, fiam, mert Isten mindent újjáteremt.

Fényes Csillag: Urunk most válaszolt azokra a kérdésekre, amelyeket felkínáltam neki, és Urunk felemeli a kezét, és újra megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Ó, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok keményen, mert minden fiamnak októberben kell találkoznia [Szerk. megjegyzés: 2024. évi zsinati szinódus], és a gonosz felhasználja ezt az alkalmat, hogy lerombolja Egyházam. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy a Hit Védelmezője címen imádkozzatok Anyámhoz . Sokszor kértem ezt szerte a világon, és ezt az emberiség mindig elutasítja. De mondom nektek, gyermekeim, Édesanyám azért maradt a földön, hogy segítsen felépíteni az Egyházat, amikor felmentem a mennybe, és most Anyám segíteni fogja a maradék Egyházat, hogy előremenjen, és a hamuból felépítse az általam igényelt egyházat.

Nagyon szeretlek benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy vegyétek figyelembe imámat. Kérlek benneteket, gyermekeim, nem értitek ennek a névnek a fontosságát, amelyet Anyámnak adtam. Mert mondom nektek, sok minden van ebben a névben, ami segíteni fogja az egyházat és II. Pétert . Szeretlek titeket, gyermekeim, és Anyám beszélni akar veletek.

Fényes csillag: Urunk megáld minket:

URUNK: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Anya most újra az élen van, Peter Romanus pedig elment. Valójában a többi apostol mellé térdel. Anya megáldja őt, felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Eljöttem ma este, gyermekeim, Fiammal, hogy könyörögjek gyermekeinknek, hogy vegyék figyelembe ezt a felszólítást. Ó, gyermekeim, annyi minden fog kibontakozni. Az évek során arra kérték Önt, hogy készüljön fel arra, ami jön, de most azt mondom, hogy az előkészületeiteket meg kell tenni, leltárt kell készíteni, és a lelkiismereti vizsgálatotoknak igaznak kell lenniük, mert mondom, Eljön Isten, és hamarosan az ítélet száll a világra. Senki sem rejtheti el az igazságot Istene elől, mert a szíved nyitott könyv lesz előtte. Itt az ideje, hogy mérlegelje döntését. Isten szeretetével és felebaráti szeretetével haladsz előre, vagy ragaszkodsz önmagadhoz? Szeretlek titeket, gyermekeim, és kérlek benneteket, legyetek példák a körülöttetek lévőknek. Istened szeretete ragyogjon a szívedből. Szeressétek azokat a testvéreket és nővéreket, akikhez küldök titeket, mert össze vannak zavarodva, mert nem értették meg Isten útjait. Felvállalták a világ útjait. Nem neked kell megítélned őket, hanem hogy elhozd nekik Isten szeretetét.

Nagyon köszönöm, kicsinyeim, és kérlek benneteket, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, vezekljetek, áldozzatok, mert Istenetek nem múlik el a nagylelkűségben. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és köszönöm imáitokat. Áldalak, és itt maradok az imák végéig. És arra kérem Püspökeimet az ima végén, hogy adják Fiam áldását az itt lévőkre, és az egész világra, hogy Isten szeretete az egész világon elterjedjen.

+ Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.