2024. június 30., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 01/06/2024

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Nagy lelki zűrzavar idején éltek, és csak az igazság szeretete által tudtok szilárdak maradni a hitben. Fogadjátok be Jézusom evangéliumát és fogadjátok el az Ő egyetlen igaz Egyházának tanításait. Nagy megosztottsággal teli jövő felé tartotok Isten házában. Sok régi tanítást el fognak dobni, és csak kevesen fognak igazak maradni. Sok megszentelt ember fogja magáévá tenni azt, ami hamis, és az igazak számára nagy lesz a fájdalom. Bármi történjék is, ne térjetek le az általam mutatott útról. Én vagyok a ti Anyátok, és fáradhatatlan vagyok. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a kegyelem ideje. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FELHASZNÁLJÁK az IGAZSÁGOT, ÉS ELFOGADJÁK A HAMIS IDEOLÓGIÁT. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.06.04.

Drága gyermekek, ne forduljatok el az imától. Az őszinte és tökéletes imádság megerősít benneteket és a szentségre vezet benneteket. Isten mindent irányít. Tegyétek reményeteket belé, és győzni fogtok. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Legyen bátorságotok! Nagy megpróbáltatások jövője előtt álltok, és csak azok maradnak szilárdan a hitben, akik szeretik az igazságot. A teljes igazság kevés helyen lesz jelen, és sokan fognak kétségek között járni. Sok megszentelt ember el fogja hagyni az igazságot és hamis ideológiákat fog elfogadni. Szenvedek azért, ami az igazakra vár. Ne hátráljatok meg! Szükségem van az őszinte és bátor igenetekre. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE ENGEDD, HOGY AZ ÖRDÖG MEGTÉVESSZEN! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.06.

Drága gyermekek, tisztítsátok meg lelketeket a bűn által termelt minden lelki szennyeződéstől. A gyónás szentségén keresztül megtalálhatjátok Jézusom Irgalmát. Ő szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Nagy zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Gonosz emberek fognak cselekedni, és szegény gyermekeim nehéz keresztet fognak hordozni. Ez a ti visszatérésetek ideje. Térjetek vissza! Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 08/06/2024

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus szeret benneteket és vár benneteket. Ne térjetek le arról az útról, amelyet Ő mutatott nektek az Evangéliumában. Védjétek Jézust és az Ő tanításait. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg mindenkinek, hogy az Úrhoz tartoztok. Ne engedd, hogy az ördög megtévesszen téged e világ lenyűgöző dolgai által. Ne felejtsd el: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme benned örökkévaló lesz. Olyan lelki harcok jövője előtt állsz, mint még soha. A fegyver, amelyet a nagy csatára felajánlok nektek, az igazság. Az igazak győzelme az igazságon keresztül fog bekövetkezni. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Még sok kemény megpróbáltatással teli évetek lesz, de ne csüggedjetek. Én veletek leszek, még ha nem is láthattok engem. Imádkozzatok! Keressetek erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Adjatok bele mindent, és bőkezűen megjutalmazlak benneteket. Ne feledjétek mindig: a mennyország legyen a célotok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A HALÁL JELEN LESZ ISTEN HÁZÁBAN ...  SOKAN ELHALLGATATTNAK, MERT SZERETIK ÉS VÉDIK AZ IGAZSÁGOT ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.11.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket Fiam, Jézus előtt. Ő megtanított benneteket szeretni és megbocsátani. Ha az emberek elfogadnák Jézusom tanításait, az emberiség lelkileg meggyógyulna. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedülálló módon teremtettek benneteket. Jézusom nagyon közel van hozzátok. Hallgassatok rá. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érhetitek el a szentséget. Ne forduljatok el az igazságtól. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol az igazságot megvetik, és az emberek azt fogják elfogadni, ami hamis. Hamis ideológiák kerülnek majd a középpontba, és a halál jelen lesz Isten házában. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Fogadjátok el Jézust és az Ő Evangéliumát, és minden jóra fordul majd számotokra. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 13/06/2024

Drága gyermekek, keressetek erőt Jézusban az utatokhoz. Forduljatok el a világtól és fogadjátok be a Mennyország kincseit. Fontosak vagytok Tervem megvalósításához. Hallgassatok rám! A viszály és megosztottság jövője felé tartotok. Az igazak meg fogják inni a megvetés keserű poharát, és sokakat ki fognak taszítani. A hit elárulói az ellen fognak cselekedni, ami Istené, és sokan félelemből visszavonulnak. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne féljetek. Veletek leszek. Legyetek bátrak! Semmi és senki sem állhat szembe Isten terveivel. Minden fájdalom után az Úr letörli könnyeiteket, és bőkezűen megjutalmaz benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK NYITVA TALÁLJÁK A KAPUT, ÉS BELÁTJÁK. Mária üzenete. Pedro Regis 2024. június 15.

Drága gyermekeim, az ellenségek nyitott ajtókat találnak, és be fognak lépni, hogy Jézusom Egyházának tervei ellen cselekedjenek. Legyetek éberek. Bármi történjék is, ne feledjétek: Jézusom egyetlen igaz Egyháza a Katolikus Egyház. Ez egy örök és nem vitatható igazság. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nehéz idők jönnek majd azok számára, akik szeretik és védik az igazságot. Vegyetek bátorságot! Azok, akik az Úrral vannak, soha nem fogják megtapasztalni a vereség súlyát. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Térdeljetek le imádságban, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalához. Menjetek előre! Ismerem szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

BÁBEL NŐNI FOG A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.06.18.

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Az emberiség lelkileg szegény lett, mert az emberek elzárkóztak a Szentlélek minden cselekedete elől. Legyetek engedelmesek és hallgassatok az Úrra. Ne éljetek az ő kegyelme nélkül. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Forduljatok meg! Az én Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár rád. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Tartsatok bűnbánatot és béküljetek ki Istennel. Ebben az életben és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Fájdalmas idők jönnek, és csak azok fogják viselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. Hallgassatok rám! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynője üzenete, 20/06/2024

Kedves Gyermekeim, az én Jézusom várja bátor tanúságtételeteket. Hirdessétek mindenkinek az Evangélium igazságait, mert csak így találja meg az emberiség az evangéliumot. az üdvösséghez vezető utat. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt, és megpróbáltatásoktól. Bábel növekedni fog, de eljön a nagy bukás pillanata. A Isten igazsága győzedelmeskedni fog az igazak szívében. Arra kérlek benneteket, hogy folytassátok az utat, amit mutattam nektek. Ne feledjétek: a ti a győzelem az Eucharisztiában van. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz, és ne térjetek el az ő igaz Egyházától. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 22/06/2024

Drága gyermekek, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így érthetitek meg Isten terveit életetekre vonatkozóan. A nyomorúság idején éltek, és csak az igazság szeretetével tudtok tanúságot tenni hitetekről. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket, és eltérítsen benneteket a Fiam, Jézus által tanított és Egyháza által hirdetett igazságtól. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Megérett az idő a visszatérésetekre. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Szenvedek azért, ami rátok vár. Kristálytiszta források fognak kiszáradni, és szegény gyermekeim szomjazni fognak. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Nyissátok meg szíveteket és keressétek Fiamat, Jézust. Ő tárt karokkal vár rátok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Keresztelő Szent János születéséről, továbbítva 24/06/2024

Drága gyermekek, térdeljetek le imádságban az én Jézusom Egyházáért. Nagy lesz az üldözés a reverendás bátor katonák ellen, és sokan elhallgattatnak az igazság szeretete és védelme miatt. Ez a nagy szellemi csata ideje. Imádkozzatok sokat a kereszt előtt, és könyörögjetek Jézusom Irgalmáért. Utánozzátok Isten bátor prófétáját, Keresztelő Jánost. Egész életében tanúságot tett Isten Szeretetéről és megvédte az igazságot a mennyei üzenet hirdetésével. Az Én Jézusom Egyháza háborúban áll. Azok, akik az igazságot védik, harcolni fognak azok ellen, akik a féligazságot tanítják, és az igazak számára nagy lesz a fájdalom. Ne csüggedjetek a nehézségek miatt. Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Keresztelő Jánoshoz hasonlóan ne féljetek attól, hogy elveszítitek, ami elmúlik. A mennyországnak mindig a célodnak kell lennie. Semmi sem értékesebb vagy fontosabb számodra ebben az életben. Menj előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

E VILÁG EREJE EGYESÜLNI FOG. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.06.25.

Drága gyermekek Gyermekeim, forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen utatok, Igazságotok és Életetek. Ne legyetek az ördög rabszolgái. Szabadok vagytok, hogy az Úréi lehessetek. A példátokkal és szavaitokkal tegyetek bizonyságot mindenkinek arról, hogy a világban vagytok, de nem a világból valók vagytok. Bízzatok Jézusban. Az emberiség a szakadék felé tart az önpusztítás felé, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől. Az e világ hatalmasai összefognak és Isten népe ellen fognak cselekedni. No ne csüggedjetek. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Azok, akik hűségesek maradnak a végsőkig, győzni fognak. Én vagyok a ti Fájdalmas Anyátok és szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, ne tévedjetek el az én Jézusom Egyházától. Minden nyomorúság után a győzelem eljön a Katolikus Egyház, Fiam, Jézus egyetlen Egyháza. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a mai napon a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Szent Péter és Szent Pál ünnepén, adás: 2024.06.29.

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Győzelmetek benne van. Amikor nagy nehézségek súlyát érzitek, hívjátok Jézust. Ő segítségetekre fog jönni. Péter hajóját sokszor nagy viharok sújtották. Sem Péter, sem társai nem tudták irányítani a csónakot, de amikor minden elveszettnek tűnt, Jézus lecsendesítette a vihart. Arra kérlek benneteket, hogy fokozzátok imáitokat az Én Jézusom Egyházáért. Nagy viharok fognak jönni, és a nagy hajót el fogják érni. Ahogyan a múltban is, csak Jézus fogja megmenteni a hajót a süllyedéstől. Imádkozzatok a reverendás bátor katonákért. Bármi történjék is, bízzatok Jézusban. Ellentétes szelek fognak támadni a hajó ellen, de aki Jézusban bízik, az megmenekül. Legyetek bátrak! Semmi és senki sem állhat Isten tervei ellen. Legyetek hűségesek Jézushoz és az ő igaz Egyházához. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítselek benneteket. Bátorság! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

2024. június 29., szombat

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚNIUS 3.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok el Áldásomat; mint szerető Atya, oltalmam alatt tartalak benneteket (vö. Zsolt 91).

GYERMEKEIM, SZÍVEM MINDANNYIÓTOKÉRT DOBOG. EGYESÜLJETEK AZ IMA EGY HANGJÁN A ZŰRZAVARRAL SZEMBEN, AMELYBEN AZ EMBERISÉG EZEKBEN A PERCEKBEN ÉL. (1)

Tartsátok észben, hogy az imádság tettek nélkül olyan, mint a rózsatő nagy illat nélkül. Az imából fakadó cselekvés az a fűszerezés, amellyel az ima fűszereződik.

Szeretteim!

EZ A PILLANAT ERŐS AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA,
A HEKATÉMA KÖZELEBB VAN AZ EMBERI TEREMTMÉNYEKHEZ, MINT AZT KÉPZELIK.

Az emberiségnek össze kell hívnia magát, hogy spirituális megmentésére összpontosítson. Egymás ellen harcolva élnek; a hatalom a társadalmak ellen dolgozik, úgy vezetve őket, mint birkákat a vágóhídra.

Arra hívlak benneteket, hogy őrizzétek meg a békét a családokban (2) és legyetek alázatosak; ha nézeteltérések vannak, keressetek bocsánatot egymástól.  Ha nem bocsátanak meg nektek, bocsássatok meg nekik, hogy a gonoszság és a harag kevésbé nyomjon a latban.

AJÁNLJÁTOK FEL A TETTEK ÉS CSELEKEDETEK VÁLTOZÁSÁT, A JELLEM MEGVÁLTOZTATÁSÁT, ÉS LEGYETEK ÚJ TEREMTMÉNYEK. BÁNJATOK EMBERTÁRSAITOKKAL IGAZI KERESZTÉNYKÉNT, MINDIG MEGTÉVE AZ ELSŐ LÉPÉST A MEGBÉKÉLÉS FELÉ.

