2024. március 17

A jóvátételi ima alatt

FÉNYES CSILLAG: A harmadik évtized eleje óta olyan, mint egy köd, amely kiszállt a tabernákulumból. És olyan, mint egy fehér köd, amely beborítja az egész frontot. És ahogy történt, a feszület nagyon nagyra nőtt. Tiszta fehér lett, és az ég felé nyúlik. Középen pedig kinyílik az ajtó. És ahogy kinyílik az ajtó, mélységes bánat keríti hatalmába a kápolnát. Tényleg nagyon nehéz elmagyarázni. Olyan, mint a szomorúság a szívedben. És az ajtón bejön a kilenc arkangyal, és elfoglalják a helyüket a kápolna körül. Mindenféle angyal átjött rajtuk. Mindannyian harcosukban, kardjukban és pajzsaikban vannak felöltözve, és mindannyiuknak a bíborban, a mellkasán ez áll: Ki hasonló az Istenhez? Angyalok ezrei foglalják el a helyüket az egész kápolnában és mindenhol itt és az egekben. Ezrek vannak mindenhol. Amennyire látod, mindenhol angyalok vannak.

És látom, hogy az első szentek jönnek át, és ma látom, hogy Szent Patrik az első. Püspöknek öltözött, és bot van a kezében. A bot sokban hasonlít arra, amit Szent József hord, de sötétebb fából készült. És ahogy belép, egy apró biccentéssel meghajol felém. Mögötte Pio atya és Szent József. Sok-sok szent jön át, és mind elfoglalják a helyüket a kápolnában és az egész területen, az egész környéken. És mindegyik nagyon ünnepélyes, és mind mályva és lila színben pompázik. Mindegyikükön van egy zászló, amely ezt mondja: Ki hasonló az Istenhez?

És most anya jön le. Bejön a kapun, és kétoldalt gyönyörű rózsák vannak, amelyek boltívként vezetnek egészen a kápolnáig, ahol anya áthaladhat. Ez igazán gyönyörű. És anya úgy van felöltözve, mint a szobor itt elöl. Lila van rajta. Ugyanaz a hálója van (a szobrokat lilával borítják a Passiontide miatt) a feje, az arca és a válla fölött. És bár anya arca részben rejtve van, láthatod a könnyeket, amelyek folyamatosan gördülnek le anya arcán. Anya olyan szomorú. Most a kápolna elé kerül, és felemeli a kezét.

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga. És olyan nehéz szívvel jövök hozzád. Ó, gyermekeim, a világ ekkora káoszban van. A gonosz az életed minden részére hatással volt. A csatlósait arra használja, hogy megtámadja azokat, akik védik az igazságot. A Fiam Egyházában élő fiaimat, akik fenntartják az igazságot, félredobják, és kigúnyolják, mert ragaszkodnak az igazsághoz. Ó, gyermekeim, a Fiam nagyon megkorbácsolt ebben az időben.

Köszönöm, kicsinyeim, hogy felajánlottad ezeket az imákat. Mert emberi elmétek nem tudja felfogni azt a vigasztalást, amelyet nekem és Isteni Fiamnak és Isteneteknek adsz a mennyben. Mert kiadtad az igazi igenedet, és nem számítasz… (könnyek) Anya sír. Ó, fiam, nem számolod a fájdalmakat, amelyeket Istened szeretetéért hordozol. Olyan szeretettel mész előre Istened és felebarátod iránt.

Biztosítalak benneteket, gyermekeim, hogy amikor Istenetek előtt álltok, számot kell adnotok arról, mennyire szeretitek Őt, és mennyire szerettétek felebarátotokat az Ő szeretetéért. Ezek a dolgok, gyermekeim, annyira fontosak, mert az ítéletkor megértitek.

Ó, gyermekeim, köszönöm a szereteteteket, mert annyira megvigasztalja Anyátok szívét. Tudjátok, gyermekeim, hogy mindaz, ami kibontakozik választottommal, a gonosz irgalm nélkül támad. Ó, gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy emlékezzetek ma az evangéliumban Lázár haláláról és feltámadásáról (nagyböjt 5. vasárnapja – János 11:1-45 – az A év olvasata). A Fiam bármikor közbenjárhatott, de úgy döntött, hagyja, hogy a dolgok úgy alakuljanak, hogy Lázár feltámadásának csodáját nagy megtiszteltetésre, Isten dicsőségére fordíthassa. Ó, gyermekeim, ezt a ti időtökben is látni fogjátok, mert Isten előjön, és kiszabadítja azokat, akiket igazságtalanul bebörtönöztek. Ó, gyermekeim, nem szabad megrendülnötök a hitetekben, mert mindezt megjövendölték az évek során, hogy minden elveszettnek tűnjön, mielőtt az asztalok megfordulnának. Ó, gyermekeim, most ezen a ponton vagyunk, mert most már minden készen áll, az Atya parancsára várva, hogy szabadítson fel igazságot ezen a földön, amely nem hajlandó hallgatni Anyjukra és Istenükre.