Változtassátok meg a kőszívet testivé; ez fontos számotokra gyermekeim ebben az időben, valamint az általatok használt szókincs is.  Ne ítélkezzetek (vö. Mt 7, 1-5), bízzátok ezt rám, legyetek egészségesek lélekben.


A Sátán összezavarja az emberiséget azzal, ami jónak látszik, de nem az, hogy összezavarja őket, hogy bűnben éljenek.

Imádkozzatok kicsinyeim, imádkozzatok egymásért.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, ismét hallani fogjátok, hogy országok egymás ellen lázadnak.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, hogy az emberi hatalom, amely el akarja nyomni népemet, ne vezesse őket szenvedésre, és ne próbálja meg elérni, hogy elveszítsék a belém és Anyámba vetett hitüket.
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, a föld megremeg, a magasban lévő jelek nem állnak meg, és az emberiség elmegy mellette anélkül, hogy komolyan venné.

Ez nem a világ vége (3) Kis gyermekeim, de szükségetek van személyes változásra, hogy új teremtményekké váljatok, érzékenyebbekké testvéretek fájdalma iránt (vö. Lk 6, 36).

A nap (4) továbbra is veri a földet, és gyermekeim szenvednek.

Legyetek SZERETETESEK AZ ÉN SZERETETEMBEN (vö. I Kor. 13,3), NEM PASSZOLTOK EL NÉLKÜL, HOGY TÖRTÉNJENEK MEG (vö. Jn. 15,1-2. 5.8). EZ AZ IDŐ VESZÉLYES, ÉS A SZENTLÉLEK MEGKÜLÖNBÖZTETŐ KÉPESSÉGÉN BELÜL FEL KELL ISMERNETEK, HOGY MI AZ ENYÉM, HOGY NE TÉVEDJETEK EL.

Az egész emberiségre vonatkozó Áldásom magától értetődően hordozza Irgalmamat.  Ti vagytok az Én szeretteim.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Imakönyv, letöltés...
(2) Családok, olvassa el...
(3) Ez nem a világ vége, olvasd...
(4) A naptevékenységről, olvasd...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek:

A mi Urunk Jézus Krisztus nem áll meg az Ő népe előtt, továbbra is a biztonságos útra vezet minket, és a sorok között beszél hozzánk, amit mindannyiunknak széles körben kell megkülönböztetnünk.

A mi Urunk Jézus Krisztus arra hív minket, hogy tartsuk magunkat lelkileg magasan, abban a folyamatos személyes erőfeszítésben, amely arra vezet, hogy jobbak legyünk és közelebb maradjunk hozzá; és ezért szeressük testvéreinket és azokat, akiket nehezebb szeretni.

Használjuk ki ezt az időt arra, hogy félretegyük a veszekedés, a harag és az irigység rongyait. Itt az ideje, hogy megtartsuk a nyelvet, hogy csak Istennek tetsző célra használjuk; akkor az örök élet gyümölcseit fogjuk teremni. Ürítsük ki szívünket attól, ami nem Istentől való, és töltsük meg szeretettel, megbocsátással, hittel, reménnyel és szeretettel.

A valóság egy, és az emberiség történetében egyedülálló pillanat előtt állunk, a harmadik világháború előtt.

Hallgassunk Urunkra, Jézus Krisztusra, legyünk megújult teremtmények, és legyünk testvériesek.

Ámen.

NE FÉLJETEK KICSI GYERMEKEK... A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚNIUS 6.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szeretlek és áldalak benneteket.

ANYAI MÉHEMET ADOM NEKTEK, HOGY ABBAN MENEDÉKET TALÁLJATOK, ÉS AZTÁN MINDENEKELŐTT ISTENI FIAM IRÁNTI SZERETETTEL ÉS EMBERTÁRSAITOK IRÁNTI SZERETETTEL CSELEKEDJETEK ÉS CSELEKEDJETEK.

Ebben a pillanatban az ember nagyon összezavarodott, és különböző utakat követ, amelyek nem vezetnek az örök élethez, mert az ember önzése behatolt a Teremtésbe, behatolt az ember gondolataiba, és elpusztítja őket.

Ebben a pillanatban, Szeplőtelen Szívem fájdalmával kell elmondanom nektek, hogy látom, hogy gyermekeim állandó kegyetlenségben, állandó agresszivitásban élnek; bántóak, mert megfosztották magukat a szeretettől, és a szeretettől való megfosztással embertelenné váltak.

Gyermekeim, térjetek vissza, hogy felismerjétek Isteni Fiamat Uratoknak és Isteneteknek (vö. Fil 2,9-11), mert a megpróbáltatások közepette, amelyeket ez a nemzedék átél, később azt fogjátok mondani: „amit akkor átéltünk, semmi sem volt ahhoz képest, amit most átélünk”, mert ami az emberiségre vár, mind a természeti erők, mind maga az ember részéről, az túl nagy szenvedés.

OLYAN PILLANATBAN ÉLNEK, AMI NEM PILLANAT, EZÉRT A NAGY CSATÁK ELŐTTI PILLANATBAN ÉLNEK, AMIT AZ EGÉSZ EMBERISÉG EL FOG SZENVEDNI.

Gyermekeim, az időjárás megváltozott az egész földön. A termés elpusztul a tikkasztó hőség miatt, és a heves esőzések is tönkreteszik a termést. Így a nagy éhínség terjed a Földön, de ne veszítsétek el a hiteteket, mert a bőségben élő nagy nemzetek nyomorúságba fognak zuhanni, és a nyomorban élő nemzeteknek lesz mit enniük a nagy megpróbáltatás után.

Gyermekeim, nagy városokat fognak elárasztani, sokkal jobban elárasztani, mint most a víz, és a nyomor kerül az emberiség első helyére; ezért figyelmeztetlek benneteket, gyermekeim, mert a jelek pillanatról pillanatra adódnak, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül az idők jeleit.

NEM SZABAD VÁRNOTOK, KICSINYEIM, HOGY IMÁDKOZZATOK, HOGY JÓVÁTÉTELT TEGYETEK, HOGY MEGBÁNJÁTOK A MÚLTBAN ELKÖVETETT BŰNÖKET, AMELYEKRŐL TUDTOK, ÉS AMELYEKRŐL MORÁLISAN MEGBÁNJÁTOK.

KÉRJETEK MEG BOCSÁNATOT MOST (vö. 50. zsoltár), ÉS JÖJJETEK A MEGSZENVEDÉS SZAKRÁCIÓJÁHOZ!

Tudom, hogy fájdalmat érzitek az elnyomás miatt, és fájdalmat érzitek a sok minden miatt, ami most történik, de gondoljátok meg, gyermekeim, ha megadjátok magatoknak a lehetőséget, hogy elmenjetek a gyónás szentségéhez, akkor megkapjátok a nagy lehetőséget, a nagy áldást, hogy bűneitek megbocsáttatnak; És ha szilárd elhatározásotok van, hogy nem követitek el újra ugyanazt a bűnt, és nem vétkeztek újra, és ha fájdalmat érzitek azért, amit meggyóntatok, gyermekeim, akkor az isteni segítséget fogjátok látni magatok előtt a fájdalom, az emberiség szenvedésének legkritikusabb pillanataiban, mert nem fogjátok egyedül folytatni, ahogy eddig sem voltatok egyedül, gyermekeim.   Az Ég az, aki vezetni fogja az Ő Népét, és megadja nekik a szükséges táplálékot, amely biztosítja számukra a lelki erőt, hogy ne essenek bele a borzalomba és a rémületbe.

Szeretett gyermekeim, készüljetek fel arra, hogy őszinte, alázatos, szerető és jótékony szívvel rendelkezzetek, mert mindannyiótok szeretetének mélyén ott lakozik Isteni Fiam szeretete, és én Anyaságommal együtt jövök, hogy segítsek nektek, hogy felkészüljetek, kicsinyeim, mindarra, ami eljövendő.

Legyetek SZERETETESEK, AMINT FIAM A SZERETET, SZERETNEK EGYETEMET ÉS MEGBOCSÁTOK MEGBOCSÁTOK (vö. I. Pet. 4:8) ÉS ITT VAGYOK ELŐTTÜNK KISGYERMEKEM, FELKínálva NEKED AZ ÉN ANYÁMAT, HOGY TETTED ÉS TÁMOGATOD, HOGY AZ ISTEN MAGÁTÓL AKARJA, HOGY TEDD ÉS TÁMOGATOD, HOGY TEDD ÉS TÁMOGATOD.

Megáldalak benneteket, Szeplőtelen Szívem szeretett kis gyermekei, maradjatok az Isteni Békében, és legyetek tudatában annak, hogy ez az Anya veletek van.

NE FÉLJETEK, GYERMEKEIM, ÉN VAGYOK AZ ANYÁTOK!

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Legyetek Isteni Fiam békéjében.

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

MEGKAPOD ANGYALI OLTALMUNKAT... SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚNIUS 10.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

A SZENTHÁROMSÁG ÁLTAL KÜLDVE JÖVÖK HOZZÁTOK.
ANGYALI VÉDELMÜNKBEN RÉSZESÜLTÖK
AMIKOR CSAK HÍVTOK MINKET.

Isten gyermekeiként az egész emberiségnek figyelnie kell ennek az időnek a jeleit és jelzéseit.  A bábeli torony idején (vö. 1Móz 11:1-9) az emberi teremtmény annyira megnőtt egójában, hogy azt hitte, elérheti Istent, és megteremtette azt, ami elválasztotta őket, amikor különböző nyelveket kezdtek beszélni.

EBBEN A PILLANATBAN EGY EGÓJÁBAN MEGNÖVEKEDETT EMBERISÉGET LÁTOK, AMELY MÁR NEM AKARJA ELÉRNI ISTENT, HANEM AZT KÍVÁNJA, HOGY ISTEN NE LÉTEZZEN MINDEGYIKÜK ÉLETÉBEN, MINT MINDENHATÓ ISTEN.  Nagyon fognak szenvedni emiatt, de nem úgy, mint a bábeli toronyban, hanem azzal, amit az ember maga teremtett a saját szenvedéseire és betegségeire. nyögni fognak és isteni segítségért kiáltanak majd, de a fegyverkezés miatti betegségek maga az ember ellen fognak fordulni.

Tűz fog hullani a magasból, tűz, amely a nukleáris energia révén szinte az egész Földre kiterjed majd. (1)

Az emberi büszkeség az, amely továbbra is a föld ura akar lenni, uralkodni akar mindenki felett, és vágyait az egész földön teljesíteni akarja.

Az Igazak Igaza (2) azért jön, hogy elválassza a búzát a kévétől (vö. Mt 13, 24-30), hogy elválassza a világosságot a sötétségtől.

Az Antikrisztus nyilvános megjelenése után érkezik a Béke Angyala (3):

ŐT AZ ISTENI KEGYELEM NAGYSZERŰ TETTEKÉNT KÜLDI.....

ŐT A SZENTHÁROMSÁG KÜLDTE, HOGY KIÁLTSON AZ EMBERISÉGNEK, HOGY TÉRJEN VISSZA ISTENHEZ.....

És az Antikrisztus dühe előtt üldözni fogják, de nem győzik le; rágalmazzák, de nem győzik le, mert a Béke Angyalának jelenlétében az emberi teremtmény a szívében fájdalmat vagy boldogságot fog érezni, tetteinek és cselekedeteinek mennyisége és minősége szerint. Félni fogják őt szentségéért és igazságáért, amely kardként elveszi a lélegzetét azoknak, akik meg akarják tántorítani Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Misztikus Testét.

A Béke Angyala emberi teremtmény:
Ő nem Illés...
Ő nem Énók...
Ő nem János...
Nem egy másik teremtmény, hanem Ő, a Béke Angyala.

KÉRLEK BENNETEKET, SZENTELJÉTEK EZT A JÚNIUS 13-ÁT SZERETETBEN EGYESÜLVE A BÉKE ANGYALÁNAK, IMÁDKOZZATOK LÉLEKBEN ÉS IGAZSÁGBAN.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Amerika és Oroszország olyan közel vannak egymáshoz, hogy egy rossz lépés a háború ellenőrizhetetlen szikráját fogja felszítani.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a tektonikus lemezek erősen mozognak a Földön, a mágnesesség működik, amely váratlanul nagy meteoritokat vonz a Földre.
Imádkozzatok Bolíviáért és Közép-Amerikáért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Jamaikáért, szenvedni fog.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Argentínáért, válaszúthoz érkezett.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok az egész emberiség közelgő betegségéért.

Miközben belekezdtek a nemzetek intenzív provokációjába, bölcsen kell cselekednetek és fel kell készülnötök.  Legyetek Isten akaratának cselekvői és cselekedjetek hitben.

Ez nem a kérdések ideje, hanem mindannyiótoknak meg kell válaszolnia magának belsőleg: Milyen vagyok?
Legyetek napról napra lelkiesebbek. Mindegyikőtöknek meg fog nyílni az útja az Isten akaratával való közösség felé.

Angyali légióimmal vigyázok rátok.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Az atomenergiáról olvassa el...
(2) Krisztus visszatérése, olvassa el...
(3) A béke angyaláról szóló kinyilatkoztatások, olvassa...


Testvérek:

Fájdalmas időket élünk a háború miatt bekövetkezett és még bekövetkező sok halálesettel szemben. Az emberiséget az egyes nemzetek érdekei fogságában a hatalom őrülete elvakítja.

De a háborút Isten meg fogja állítani, és mi belépünk a lélek fájdalmába, ami egy mélyebb fájdalom a magunk mélyén, mivel közömbösek voltunk az Isteni Hívások iránt. Fel kell ismernünk, hogy Isten az Isten és mi az Ő teremtményei vagyunk, és hogy mindenek felett a Szentháromságos Akarat uralkodik és fog uralkodni.

Hajtsunk térdet és éljük meg ezt az Isteni Felsőséget imádattal.

Várjuk türelmesen a Béke Angyalának eljövetelét.

Ámen.

NAGY BÜNTETÉS...IMÁDKOZZATOK, GYERMEKEIM, IMÁDKOZZATOK AZOKÉRT, AKIK...  A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚNIUS 13.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szeretlek benneteket, és megáldalak benneteket Örök Szeretetemmel, Türelmemmel, Anyai Megértésemmel, azzal az alázattal, amellyel nektek is rendelkeznetek kell.

NEM HAGYLAK EL BENNETEKET, ÉN VAGYOK AZ ANYÁTOK, ÉS NEM KELL FÉLNETEK!

Ti, gyermekeim, a végidők apostolai lesztek (1); áldás testvéreitek számára, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy mindig ti lesztek az utolsók, az egyszerűek, az alázatosak, mert az út védett, és nem kell félnetek.

Nektek, gyermekeim, türelemmel kell cselekednetek és cselekednetek, mert rendelkeznetek kell a bizonyossággal, hogy a nyomorúság után, a vihar után jön a nyugalom, amelyet Fiam küld mindazoknak, akik el akarják fogadni a nyugalmat, amelyet Fiam küld nekik (vö. Mk 4:35-41).

MEGSZÁLLOTTÁ VÁLTOK, ÉS MEG FOGJÁTOK ÍZLELNI A KÖVETET KÖZVETLENÜL FIAM HÁZÁBÓL, AKI MINDEN FÉLELEM NÉLKÜL FOG BESZÉLNI, AKI AZ IGAZSÁGOT FOGJA HIRDETNI, AKI SEGÍTENI FOG NEKTEK AZOKBAN AZ ERŐS PILLANATOKBAN, AMELYEKET NEMZEDÉKKÉNT FOGTOK ELSZENVEDNI.

Fiam népe soha nem volt egyedül, de Fiam népe nem kívánta Fiam befogadását, nem kívánta, hogy megkapja ezt a vigasztaló balzsamot a döntő pillanatokban.

Ti, gyermekeim, ismerjétek fel azokat, akik Fiam nevében jönnek, de ehhez hűségesnek kell maradnotok, szeretve testvéreteket, menedéket nyújtva a rászorulóknak (vö. I. Thessz 5,11; II. Kor 1,4; Róm 1,11-12), hogy a gonosznak ne sikerüljön távol tartania benneteket az Atyaisten akaratától.

Biztosnak kell lennetek abban, hogy a Béke Angyala az Isteni Szeretet Angyala, akit azért küldtek, hogy megvédje Isten Népét, hogy támogassa őket az Antikrisztus elnyomásával szemben (2); ezért nem szabad félnetek, hanem hinnetek kell, de mielőtt Ő eljön, az emberiség szenvedni fog, a világ nem lesz olyan, mint most. Ismerni fogjátok és emlékezni fogtok Isteni Fiam, szeretett Szent Mihály arkangyalom szavaira, emlékezni fogtok arra, hogy mennyi mindent említettem nektek, mennyi mindent mondtunk nektek, hogy felismerjétek a szeretetet, amely folyamatosan árad legkedvesebb Békeangyalomból.

Ne csüggedjetek, legyen hitetek ebben az időben, amikor a föld négy sarkából zűrzavar (3) érkezett az emberiségre, mert a lélek ellensége és a vele mostantól egyesült emberi teremtmények teljesítik azt, amit már korábban elterveztek, hogy szenvedést hozzanak Fiam Népének.

Gyógyítsátok meg szíveteket az Isteni Lélek erejével, legyetek menedék testvéreitek számára, még a sötétség közepette is.

Tudjátok, hogy hamarosan nagy események fognak kibontakozni, és tudjátok, hogy mik azok, mert az elemek az emberi teremtmények ellen fordultak, mert az emberi teremtmények elpusztították a Teremtést, amelyet az Atya Isten szeretettel adott nektek, hogy élvezhessétek mindazt, amire szükségetek van; de az Isteni Hívások elbuktak, és így most ennek a nemzedéknek a szenvedése erős.

Tanúi vagytok ennek:
hogyan ostorozza a víz a nemzeteket....
hogyan ostorozza a víz a nagy népeket?
Hogyan ostorozza a tűz gyermekeimet?

De eljön az idő, gyermekeim, amikor beteljesedik az, amiről az emberiség beszélt, de nem képzeli el, hogy milyen kiterjedése lesz, mint a Figyelmeztetés (4), mint a Nagy Megfenyítés (5), mint a Föld tengelyének eltérése, mint a nagy kataklizmák, amelyek miatt egyes országok szigetekké válnak.

DE MINDEZEK ELLENÉRE, AMELYEK FÉLELMET FOGNAK OKOZNI NEKTEK, TUDJÁTOK GYERMEKEIM, HOGY ISTENI FIAM NEM FOG ELHAGYNI BENNETEKET; HOGY MINDIG VELETEK LESZ, MERT MÁR MEGHÓDÍTOTTA A SZÍVETEKET, AMELY NEM FOG TÖBBÉ MEGKEMÉNYEDNI, MERT MINDANNYIAN ISTENI FIAMHOZ FOGTOK TARTOZNI, ÉS ÉN, MINT ANYÁTOK, VELETEK LESZEK.

Védjétek, segítsétek szeretett Békeangyalomat, hogy ne legyen megvetve, hanem vigasztalódjon mindannyiótok szeretetében.
Gyermekeim, az emberiség elkeseredik, elveszíti az önuralmát, és átadja magát a kétségbeesés okozta kicsapongásnak, elveszi azt, ami nem az övé, mert fél, hogy nem lesz mit ennie, hogy eltartsa magát, de gyermekeim, ne feledjétek, hogy ha szükséges, Isteni Fiam elküldi a mannát a mennyből (vö. Jn 6, 32-35), hogy népe vigasztalást találjon, mert Isten számára semmi sem lehetetlen (vö. Lk 1, 37). EZÉRT NE ESSETEK KÉTSÉGBE, MÉG HA ELŐTTETEK, A LÁBATOK ELŐTT ÖSSZE IS OMLIK A FÖLD, NEM FOGTOK ELESNI, MERT ISTENI FIAM MEGVÉD BENNETEKET, ÉS ELKÜLDTE ANGYALI LÉGIÓIT, AKIKNEK SZENT MIHÁLY ARKANGYAL PARANCSOL, HOGY MEGVÉDJENEK BENNETEKET.

Ne nézzétek azokat, akik barlangokba bújnak, hogy ne lássák őket, mert megsértették Urukat és Istenüket; dicsérjétek Isteni Fiamat, mert soha nem hagynak el benneteket, és én mint Anya soha nem hagylak el benneteket, mert látni fogjuk Szeplőtelen Szívem diadalát a Szentháromság dicsőségére. Fiam népe, ne tétovázzatok, ne engedjétek, hogy a félelem elbukásra késztessen benneteket, higgyetek és higgyetek, higgyetek, mert az Isteni Szeretet menedéket ígért nektek.

Imádkozzunk azokért, akik nem rendelkeznek szilárd és erős hittel.
Imádkozzatok azokért, akik nem fogadják Isteni Fiamat a Szent Eucharisztiában.
Imádkozzatok mindazokért, akik megvetik, akik megsértik Isteni Fiamat.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért, akik ki akarják robbantani a harmadik világháborút.

Imádkozzatok időben és időben, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy én veletek vagyok és veletek leszek, és hogy Isteni Fiam megáldott benneteket.

Megáldalak benneteket Anyai Szívemmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Az utolsó idők apostolairól olvassátok...
(2) Az Antikrisztusról, olvassa el...
(3) A nagy zűrzavarról, olvasd...
(4) A figyelmeztetés, olvassátok...
(5) A nagy büntetésről, olvasd...

TAKARJA AZ ABLAKÁT. VÉDD MAGAD. Luz de Maria de Bonilla. Szent Mihály arkangyal üzenete 2024.06.19.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei, fogadjátok el az Atyai Ház áldását, amelyet mindannyiótoknak hozok.

A SZENTHÁROMSÁG ÉS A VÉGIDŐK KIRÁLYNŐJÉNEK ÉS ANYJÁNAK SZERETETTJEI VAGYTOK (1).... ....

VÉDVE VAGYTOK, MINT AHOGYAN ISTEN NÉPE IS VÉDVE VOLT.....

Minden emberi teremtmény Isten népének része; senki sincs kizárva, de mindenki maga dönti el, hogy elhagyja-e a nyájat, vagy a nyájban marad.

MENNYEI LÉGIÓIM A FÖLDÖN VANNAK ÉS SEGÍTIK AZOKAT, AKIK SEGÍTSÉGÜL HÍVNAK MINKET, ÉS ENGEDIK A SEGÍTSÉGÜNKET, MINT MÉG SOHA AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉBEN. Mennyei légióim megvédenek benneteket az állandó gonosz támadásoktól.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei, a gonosz elfoglalta a Föld stratégiai pontjait, és lopakodva a szakadék felé vezeti az emberiséget, így az Antikrisztus nyilvános megjelenésével előreviszi a háborút.

Az atomfegyverekkel rendelkező országok vezetőinek cselekedetei felgyorsítják a háború kitörését globális szinten, előrehozva azt, ami az emberiség születési fájdalmait jelenti. A teremtés kárt szenved; a vallásuk miatt üldözött (2) embereket túszul ejtik, és arra kényszerítik őket, hogy saját testvéreikkel életre-halálra harcoljanak.

NEM TUDATOSUL BENNÜK, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI.....

EGY SZEMPILLANTÁS ALATT KÁOSZ KÖSZÖNTÖTT AZ EMBERISÉGRE.


A sötétség figyelmeztetés nélkül fog megjelenni, bár a Szentháromság bejelentette nektek, váratlanul talál rátok.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a nagy földrengés közeleg, és a föld nagymértékben megremeg több országban.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a teremtést eltiporja az emberi teremtmény istentelensége.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a betegségek MOST jönnek, egyenként és egyenként. Tudjátok, hogyan kell cselekedni, az Ég már előttetek járt (3).
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, hogy megőrizzétek a hitet, hogy erősek és állhatatosak legyetek. Imádkozzatok, hogy ne hajoljatok meg a gonosz hatalma előtt.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, térjetek meg, menjetek el a gyónás szentségéhez a javulás szilárd szándékával, és fogadjátok be Királyunkat és Urunkat Jézus Krisztust.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, hogy engedelmeskedjetek és fogadjátok meg ezt a felhívást, amelyben figyelmeztetlek benneteket a szúnyog által okozott betegségekre. Készüljetek fel az Egyesült Államokból, Mexikóból, Közép-Amerikából, Panamából, Dél-Amerikából, ahol a különböző rovarok inváziója különböző betegségeket hordoz az emberi teremtményekre, súlyos egészségügyi problémákat okozva. Védjétek magatokat, takarjátok le az ablakokat, amelyek nyitva vannak, hogy szellőzést biztosítsanak otthonotokban, az ajtókat és azokat a helyeket, ahová ezek a rovarok behatolhatnak és betegséget okozhatnak. Használja a jó szamaritánus olajat.

Az Igazságban szólok hozzátok, itt az ideje, hogy beszéljek hozzátok, és hogy engedelmeskedjetek.

A MEGTISZTULÁS UTÁN, MIUTÁN AZ EMBERI TEREMTMÉNY RÁNÉZ ÖNMAGÁRA ÉS MEGBÁNJA TETTÉT, ELJÖN AZ IDŐ, AMIKOR A HÁBORÚ VAGY A HARC NEM FOG TÖBBÉ LÉTEZNI. EZ LESZ AZ IDŐ AZOK SZÁMÁRA, AKIK HITTEK ÉS HŰSÉGESEK MARADTAK.

Legyetek éberek, a víz továbbra is megtisztítja a földet a bűntől, amit az ember hagyott ráhullni.

Eljön az idő, amikor az emberi teremtmények, szellemi állapotuknak megfelelően, meglátják Őrangyalaikat (4), akik vezetni fogják őket, hogy Isten akarata szerint dolgozzanak és cselekedjenek.

Isteni parancsra megáldalak és megvédelek benneteket.  Maradjatok egyesülve a Szentháromsághoz intézett imában és imádatban.

Maradjatok Isten békéjében, szeressétek a Végidők Királynőjét és Anyját.

AZ IDŐ ELÉRKEZETT...
AZ IDŐ ÉS AZ ÓRA ISTENI TULAJDON.

Megvédünk benneteket.

Szent Mihály arkangyal és Mennyei Légióim.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT

(1) A végidők királynője és anyja, könyv letöltése...
(2) A nagy üldözésről, olvasd el...
(3) Gyógynövények, könyv letöltése...
(4) Az őrangyalokról, olvasd...

LUZ DE MÁRIA megjegyzései:

Testvérek:

Szeretett védelmezőnk, Szent Mihály arkangyal elhozza nekünk azt, ami az isteni akarat.

Szent Mihály arkangyallal együtt láttam az Ő mennyei légióinak egy részét, akik megfelelően felkészültek arra, hogy megvédjék az emberi teremtményeket, akik ezt kérik.  A védelem abban áll, hogy segítséget nyújtanak az emberi teremtménynek a démoni alattomosságtól, amelynek célja, hogy minél több lelket a pokolba vezessen.

Szent Mihály arkangyal világosan és célzottan szól hozzánk a jelen pillanatról. Korábban már előre figyelmeztettek bennünket egy világhírű személyiség haláláról a Balkánon. A Kínából és Oroszországból Amerikába tartó hadihajók előrenyomulását jelentették be nekünk.  Megemlítették nekem, hogy Franciaország súlyosan fog szenvedni, Spanyolország és Olaszország részt vesz a háborúban, Anglia szenvedni fog otthon, Németország pedig befelé fog nézni, miközben szenved a háborútól.  Aztán Oroszország belekezd a saját polgárháborújába.

Testvéreim, minden pillanatot meg kell ragadnunk, hogy jobb emberi lényekké váljunk és testvériesen viselkedjünk. Nem maradhatok csendben annak láttán, amit Szent Mihály arkangyal mutatott nekem. Nem vagyunk elveszve, de figyelmeztetve vagyunk, hogy készüljünk fel arra, hogy Isten és a Szűzanya jobb gyermekei legyünk.

Testvérek, félelem nélkül, de Istennel egyesülve, teljes bizalommal az Isteni Védelemben, Szűzanyánk és a Szent Mihály arkangyal parancsnoksága alatt álló Angyali Légió védelmében, bízzunk, mert ők folyamatosan vigyáznak ránk, éberen, hogy el ne essünk.

Emeljük tekintetünket felfelé, és alázattal szenteljük magunkat a Szentháromságnak és a Szűzanyának, és adjuk át magunkat, adjuk át magunkat bizalommal és nagy hittel az Isteni Akaratnak. Távolítsunk el magunktól minden félelmet, és helyette töltsön el bennünket a Szentháromságba vetett hit.

Ámen.

NAGYON RÖVID AZ IDŐ ... A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. JÚNIUS 20.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, szeretlek és áldalak benneteket.

Nagy zűrzavar közepette éltek, Isten törvényét gyermekeim szabad akaratára bíztátok. Néhányan azzal igazolják magukat, hogy belefáradtak a várakozásba, hogy az Atyai Házból érkező bejelentések teljesüljenek, de ezek, gyermekeim, tévedések, nagy tévedések, amelyeket gyermekeim, akik nem akarnak engedelmeskedni az Isteni Megbízásoknak, igazolnak.

FIAM EGYHÁZA ZŰRZAVARBAN VAN.

TI BECSÜLJÉTEK MEG FIAM SZAVÁT, HIRDESSÉTEK AZ IGAZSÁGOT, JÁRJATOK AZ EGYENES ÚTON.

Gyermekeim, Fiam Egyháza el fog jönni, hogy pusztulni fog, és imádkoznotok kell, hogy jóvátegyétek testvéreitek langyosságát.

GYERMEKEIM, NE LEGYETEK ZAVARBAN, MERT AZ IDŐK JELEI, ÉS KÜLÖNÖSEN EZ AZ IDŐK JELEI VILÁGOSAN BESZÉLNEK NEKTEK ARRÓL, HOGY MENNYI MINDEN FOG BETELJESEDNI NAGYON RÖVID IDŐN BELÜL.

A jelek és a jelzések folytatódni fognak, és azért vannak, hogy figyelmeztessenek benneteket, hogy felébredjetek, és a valóságra nézzetek, és ne nézzétek tovább távolról az eseményeket, amelyek folyamatosan rátok zúdulnak.

Gyermekeim, Fiam Egyházának egységben kell maradnia az imában, az időben és az időn kívül, mert a lélek ellensége az emberiség fölött áll, és a megtisztulás idején a kétségbeesés, amelybe gyermekeim, akik távol maradnak, bele fognak esni, azt fogja okozni, hogy kétségbeesésükből zűrzavarba kerülnek, és az ördög az egy vallás nagy csapdájába vezeti őket.

GYERMEKEIM, TI MEGFELELÉSBEN ÉLTEK, ÉS EZ NEM LEHET ÍGY MOST, AMIKOR AZ EMBERISÉGET EGY HARMADIK VILÁGHÁBORÚ RÁZZA MEG.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a szívetekkel, imádkozzatok az érzékeitekkel, a lelkiismeretetekkel, a szívetekkel, mert engedelmes gyermekként nem elégedhettek meg azzal, hogy tudatlanságban éljetek.

Úgy kell élnetek, hogy testvérekként szeretitek egymást az emberiségnek ebben a döntő pillanatában, amelyben sok lélek fog elveszni, de még gyermekeim, még a langyosaknak is meg kell próbálnotok a szeretet nyelvén beszélni hozzájuk, mert a szeretet nyelve képes legyőzni a létező legkeményebb szíveket is.

Járjatok, gyermekeim, nézzétek, mi történik körülöttetek, segítsétek egymást, tudva, hogy nagy szenvedés vár az emberiségre a háború következtében, de mielőtt arra hívlak benneteket, hogy anyagilag készüljetek fel, arra hívlak benneteket, hogy lélekben készüljetek fel, gyermekeim, sietnetek kell, gyermekeim!

SZERETLEK BENNETEKET, NE HAGYJÁTOK FIGYELMEN KÍVÜL HÍVÁSAIMAT, LEGYETEK EGYSÉGESEK ÉS FIGYELJETEK EZEKRE A SZERETETTELJES HÍVÁSOKRA, AMELYEKET A SZENTHÁROMSÁG ENGEDÉLYEZETT, MIELŐTT A TERMÉSZET VAGY AZ EMBER MIATT NEM HALLGATTOK AZ ÉN VAGY ISTENI FIAM HÍVÁSAIRA.

Ne feledjétek, hogy életetek középpontjában isteni Fiamnak, az Ő tanításainak, a parancsolatok, a szentségek és az irgalmasság cselekedeteinek teljesítése kell, hogy álljon, és imádkozzatok, táplálékotok az imádság legyen.

Védjétek meg kedvenc gyermekeimet, engedelmes papgyermekeimet, védjétek meg őket és védjétek meg az eszközöket, akik ebben az időben az Isteni Akarat által élvezitek a hatalmat, hogy figyelmeztessétek őket, hogy mennyi minden fog történni.  Védjétek egymást, kicsinyeim.

Megáldalak benneteket és megáldalak benneteket ebben a pillanatban a szentségekkel, amelyeket magatokkal hoztok, megáldalak benneteket mint az Emberiség Anyját, megáldalak benneteket mint az Ige Anyját, megáldalak benneteket a gonosz alattomossága ellen, aki elnyomja a lelkeket, megáldalak benneteket, hogy a hit és a szeretet teremtményeiként megőrizzétek a szentségek védelmét.

Megáldalak benneteket, megáldom testeteket, gondolataitokat, lelkiismereteteket, elméteket, érzékeiteket, egész lényeteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.  Ámen.

Mária anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

AZ ANTIKRISZTUS MEGJELENÉSE ÉS AZ EMBER AGÓNIÁJA

Kedves olvasóink, szeretnénk még egyszer röviden összefoglalni azokat a nyomatékos és szigorú figyelmeztetéseket, amelyeket az Ég adott az emberiségnek Luz de Márián keresztül, valamint más valódi eszközökön keresztül, amelyek, mint a harangok, egyhangúan szólnak, és felhívják az ember figyelmét.

A súlyos világesemények, amelyek napról napra veszélyesen fokozódnak a hadviselés területén a hatalmas politikusok aljas döntései és érdekei miatt, akiket elvakít az arrogancia és a gőg, megrészegülnek a hatalomtól és az antikrisztus leheletétől bömbölve, hamarosan a harmadik világháborúba rántják a nemzeteket.

Ezért úgy gondoljuk, hogy Luz de Maria négy évvel ezelőtti elmélkedésének meghallgatása, amelyben erős üzeneteket és nagyon szemléletes látomásokat közvetít számunkra erről a jelenről és a közeljövőről, elvezethet minket a valóság tudatosításához, és felkészíthet bennünket arra, hogy szembenézzünk azzal, ami jön, abban a reményben, hogy végül a Szűzanya Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedni fog.

2020.01.13.

A NAGY MENNYI TEST, ASZTEROIDA FOKOZNI FOGJA A FÉLELMET! Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.06.28.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, fogadjátok el Anyai Áldásomat.

MEGHÍVLAK BENNETEKET, HOGY LEGYETEK MÉG INKÁBB ISTENI FIAM:
ISTEN TÖRVÉNYÉNEK HŰSÉGES TELJESÍTÉSÉVEL,
AZÁLTAL, HOGY TESTVÉREITEKKEL ÉS ÖNMAGATOKKAL SZEMBEN TESTVÉRIBBEK LEGYETEK.

Szeressétek magatokat azáltal, hogy a jó teremtményei vagytok, hogy tisztelitek magatokat, hogy megértitek, hogy az a mód, ahogyan cselekesztek és személyesen viselkedtek, vagy jóval tölt el benneteket, vagy nagyobb csüggedést és belső ürességet okoz nektek.   Ez a saját cselekedetek és tettek visszahatása.

Gyermekeim, a béke kimerült az emberiségben, a harag könnyen elragad benneteket (vö. Zsolt 37:8), és a tisztelet a legtöbb gyermekemben már csak emlék.

Szeretett gyermekeim, ne tápláljátok az ördögöt türelmetlenséggel (vö. Kol 3, 12; Ef 4, 2), engedetlenséggel, legyetek a jó teremtményei, legyetek testvéreitek által szeretett teremtmények és legyetek egységben; anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy Isteni Fiam gyermekeiként birtokában vagytok a bűnbánat, a megbocsátás áldásának és annak, hogy újra fel kell lépnetek a lelki útra (vö. ApCsel 2, 38).

Szomorúan nézem, ahogy gyermekeim nem hisznek abban, ami a hatalmas nemzetek között kialakulóban van.  Néhányan nincsenek tudatában annak a közvetlen veszélynek, amelyben élnek, mert személyes kötődéseikben maradnak, és nincsenek kapcsolatban a valósággal.

A HÁBORÚ AZ EMBER ÉLETÉBEN AZ ISTENTELENSÉG TERMÉKEKÉNT ÁLL ELŐTTETEK.

Kisgyermekek:

A HATALMASOK AZ ATOMENERGIA (1) HASZNÁLATA MELLETT DÖNTÖTTEK EBBEN AZ IDŐBEN!

Jóvátétel azok számára, akik először használták az atomenergiát a gonoszság okozására.  A háború arra fogja késztetni gyermekeimet, hogy a nagyobb biztonságot keresve egyik országból a másikba költözzenek; bár mindenki szenvedni fog, néhány ország kevésbé lesz elkeseredett. A rosszul használt technológiát a hatalmasok fogják használni, akik hatalomvágyukat szabadjára engedve súlyosan károsítják az emberi teremtményeket és a Teremtést.

Gyermekeim, nagy lesz magának az embernek a jajveszékelése, amikor tudatára ébred az emberiség állapotának az atomenergia használata után, nagy lesz a jajveszékelés, nagy lesz a kétségbeesés, anélkül, hogy bármit is helyre tudna hozni, ez lesz a "Jajveszékelés" ideje!

Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok Franciaországért, amely a háború miatt szenved.
Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok a Közel-Keletért, a háború nagy rosszat okozott, és még több fájdalmat fog okozni.
Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok azért, ami a Balkánon fog történni.
Imádkozzatok Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok, az elemek továbbra is sújtják az emberiséget.

Szeretett gyermekeim, imádkozzatok a békéért az egész Földön, így csökkentve a háborúból eredő szenvedést.

Isteni Fiam gyermekei, tanúi lesztek egy nagy dimenziójú égitestnek (2), amely szokatlan fénnyel rendelkezik, ami félelmet fog kelteni. Higgyetek Isteni Fiam ígéreteiben (vö. Mt 28:20).

A provokációk folytatódnak a nemzetek között, ahogy a föld megrendülése folytatódik.

Betegségek szabadulnak el, készüljetek fel és táplálkozzatok, hogy felemeljétek a szervezet védekezőképességét (3).

Gyermekek:

RÉSZEI ENNEK A GENERÁCIÓNAK, AMELY SAJÁT LÉTEZÉSÉNEK SZAKADÉKÁNAK SZÉLÉN ÁLL.

Szenvedek a gonoszsággal szemben, amely könnyen meghajlítja őket, és arra vezeti őket, hogy e nemzedék csúcspontján találják magukat.

TARTSÁTOK ÉSZBEN, HOGY ISTENI FIAM SOHA NEM FOGJA MEGENGEDNI, HOGY AZ EMBERI TEREMTMÉNY ELPUSZTÍTSA AZT, AMI ISTENI TEREMTÉS, EZÉRT KÖZBELÉP, MIELŐTT AZ EMBER BEFEJEZNÉ A CÉLJÁT.

A hitnek szilárdnak kell maradnia, ne féljetek.

Én vagyok az Édesanyátok és megvédelek benneteket, ne feledjétek el Isteni Fiam ígéreteit.

Megáldalak benneteket, gyermekeim.

Mária Anya.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) Próféciák és figyelmeztetések az atomenergiáról, olvasd...
(2) A mennyei testekről, olvasd...
(3) Amit a Mennyország ajánlott nekünk a test védekezőképességének emelésére: C-vitamin, gyömbér, Echinacea, Moringa, nyers fokhagyma, Mugwort Annua, zöld tea, Ginko Biloba és Jó Szamaritánus olaj.


Testvérek és nővérek!

Miközben Boldogságos Anyánk eme üzenetét fogadjuk, arra kér minket, hogy ne feledkezzünk meg Isteni Fiának ígéreteiről.

Az alábbiakban megosztok veletek néhányat a 2009-es évben adott Ígéretek közül:

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
15.03.2009

Keresztre feszített, de dicsőséges Kezem minden egyes gyermekem előtt kinyújtva van, hogy szorosan megragadja őket, és kihúzza őket a mocsárból; nem számít, milyen sáros a teremtmény, nem hagyom el. Mindenki méltó arra, hogy belépjen Házamba, csak egy szóra várok, csak egy szóra várok: "Uram, segíts, gyere közelebb, hallgass meg, bocsáss meg", és azonnal a segítségére sietek.
Mindannyiótoknak, akik halljátok és olvassátok ezt az Én szavamat:
"Érted, szeretett fiam {a},
érted adtam magam a kereszten,
és érted várlak a kiengesztelődés szentségében.
hogy megbocsássak neked és befogadjalak,
hogy újra egyesülhess Velem
és szeretni foglak téged egész isteni szeretetemmel".


JÉZUS KRISZTUS URUNK
25.06.2009

Gyermekeim, még van idő, térjetek vissza az Én Tenyerembe, ne várjátok meg az est beálltát. Itt vagyok, hívlak benneteket, hívlak benneteket, nem máshoz, hanem hozzátok, Irgalmasságom által jön ez az Én Szavam.
Itt van az Én Erőm, hogy magatokévá tegyétek...
Itt van az Én Szeretetem, hogy a tiéd legyen...
Itt vagyok előtted...
Jöjjetek, Jézusotok hív titeket. Gyere hozzám, gyermekem.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
27.11.2009

Járunk, igen, járunk, egyesülve a meghirdetett találkozásban.
Ne féljetek, én veletek vagyok, és Angyalaim felemelik kardjukat, hogy megvédjenek benneteket. Lelkem adja nektek a Bölcsesség Szavait, hogy behatoljatok azok szívébe, akik még mindig várnak egy szóra, hogy visszatérjenek ehhez az Egyhez, aki a Szeretet Koldusaként könyörög, kér és szeret.
Ámen.

2024. június 28., péntek

Carlo Maria Vigano érsek nyilatkozata

Viterbo, Urunk születése utáni 2024. év június 28-án
Szent Péter és Pál apostolok ünnepének vigíliáján
[és Szent Ireneus vértanú püspök ünnepén]


„De még ha mi, vagy egy angyal az égből hirdetne is nektek más evangéliumot, mint azt, amit nektek hirdettünk: átkozott legyen! Amint azelőtt mondottuk, most megismétlem: Ha valaki más evangéliumot hirdet nektek, mint azt, amit tőlünk hallottatok, átkozott legyen!” (Gal 1,8-9)

„Ha arra gondolok, hogy a Szent Officium palotájában vagyunk, mely épület a tradíció kiemelkedő tanúja és a katolikus hit védelmezője, nem tudom elhessegetni magamtól azt a gondolatot, hogy én vagyok otthon, és hogy én, akit ti "tradicionalistának" neveztek, vagyok az, akinek felettetek ítélkezni kellene” – mondta 1979-ben Marcel Lefebvre érsek, akit az akkori Szent Officium idézett be, Seper bíboros-prefektus és két másik prelátus jelenlétében.

Miként ez év június 20-i kommünikémben már kijelentettem, se e fórumnak, ami igényt formál arra, hogy felettem ítélkezzen, se e fórum prefektusának vagy az őt kinevezőknek a tekintélyét nem ismerem el. Ez a döntésem, ami bizonnyal fájdalmas, nem sietség vagy lázadás szellemének a következménye; sokkal inkább az a morális szükségszerűség diktálja, ami engem mint püspököt és az apostolok utódát lelkiismeretemben arra kötelez, hogy tanúságot tegyek az igazságról, vagyis magáról Istenről és Urunk Jézus Krisztusról. Azzal az eltökéltséggel állok e megpróbáltatás elé, ami annak tudatából ered, hogy semmi okom arra, hogy magamat az Anyaszentegyházzal és a pápasággal való közösségtől elszakadottnak tekintsem, hiszen mindkettőnek mindig gyermeki odaadással és hűséggel szolgáltam. Életem egyetlen percét sem tudnám az üdv eme egyetlen bárkáján kívül elképzelni, amit a Gondviselés, mint Krisztus misztikus Testét isteni Főjének és földi Helytartójának alárendelve alapított meg.

A katolikus Egyház ellenségei rettegnek a kegyelem hatalmától, ami a szentségeken keresztül hat, és leginkább a szentmise hatalmától, egy szörnyű kathekontól [vö. 2 Tesz 2,6-7], ami számos igyekezetüket meghiúsítja, és sok lelket, akik különben elvesznének, Istenhez vezet. És a tradíció elleni elkeseredett ellenszenv oka pont abból ered, hogy a társadalom tudatában van annak a hatalomnak, ami a katolikus papság természetfeletti hatásából ered. Sátán és az ő fogdmegjei nagyon jól tudják, hogy az egyetlen igaz Egyház mekkora veszélyt jelent Krisztus-ellenes terveik számára. Ezeket a felforgatókat – akiket a római pápák mint Isten, az Egyház és az emberiség ellenségeit bátran megbélyegeztek – a szabadkőművesség ártalmas erőiről lehet felismerni, ami behatolt a hierarchiába, és ott elérte, hogy rávegye ennek tagjait, hogy a rendelkezésükre álló lelki fegyvereket letegyék, és az ellenségnek a citadella kapuit "a párbeszéd" és az "egyetemes testvériség" nevében megnyissák – ezen fogalmak a szabadkőművesek sajátjai. Csakhogy az Egyház isteni Alapítójához hasonlóan nem folytat párbeszédet a Sátánnal, hanem harcol ellene és legyőzi.

A mostani válság okai

Ez a gyáva és bűnös kapituláció – miként ezt Romano Amerio „Iota unum” című, alapvető esszéjében kifejtette – a II. Vatikáni Ökumenikus Zsinat összehívásával kezdődött, valamint a szabadkőműves szektákkal kapcsolatban álló klerikusok és laikusok földalatti és jól megszervezett akcióival, melyeknek az a céljuk, hogy az Egyház kormányzó- és tanítóhivatali struktúráját lassan, de feltartóztathatatlanul aláássák, hogy azt ily módon belülről rombolhassák le. Nincs értelme más okokat keresni: A titkos társaságok dokumentumai bizonyítják a beépülési terv meglétét, amit a 19. században dolgoztak ki, és egy évszázaddal később pontosan úgy hajtottak végre, ahogy azt korábban kigondolták. Hasonló bomlasztó folyamatok zajlottak le korábban a civil területeken, és ezért nem véletlen, hogy az akkori pápák a felkelésekben és háborúkban, melyek az európai nemzeteket vérrel borították be, felismerték a nemzetközi szabadkőművesség romboló tevékenységét.
Tehát a zsinat óta az Egyház az 1789-es forradalmi elvek hordozójává vált, miként ezt a II. Vatikáni Zsinat pártolói be is vallották, és miként ezt a páholyoknak a zsinat és a zsinatutáni pápák iránti nagyrabecsülése – pont azon változtatások miatt, melyeket a szabadkőművesek már régóta követeltek – világosan bizonyít. A változás – vagy még inkább – az aggiornamento [a világra való nyitás], a zsinat narratívja számára olyannyira központi cél volt, hogy ez vált a zsinat ismertető jeléve, és ezért a zsinat azon időpontnak tekintendő, ami megerősítette a régi kor végét – a „régi vallás”, a „régi mise”, a „zsinat előtti” uralom végét – és a „zsinati egyház” kezdetét az „új misével” és az összes dogma jelentős viszonylagossá tételével. E forradalom támogatói között azok nevei bukkannak fel, akiket XXIII. János pontifikátusa előtt eretnekség miatt elítéltek, és a tanításból kizártak. E lista hosszú, és Ernesto Buonaiuti, a kiközösített vitandus, Roncalli barátjának a nevét is tartalmazza, aki megbánás nélkül eretnekként halt meg, és akire pont néhány nappal ezelőtt az olasz püspöki konferencia elnöke, Card. Matteo Zuppi Bologna székesegyházában misével emlékezett meg, miként erről az Il Faro di Roma újság leplezetlen lelkesedéssel beszámolt: „Csaknem 80 évvel később egy bíboros, aki egészen a pápa vonalán áll, belekezd egy liturgikus gesztusba, ami minden tekintetben rehabilitációnak fogható fel. Vagy legalábbis ebbe az irányba vezető első lépésnek.”
[vitandus: olyan kiközösített, aki végleg ki van közösítve, és mint ilyen van kihirdetve, akik a hívek minden érintkezésétől eltiltatnak, így a polgári érintkezésből is – aki pedig e tilalom, azaz a polgári érintkezés ellen vét, bűnt, esetleg halálos bűnt követ el, ha nincs kellő excusáló ok (Katolikus lexikon)] Az Egyház és az anti-egyház

Tehát azon bírói fórum elé idéznek, ami a Szent Officium helyére lépett, hogy szakadás miatt bevádoljanak, miközben az olasz püspökök feje – aki a papabilik közé számít, és egészen a pápa vonalán áll – tiltott módon a modernizmus egyik legrosszabb és legkonokabb képviselőjéért misét mutat be, akire az egyház – az az egyház, akitől én az ő véleményük szerint elszakadtam – a legszigorúbb büntetést szabta ki.
2022-ben Luigino Bruni professzor a püspöki konferencia napilapjában, az Avvenire újságban e szavakkal dicsőítette a modernizmust: „(…) egy szükséges megújulás az akkori katolikus egyház számára, ami a Bibliáról folytatott kritikus tanulmányoknak, melyek a protestáns világban már sok évtizeddel előbb elkezdődtek, még mindig ellenszegült. A Bibliáról lefolytatott tudományos és történelmi tanulmányok elfogadása Buonaiuti számára a legfontosabb utat jelentette az egyháznak a modernnel való találkozásához. Olyan találkozás, amire akkor nem került sor, mert a katolikus Egyházat még mindig az új-skolasztikus teológia tételei uralták, és amit az ellenreformáció félelmei blokkoltak, hogy a protestáns szél végül mégis behatolhat a katolikus testbe.”

Ezek a szavak már elégségesek annak a szakadéknak a megértéséhez, ami a katolikus Egyházat attól a valamitől elválasztja, amivel őt a II. Vatikáni Zsinattól kezdődően felcserélték, amikor a protestáns szellemiség véglegesen behatolt a katolikus testbe. Ez a legújabb epizód csak az utolsó azon kis lépések, a hallgatólagos eltűrések, a cinkos kacsingatások végtelen sorában, melyekkel a zsinati hierarchia legfelsőbb méltóságai az „új-skolasztikus teológia tételeitől” – vagyis a dogmák világos és egyértelmű megfogalmazásától – a mostani hittagadásig való átmenetet lehetővé tették. Szürreális helyzetben vagyunk, melyben egy hierarchia katolikusnak nevezi magát, és ezért engedelmességet követel az egyházi testülettől, mialatt ezzel egyidőben ő olyan tanokat hirdet, melyeket a zsinat előtt az Egyház elítélt, és olyan tanokat nyilvánít eretneknek, melyeket addig az összes eddigi pápa tanított.

Ez történik, ha a valóságtól, az igazságtól elveszik a teljességet, és azt a világ szelleméhez való igazítással viszonylagossá teszik. Vajon hogyan viselkednének ma az elmúlt évszázadok pápái? Vajon szakadárnak találnának-e engem, vagy sokkal inkább azt ítélnék el, aki azt állítja, hogy ő az ő utóduk? A modernista szanhedrin az én személyemmel együtt minden katolikus pápa felett is bíráskodik és ítélkezik, hiszen a hit, amit ők védelmeztek, az én hitem; és a tévedések, melyeket Bergoglio védelmez, azok, melyeket ők kivétel nélkül mind elítéltek.
Az angol jezsuita vértanú Edmund Campion szavai – amit azon ítéletre adott válaszul, amelyben 1581-ben felségárulásért halálra ítélték [mert nem volt hajlandó katolikus hitét elárulni] – a mai Vatikánra nem kevésbé vonatkoznak, mint annak idején a vértanú hitvédő bíráira: „Mikor Önök minket elítélnek, összes elődjüket is elítélik.”

A szakadás hermeneutikája

Azt kérdezem tehát magamtól: Milyen folytonosság lehetséges e két realitás között, melyek egymással szembenállnak, és egymásnak kölcsönösen ellentmondanak? Bergoglio zsinati és szinodális egyháza és a között az Egyház között, ami „blokkolva van az ellenreformáció félelmei miatt”, és amitől Bergoglio egyháza tüntetően távol tartja magát? És én melyik "egyháztól" vagyok elszakadva, ha az, amelyik azt állítja, hogy katolikus, az igaz Egyháztól pont abban különbözik, amit ez az Egyház elítélt, és annak elítélésében, amit ez az Egyház prédikált?

A "zsinati egyház" követői azt fogják erre válaszolni, hogy ez az egyházi testnek egy „szükséges megújulásban” történő evolúciójára vezethető vissza, miközben a katolikus Tanítóhivatal azt tanítja nekünk, hogy az igazság megváltoztathatatlan, és hogy a dogmák fejlődéséről szóló tan eretnekség.
Tehát minden bizonnyal két különböző egyházról van szó: mindegyiknek megvannak a maga saját doktrínái és liturgiája és szentségei; de míg a katolikus hívek számára az Egyház az egy, szent, katolikus és apostoli Egyház, addig Bergoglio számára az egyház zsinati, ökumenikus, szinodális, mindenkit magába foglaló, bevándorláspárti, öko-megújuló és homokos-barát.

A zsinati hierarchia önpusztítása

Vajon lehetséges az, hogy az Egyház tévedéseket kezdett el tanítani? El lehet hinni, hogy az üdv egyetlen bárkája egyúttal a kárhozat eszköze legyen a lelkek számára? Hogy a misztikus test elválasztotta magát Isteni Fejétől, Jézus Krisztustól, és ezzel a Megváltó ígérete szertefoszlott? Ez természetesen nem lehetséges, és azok, akik ezt támogatják eretnekségbe és szakadárságba esnek. Az Egyház se tévedést nem tud tanítani, sem a feje, a római pontifex nem lehet egyszerre eretnek és igazhitű, nem lehet egyszerre Péter és Júdás, nem lehet egyszerre minden eddigi elődével közösségben és ugyanakkor szakadásban is velük. A teológiailag egyetlen lehetséges válasz erre a problémára az, hogy a zsinati hierarchia, ami magát katolikusnak nevezi, holott egy olyan vallást képvisel, ami különbözik attól, amit a katolikus Egyház kétezer év óta konzekvensen tanított, egy másik egységhez tartozik, és ezért nem Krisztus igaz Egyháza.

Azokat, akik engem arra emlékeztetnek, hogy Marcel Lefebvre érsek soha nem ment el olyan messzire, hogy a római pápa legitimitását kétségbe vonja, bár felismerte a zsinati pápák eretnekségét, sőt hitehagyását – mint például, amikor így kiáltott fel: „Róma elvesztette a hitet! Róma aposztáziába esett!” –, arra emlékeztetem, hogy az utolsó 50 évben a helyzet drámaian rosszabbodott, és hogy ez a nagy lelkipásztor ma minden valószínűség szerint ugyanazzal a határozottsággal járna el, és nyilvánosan megismételné azt, amit annak idején csak klerikusainak mondott ki: „Ebben a pasztorális zsinatban a tévedés és hazugság szelleme teljes nyugalomban működhetett, és mindenütt időbombákat helyezhetett el, melyek az intézményeket adott időben felrobbantja” (Principes et directives, 1977). És ugyanígy: „Az, aki Péter trónján ül, hamis istenek kultuszában vesz részt. Milyen következtetéseket kellene nekünk talán néhány hónap múlva ezekből a hamis kultuszokkal folytatott kapcsolatok ismétlődő aktusaiból levonni? Nem tudom. Ezen tűnődöm. De lehet, hogy kényszerítve leszünk rá, hogy azt higgyük, hogy a pápa nem pápa. Mert első pillantásra úgy tűnik nekem – ezt még nem akarom ünnepélyesen és a nyilvánosság előtt kimondani –, hogy lehetetlen, hogy valaki, aki eretnek, nyilvánosan és formális pápa lehessen.” (30. März 1986).

Miből következik, hogy a „szinodális egyház” és ennek feje, Bergoglio nem a katolikus hitet vallja? Összes tagjuknak a nagyszámú tévedéshez és eretnekséghez való totális és feltétel nélküli ragaszkodásából, melyeket a katolikus Egyház tévedhetetlen Tanítóhivatala már korábban elítélt, és minden olyan tan, erkölcsi törvény, istentiszteleti cselekmény és vallási gyakorlat tüntető elutasításából, amiket az „ő” zsinatuk nem szentesített. Senki közülük nem írhatná alá jó lelkiismerettel a tridenti hitvallást és az antimodernista esküt, mert ezek ketten pontosan annak ellentétét fejezik ki, amit a II. Vatikáni Zsinat és az úgynevezett „zsinati tanítóhivatal” állít és tanít.

Mivel teológiailag tarthatatlan, hogy az Egyház és a pápa a kárhozat és nem az üdv eszköze legyen, nekünk szükségszerűen arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az eretnek tanok, melyeket az úgynevezett „zsinati egyház” és a „zsinat pápái” VI. Pállal kezdődően közvetítenek, anomáliák, melyek tanítóhivatali és kormányzói auktoritásukat komolyan megkérdőjelezi.

A tekintély felforgató gyakorlása

Meg kell értenünk, hogy az egyházi tekintély szubverzív gyakorlása az egyház lerombolásának (vagy egy másik, nem Krisztustól akart és alapított egyházba való átalakításának) céljából önmagában elegendő okot ad arra, hogy ezen új egységnek – mely azzal, hogy magához ragadta a hatalmat, előre megfontolt szándékkal Krisztus Egyháza fölé helyezte magát – az auktoritását semmisnek tekintsük. Ez az az ok, amiért nem ismerem el annak a dikasztériumnak a legitimitását, ami ellenem vádat emelt.

Az a mód, ahogyan a katolikus Egyház elleni ellenséges akciókat végrehajtották, megerősíti, hogy ezek előre megtervezettek és szándékosak voltak, mert különben azokat, akik ezeket elítélték, meghallgatták volna, és azokat, akik ebben részt vettek, azonnal leállították volna. Persze, az akkori idők és a legtöbb bíboros, püspök és klerikus hagyományos műveltségének szemével egy saját magának ellentmondó hierarchia „botránya” akkora szörnyűségnek tűnt, hogy sok prelátus és klerikus egyszerűen nem akarta lehetségesnek tartani, hogy a forradalmi és szabadkőműves elvek az Egyházban elfogadást és támogatást találhatnak. De hát ez volt a Sátán mesterműve – ahogy ezt Lefebvre érsek nevezte –, aki értett hozzá, hogy a katolikusoknak a pásztorok szent auktoritásával szembeni természetes tekintélytiszteletét és gyermeki szeretetét kihasználva rávegyék őket arra, hogy az engedelmességet az igazság fölé helyezzék, talán annak reményében, hogy egy jövőbeni pápa a megtörtént katasztrófát és ennek már látható romboló hatásait valahogyan rendbe tudja hozni. Ez azonban nem történt meg, annak ellenére, hogy néhányan elég bátrak voltak ahhoz, hogy riadót fújjanak. Én magamat azok közé sorolom, akik ebben a nyugtalan fázisban nem merészeltek ellenállni a tévedéseknek és elhajlásoknak, melyeknek romboló hatása még nem teljes mélységében mutatkozott meg. Nem akarom azt mondani, hogy nem láttam, hogy mi történik, hanem azt, hogy én – a Szentszék szolgálatában végzett intenzív munkám és a mindent elborító bürokratikus és adminisztratív feladatok miatt – nem találtam meg annak a módját, hogy azon események példátlan súlyát felfogjam, amik a szemünk előtt játszódtak le.

Az összeütközés

Az indítóok, ami engem az egyházi elöljáróimmal bekövetkezett összetűzéshez elvezetett, akkor kezdődött, amikor a pápai képviselet delegáltja, aztán a kormányzóság főtitkára és végül az USA pápai nunciusa lettem. Az erkölcsi és financiális korrupció elleni harcom kiváltotta az akkori bíboros-államtitkár, Tarcisio Bertone haragját, amikor – összhangban a pápai képviseletek küldötteként rám rótt felelősségemmel – McCarrick bíboros korrupcióját elítéltem, és szembeszegültem azon korrupt és méltatlan jelöltek püspökökké való előléptetésének, akiket az államtitkár javasolt, és aki emiatt Vatikánváros kormányzóságához helyeztetett át, mert „én megakadályoztam őt abban, hogy az általa kívánt püspököket kinevezhesse”. Mindig Bertone volt az, aki Lajolo bíboros cinkosságával a kormányzóságban széles körben elterjedt korrupció elleni harcomban végzett munkámat akadályozta, akkor is, amikor már fontos, minden várakozást felülmúló eredményeket értem el. Megint Bertone és Lajolo voltak azok, akik Benedek pápát meggyőzték, hogy engem eltávolítson a Vatikánból és az Egyesült Államokba küldjön. Ott McCarrick gusztustalan afférjaival kellett foglalkozzam, beleértve az Obama-Biden-adminisztráció politikusaikhoz fűződő és nemzetközi síkon zajló veszélyes kapcsolatait, melyeket habozás nélkül jelentettem Parolin államtitkárnak, aki azonban nem törődött velük.

Ez arra ösztönzött, hogy sok eseményt, melyeket diplomáciai és pasztorális pályafutásom alatt éltem át, más fényben szemléljem, és egyetlen terv összekapcsolódásaként fogjam fel, mely lényegét tekintve nem lehetett se kizárólag politikai, se kizárólag vallási, mivel az Egyház doktrinális, erkölcsi és liturgikus tanítására felépült hagyományos társadalomra nézve globális támadást foglalt magában.

A korrupció, mint a zsarolás eszköze

Így váltam egy megbecsült apostoli nunciusból – akinek példátlan lojalitását, becsületességét, korrektségét és hatékonyságát nemrég maga Parolin bíboros méltatta – egy kellemetlen érsekké, nem csak azért, mert a korrupt prelátusok ellen folytatott perekben igazságosságot követeltem, hanem mindenekelőtt azért, mert megtaláltam azt a kulcsot, ami feltárta, hogyan lett a korrupció a hierarchiában szükséges előfeltétellé ahhoz, hogy azt kontrollálni és irányítani lehessen, és zsarolással arra kényszeríteni, hogy Isten ellen, az Egyház ellen és a lelkek ellen tevékenykedjen. És ez a modus operandi – amit a szabadkőművesség az egyházi testbe való beszivárgásukról minden apró részletre kiterjedően leírt – a civil intézményekben is alkalmazásra került, ahol a nép képviselői, különösen a legfelsőbb szinteken, messzemenően zsarolhatók, mert korruptak és perverzek. A globalista elit rögeszméivel szembeni engedelmességük a népeket romlásba dönti, a pusztulásba, betegségbe és halálba, még pedig nem csak a test halálába, hanem a lélek halálába is. Mert az új világrend – mely iránt Bergoglio el van kötelezve, és amiből ő a világ hatalmasságaitól a legitimációját kapja – tényleges projektje egy lényegében sátánista terv, melyben a Teremtő Atya művét, a Fiú megváltását és a Szentlélek általi megszentelődést a simia Dei [Isten majma] és az ő szolgái gyűlölik, ki akarják oltani és meg akarják hamisítani.

Ha ti nem szólaltok meg, a kövek fognak kiáltani

Aki az isteni rend tökéletes összeomlását és a pokoli káosz kiterjedését a vatikáni vezetés és a püspökök buzgó közreműködése alatt átéli, annak számára érthető lesz, hogy milyen rettenetesek a La Salette-i Szűzanya szavai – Róma el fogja veszteni a hitet és az Antikrisztus székhelyévé válik –, és milyen förtelmes árulást jelent a pásztorok árulása, és a még hallatlanabb árulása annak, aki Szent Péter trónján ül.

Ha én ezen árulás láttán hallgatnék – ami sok, túl sok prelátus szörnyű cinkossága mellett zajlik, akik nem hajlandók arra, hogy a mostani forradalom fő okát a II. Vatikáni Zsinatban és a hívek lelki és erkölcsi romlásának kezdetét a katolikus mise meghamisításában ismerjék fel –, megszegném azt az esküt, melyet pappá szentelésem napján tettem le, és püspökké szentelésem napján megújítottam. Az apostolok utódaként nem tudom és nem akarom elfogadni, hogy az Anyaszentegyház szisztematikus szétrombolásának és nagyon sok lélek elkárhozásának tanúja legyek, anélkül, hogy ne próbálnék meg minden eszközzel mindezekkel szembeszegülni. Ugyanilyen kevéssé vagyok képes a gyáva hallgatást egy nyugodt élet kedvéért az Evangélium melletti tanúskodás és a katolikus igazság védelme elé helyezni.

Egy szakadár szekta szakadással vádol engem. Ennek elegendő bizonyítéknak kell lennie a most zajló összeomlás meglétének. Képzeljék el, mennyire lehet pártatlan az a bíró, aki attól függ, akit én Szent Péter trónjának bitorlásával vádolok. De éppen azért, mert ez az ügy emblematikus, én azt szeretném, ha a hívek – akiknek nem kell tudniuk, hogy hogyan működik az egyházi bíróság – megértenék, hogy a szakadás vétségét nem követték el, ha nyomós okok merülnek fel arra nézve, hogy a pápa megválasztása egy Vitium consensus [alkalmatlansági megállapodás] és a konklávé szabályaival szemben elkövetett szabálytalanságok vagy hibák miatt kétségesnek tekinthető. (vgl. Wernz – Vidal, Ius Canonicum, Rom, Pont. Univ. Greg., 1937, Bd. VII, S. 439).

IV. Pál pápa (1555-1559) Cum ex apostolatus officio kezdetű bullája minden időkre kijelentette, hogy „annak a püspöknek – akkor is, ha érseki vagy patriarkális vagy prímási hivatalt tölt be, vagy a Római Egyház bíborosa, legátusa vagy Római Pontifex – a kinevezése vagy megválasztása, akkor is, ha ez egyetértésben és minden bíboros egyhangú beleegyezésével történt, semmis és érvénytelen és értéktelen, ha bíborosi kinevezése vagy pápává választása előtt eltért a katolikus hittől, eretnekségbe esett vagy szakadár lett vagy ilyet előidézett vagy okozott. A kinevezés vagy pápává választás se a püspökszentelés megtörténtével, vagy a vezetés és igazgatás ezt követő átvételével, se magának a Római Pontifex intronizációjával vagy a neki adott hűségesküvel vagy a mindenki által vele szemben mutatott engedelmességgel, bármilyen hosszú ideig tart ez, sem lehet érvényessé váltnak nevezni, se érvényessé válónak vagy bármilyen részterületen érvényesnek tekinteni.”. IV. Pál ehhez még hozzáteszi: „Minden, amit ők bármikor, bármilyen ügyben kimondtak, létesítettek, végrehajtottak és igazgattak, és mindaz, ami ezekből származott, érvénytelenné válik, és semminek nem adhat többé biztonságot, és senkinek nem kölcsönözhet jogot. A fent nevezett bűnökbe esők alárendeltjeinek meg van engedve, hogy az engedelmességet és a hűséget büntetlenül megtagadják. Mindazonáltal ezek az alárendeltek továbbra is engedelmességre és hűségre kötelezettek a jövőbeni püspökök, érsekek, pátriárkák, prímások és a Római Pápával szemben, aki kánonilag törvényesen következik.”
IV. Pál ezzel az utasítással zárja bulláját: „A fent leírt bűnösök nagyobb megszégyenítésére, ha irányításukat és igazgatásukat folytatni akarják, meg van engedve, hogy a világi bíróságnak kiszolgáltassák őket. Ezért az ilyenekkel szembeni engedelmesség és hűség megtagadóit nem szabad az Úr köntösének elszakításával vádolni, és büntetéssel sújtani.”

Ezért tiszta lelkiismerettel meg vagyok győződve róla, hogy azon tévedések és tévtanok, melyekhez Bergoglio megválasztása előtt, alatt és után következetesen ragaszkodik, valamint az a szándéka, amit a pápaság állítólagos elfogadásával végre akart hajtani, trónra emelését semmissé és érvénytelenné teszi.

Ha Jorge Mario Bergoglio összes hivatali cselekedete mind tartalmában, mind formájában idegennek, sőt mindama cselekedet ellentétének bizonyul, melyeket egy pápa tesz;, és ha már egy egyszerű hívő, sőt egy nem-katolikus is észreveszi annak a szerepnek a rendellenességét, amit Bergoglio abban a globális és keresztényellenes projektben játszik, amit a davosi Világgazdasági Fórum, az ENSZ-ügynökségek, a Trilaterális Bizottság, a Bilderberg-csoport, a Világbank és a globális elit összes többi polipszerű szerteágozódása véghezvisz, akkor a legkevésbé sem a szakadáshoz való szándékomat mutatja, ha ezeket az anomáliákat kiemelem és kipellengérezem.
Mégis engem támadnak és üldöznek, mert vannak olyanok, akik azt képzelik, hogy az államcsíny megbélyegzése veszít komolyságából, ha engem elítélnek és kiközösítenek. Annak kísérlete, hogy mindenkit el kell hallgattatni, nem old meg semmit, és azokat, akik megpróbálják az egyházi testet romboló áttételeket leplezni vagy minimalizálni, csak még vétkesebbé és bűnrészesebbé teszi.

A szinodális pápaság „deminuciója” (csorbítása, kisebbítése)

Mindehhez hozzájön meg Róma püspökének az a dokumentuma, amit a keresztények egységét támogató pápai ökumenikus hivatal nemrégen hozott nyilvánosságra, a pápaság teoretizált deminuciójáról [elméleti lefokozásáról] felhasználva II. János Pál Ut unum sint enciklikáját, ami viszont a maga részéről a II. Vatikáni Zsinat Lumen gentium konstitúciójára hivatkozik. Teljesen legitim – és a pápai Tanítóhivatal tévedhetetlen dokumentumaiban rögzített katolikus igazság primátusának nevében jogos is – feltenni azt a kérdést, hogy vajon Bergoglionak az a tudatos döntése, hogy Krisztus Helytartójának apostoli címét eltörölje, és magát egyszerűen Róma püspökének nevezze, bizonyos értelemben már nem magának a pápaságnak a csorbítását jelenti, azaz támadást az Egyház Isteni alkotmánya ellen, és a Munus petrinum [péteri feladat, Péter primátusa] elárulását. Közelebbről megvizsgálva, ebben a kérdésben az első lépést XVI. Benedek tette meg, aki – két egymástól teljesen különböző entitás között egy lehetetlen „folytonosság” „hermeneutikájával” együtt – a „kollegiális pápaság” monstrumát is kitalálta, amit a jezsuiták és a nyugalmazott pápa együtt gyakorol.

A dokumentum nem véletlenül idézi VI. Pál egyik mondatát: „A pápa … kétségtelenül a legnagyobb akadály az ökumenizmus útján” (elhangzott A Keresztények Egységének Titkárságán 1967. április 28-én). Montini ekkor már négy éve elkezdte a talaj előkészítését, amikor drámai gesztussal a tiarát letette.
Ha ez a kiindulópontja egy szövegnek, melynek azt kell szolgálnia, hogy a római pápaságot Péter primátusának tagadásával, amit az eretnekek és szakadárok visszautasítanak, „összeegyeztethetővé” tegyen, és ha a keresztény szekták és konfessziók gyülekezetében, amik nincsenek az Apostoli Székkel egységben, Bergoglio maga Primus inter pares, első az egyenlők között-ként jelenik meg, mert a pápaságról szóló katolikus tanítást, amit az I. Vatikáni Zsinat ünnepélyesen és tévedhetetlenül definiált, nem képviseli, akkor hogyan lehet azt hinni, hogy a pápaság ilyetén gyakorlása és a készenlét ennek elfogadására nem párosul akkora beleegyezési hiányossággal, mely „Ferenc pápa” legitimitását semmissé teszi, vagy legalábbis a legnagyobb mértékben kétségesnek tünteti fel?
Melyik „egyháztól” tudnék én elszakadni, melyik „pápától” tagadnám meg az elismerést, ha az első magát a „zsinatelőtti Egyházzal” – tehát Krisztus Egyházával – ellentétben egy „zsinati és szinodális egyházként” definiálja, és a második folyton azt demonstrálja, hogy a pápaságot saját személyes előjogának tekinti, mely felett tetszése szerint szabadon rendelkezhet, azzal hogy tanait, rendjét módosítja és megváltoztatja, mégpedig mindig azokkal a tantévedésekkel összhangban, melyeket a II. Vatikáni Zsinat és a zsinatutáni „tanítóhivatal” tanított?

Ha a római pápaságot – természetesen IX. Pius-, XIII. Leó-, X. Pius-, XI. Pius- és XII Pius-féle pápaságát értve ez alatt – az ökumenikus párbeszéd akadályának tekintik, és az ökumenikus párbeszédet a Bergoglio által képviselt „szinodális egyház” abszolút prioritásának tartja, hogyan konkretizálódhatna ez a párbeszéd másképp, mint azon elemek elvetésével, melyek a pápaságot összeegyeztethetetlenné teszik vele, következésképp egy tökéletesen illegitim és végleges manipulációval?

Oly sok testvér és hívő konfliktusa

Meg vagyok róla győződve, hogy a püspökök és papok között többen vannak, akik a „szétszakítottnak lenni” érzés gyötrő belső konfliktusát átélték és ma is átélik, a között, amit Krisztus, a Főpap követel tőlük – és ezt jól tudják – és a között, amit az a személy, aki magát Róma püspökének prezentálja, erőszakkal, zsarolással és fenyegetéssel előír nekik.

Ezért ma szükségesebb, mint valaha, hogy mi pásztorok végre felébredjünk dermedtségünkből, Hora est iam nos de somno surgere (Róm 13,11: „…már itt az óra, hogy felkeljünk az álomból”). Istennel, az Egyházzal és a lelkekkel szembeni felelősségünk megköveteli tőlünk, hogy minden tévedést és elhajlást, melyet túl sokáig eltűrtünk, félreérthetetlenül megbélyegezzünk, mert minket se nem Bergoglio, se nem a világ fog megítélni, hanem Urunk Jézus Krisztus. Neki tartozunk számadással azon lelkek miatt, akik a mi mulasztásunk miatt vesztek el, minden bűnért, melyeket e lelkek miattunk követtek el, és minden egyes botrányért, melyekről hamis óvatosság, kényelmes élet utáni vágyunk és cinkosság miatt hallgattunk.

Úgy döntöttem, hogy ezt a nyilatkozatomat, melyhez hozzácsatolom vádlóim, az ő „zsinatuk” és az ő „pápájuk” elleni vádiratomat, azon a napon hozom nyilvánosságra, melyen meg kéne jelenjek a hittani dikasztérium színe előtt, hogy megvédjem magamat.
Kérem Szent Péter és Szent Pál apostoloknak az Isteni Felség trónusa előtti közbenjárását, akik az Alma Urbe földjét [Róma városát] saját vérükkel szentelték meg, hogy eszközöljék ki az Anyaszentegyház számára, hogy az végre felszabaduljon az ostromzár alól, és szabaduljon meg a bitorlóktól, akik meggyalázzák azzal, hogy a Domina gentium, a népek Úrnőjét az Új Világrend keresztényellenes tervének szolgájává züllesztik.

Az Egyház védelmére

Tehát nem az én személyes védelmemről van szó, hanem Krisztus szent Egyházának a védelméről, melyben engem püspöknek és az apostolok utódának neveztek ki azzal a kifejezett megbízatással, hogy a hit tanításait megőrizzem, és a Tim 4,2 leírtak szerint: „…hirdesd az igét, állj elő vele, akár alkalmas, akár alkalmatlan, ints, kérj, feddj minden türelemmel s tudománnyal.”

Határozottan visszautasítom azt a szemrehányást, hogy elszakítottam volna a Megváltó varratlanul szőtt köntösét, és kivontam volna magam Krisztus Helytartójának legmagasabb auktoritása alól: Ahhoz, hogy elszakadhassak a Jorge Mario Bergoglio-val való egyházi közösségtől, előbb közösségben kellett volna vele legyek, ami azonban lehetetlen, hiszen Bergogliot magát nem lehet az Egyház tagjának tekinteni számtalan tévtanítása, és ahhoz a pozícióhoz való nyilvánvaló idegenkedése és összeegyeztethetetlensége miatt, melyet érvénytelenül és meg nem engedett módon birtokol.

Jorge Mario Bergoglio elleni vádjaim

Testvéreim a püspökségben és az egész egyházi test előtt Jorge Mario Bergogliot eretnekséggel és szakadással vádolom, és azt követelem, hogy őt eretnekként és szakadárként ítéljék el, és távolítsák el arról a trónusról, amit ő több mint tizenegy év óta méltatlanul elfoglalva tart. Ez semmiképpen nem mond ellent a Prima Sedes a nemine iudicatur [a pápa felett senki sem ítélkezhet] közmondásnak, hiszen nyilvánvaló, hogy egy eretnek nem lehet pápa, és így nem is állhat azon prelátusok fölött, akik felette ítélkeznek.

Továbbá szemére hányom Jorge Mario Bergoglio-nak, hogy – tekintettel az Apostoli Szék, melyet bitorol, tekintélyére és hatalmára – súlyos mellékhatásokat, sterilitást és halált okozott a hívek millióinál, akik határozott felhívását követve beoltatták magukat egy kísérleti génszérummal, melyet abortált magzatokból állítanak elő, miközben még olyan messzire is elment, hogy egy általa kiadott „jegyzékben” e szérum felhasználását erkölcsileg megengedettnek jelentette ki. Isten ítélőszéke előtt majd ezért az emberiség ellen elkövetett gaztettért is felelnie kell.

Végül pellengérre állítom a Szentszék és Kína kommunista diktatúrája között aláírt titkos megegyezésért, mely megalázza az egyházat, és arra kényszeríti, hogy fogadja el a kínai kormány általi püspöki kinevezéseket, a szertartások ellenőrzését és a prédikálás szabadságának korlátozását, miközben az Apostoli Székhez hű katolikusokat a pekingi kormány büntetlenül üldözi a római szanhedrin cinkos hallgatása mellett.

A II. Vatikáni Zsinat tévtanainak visszautasítása

Megtiszteltetésnek veszem, hogy azzal „vádolnak”, hogy visszautasítom az úgynevezett II. Vatikáni Ökumenikus Zsinat tévtanait és elhajlásait, melyek, összehasonlítva az Egyház összes igazi zsinatával, többértelműségük miatt tökéletesen nélkülözik a tanítóhivatali tekintélyt, melyeket teljes mértékben elismerek és elfogadok, csakúgy, ahogy a római pápa tanítóhivatali tetteit teljes mértékben elismerem és elfogadom.

Határozottan visszautasítom a II. Vatikáni Zsinat dokumentumaiban található eretnek tanításokat, melyeket a pápák XII. Pius pápáig mind elítéltek, vagy amik valamely más módon a katolikus Tanítóhivatalnak ellentmondanak. Enyhén szólva nyugtalanítónak tartom, hogy azok, akik engem szakadással vádolnak, ugyanazok, akik azt az eretnek tant képviselik, mely szerint létezik az egységnek egy köteléke, azaz „az Egyház sokféle kapcsolatban tudja magát azokkal a megkereszteltekkel, akik a keresztény nevet viselik, de nem vallják a teljes hitet, vagy nem őrzik a teljes közösséget Péter utóda alatt” (vö. Lumen Gentium 15, DH 4139) – Azon tűnődöm, hogy mekkora pimaszság kell ahhoz, hogy egy püspöknek szemére lehessen hányni, hogy szakít egy olyan közösséggel, melyről kijelentik, hogy eretnekek és szakadárok is a tagjai.

Ugyancsak elítélem, elvetem és visszautasítom azokat az eretnek tanításokat, melyeket a II. Vatikáni Zsinatból kinövő úgynevezett „zsinatutáni tanítóhivatal” hirdet, valamint a „szinodális egyházra” vonatkozó legújabb eretnek tanokat, a pápaság ökumenikus hangnemben való újraértelmezését, a házasságtörők szentségekhez járulásának engedélyezését, és a szodómia és a „gender-ideológia” támogatását. Ugyancsak elítélem Bergoglio-nak a klíma-csaláshoz, egy őrült neomalthusi babonához való ragaszkodását, amit azok találtak ki, akik, mivel gyűlölik a Teremtőt, nem tudnak mást tenni, mint a teremtéstől is undorodni, beleértve az embereket, akik Isten képére és hasonlatosságára lettek teremtve.

Végkövetkeztetés

A katolikus híveket, akiket ma az Isteni Mester ellen lázadó hierarchia által támogatott és mindenkire rákényszerített újítások és tévtanok áradata felháborodottá és zavarodottá tesz, arra kérem, hogy imádkozzanak, és áldozataikat és böjtölésüket pro libertate et exaltatione Sanctae Matris Ecclesia [vö. mise utáni Leó-ima könyörgése: „az Anyaszentegyház szabadságáért és fölmagasztaltatásáért”] ajánlják fel, hogy az Anyaszentegyház újra megtalálja szabadságát, és a szenvedés ezen idejében Krisztussal diadalmaskodni tudjon. Bárcsak mindazok, akik megkapták a kegyelmet, hogy a keresztségben az Ő tagjai lehessenek, ne hagynák most cserben Édesanyjukat, aki ma földre esett és szenved –

Tempora bona veniant, pax Christi veniat, regnum Christi veniat [jöjjenek szép idők. Jöjjön el Krisztus békéje. Jöjjön el Krisztus országa

 



Függelék:
E rendkívül világos, logikus és mindent összefoglaló katolikus nyilatkozat megjelenése óta eltelt több mint egy hétben az ismert „konzervatív” megmondók, köztük Roberto de Mattei és Caminante Wanderer, akiknek több cikke ezen a honlapon is megjelent már, természetesen – várhatóan, de mégis mély csalódást okozva – nagyon súlyosan elítélték mind Msgr. Vigano személyét, mind nyilatkozatát. Ezzel újfent csak katolikus hitük felszínességét, sőt hiányát, valamint azt bizonyították, hogy az ő számukra a római Egyház nem az üdv egyetlen bárkája, nem Isteni alapítás, hanem egy közönséges evilági intézmény, mely attól létezik, hogy felépítménye, irodái, vezetői stb. vannak, mint minden más emberi alapításnak. Csak azt nem lehet tudni, hogy akkor ők mivel magyarázzák Jézus e mondatát: Lk 18,8: „Mikor eljön az Emberfia, vajon talál-e hitet a földön?”

A nyilatkozat – melynek Msgr. Vigano a „Vádirat az engem vádolók ellen” címet adta – számos nyelven elérhető Msgr, Vigano saját weboldaláról:   https://exsurgedomine.it/category/2024/ angolul itt: https://exsurgedomine.it/240628-jaccuse-eng/ olaszul itt: https://exsurgedomine.it/240628-jaccuse-ita/ németül itt: https://exsurgedomine.it/240628-jaccuse-deu/ vagy itt: https://katholisches.info/2024/06/28/die-anklage-von-erzbischof-vigano-gegen-seine-anklaeger/

https://katolikus-honlap.hu/2401/vigano-nyilat.htm