Ó, gyermekeim, ilyen szenvedés sújtja majd az emberiséget. Ó, letérdelsz és bocsánatért könyörögsz, mert a szenvedés több lesz, mint amennyit egyedül el tudsz viselni. Nagyon szeretem a gyermekeimet, és sok éven keresztül igyekeztem elkerülni sok ilyen dolgot, de szavaim süket fülekre találtak, és gyermekeim hátat fordítottak Istenüknek. Ó, gyermekeim, miért nem hallgattok? Miért kell megvárnod a fenyítést, mielőtt visszafordulsz Istenedhez?

Nagyon szeretlek benneteket, gyermekeim, és ez összetöri a szívemet, mert látom mindazt, ami a közeljövőben fog történni. Nektek, gyermekeim, most készülnötök kell, mert húsvét után sok minden fog kibontakozni. Kérlek benneteket, hogy ezt a nagyböjti időszakot fejezzék be nagy szeretettel, bűnbánattal, imával, Istenetek imádatával, könyörögve, hogy legyen irgalmas, amikor az Ő Igazsága e földre esik.

Ó, Kanadám , a juharlevél földje, süket fület hallgattál Édesanyádra, és ez elszomorítja szívemet, mert nagy büntetésben lesz részed.

Ó Franciaország, Franciaországom , mit tettél (Franciaország alkotmányába iktatta az abortuszt)? Hátat fordítottál Istenednek, és lemészárolod ártatlanjaimat, az ártatlanokat, akik igazságszolgáltatásra hívják őket Istenüknek, és a ti Istenetek, gyermekeim, meghallgatta könyörgéseiket. Ó Franciaország, Franciaország, gyere vissza, annyit fogsz szenvedni az elkövetkező napokban.

Arra kérem a Sas földjét (USA), hogy térdeljen le, és imádkozzon Istenéhez, hogy minden bekövetkezendő katasztrófa enyhítésre kerüljön, mert országotok többé nem tiszteli Istenét. Süket fülekre találtak az évekig tartó könyörgés és könyörgés miatt, és most Isten Igazsága rátok száll.

Ó, gyermekeim, olyan sok hely van a világon, ahol nagy fenyítés vár, mert sokan hátat fordítottak Istenüknek. Szeretem minden gyermekemet, és szeretném megmenteni őket, de csak kevesen vannak, akik imát, vezeklést és áldozatot ajánlanak fel, és nem számítják magukra a költségeket, mert olyan nagy Isten-szeretettel és nagy szeretettel mennek előre. felebaráti szeretet, hogy azt is kívánják, hogy mindenki velük jöjjön a mennybe. Ó, gyermekeim, bárcsak ez lenne a helyzet, de oly sok gyerek nem hajlandó hallgatni, annyi gyerek elárulja választottaimat.

Jaj, jaj, jaj azoknak, akik elárulják azokat, akiket én küldtem, mert biztosíthatom önöket, büntetésetek nagy lesz, és gyorsan bekövetkezik. Mindazoknak, akik szeretettel mennek előre, akik átölelik Isteni Fiamat, akik időt töltenek Vele az Oltáriszentségben, aki minden nap újra és újra felajánlja áldozatát, nektek, gyermekeimnek nincs miért aggódniuk, mert tudjátok, hogy védve a szívemben. A köpenyem mindazok köré ölel, akik szeretik Fiamat és Engem.

Tudom, fiam, az emberi elme nem tudja felfogni, hogyan bontakozik ki Isten terve, de biztosítalak, fiam, hogy minden Isten tisztességére és dicsőségére fog kibontakozni, mert minden, ami a földön rothadt, eldől. , minden, ami a Fiam Egyházában van, ami korhadt, ki lesz tisztítva, és azokat, akik megvédik az igazságot, Isten nagy erővel előhozza, hogy előremenjenek, és megtisztítsák ezt a földet minden rossztól, amit most gyakorolsz.

Bízzatok Édesanyátok szavaiban, gyermekeim, figyeljetek és térjetek meg, mert közel van az óra, amikor Isten le akarja hozni igazságosságát. Szomorú a szívem, hogy el kell mondanom nektek ezeket, gyermekeim, de nem akartatok meghallgatni. Mindenki, akinek van füle, kérem, hallgassa meg, készítse elő most mindazt, amit felkértek, hogy készüljön fel, mert itt az idő.

Fiam, szeretnélek emlékeztetni arra a nagy kegyelemre, amelyet Isteni Fiamtól kaptál. Az Isteni Irgalmasság Novenája azon a napon jön, amikor Fiam kiöntötte Vérét, és életét adta üdvösségedért [nagypéntek]. Ennek el kell mondania nektek, gyermekeim, hogy milyen fontos ez a novena, különösen most, mert eltörlik a ti bűneiteket, és eltörlik a büntetés, amit el kellett kapnotok. És ebben az időben, közvetlenül a Figyelmeztetés előtt , ez nagy segítség neked, aki hallod, akik hiszel, és felajánlod ezt a novénát Istenüknek az Ő irgalmáért. Ne vedd félvállról ezeket a szavakat, gyermekeim, mert mindenkit arra hívok, hogy legyen szíves, hallgasd meg Édesanyád szavait.

FÉNYES CSILLAG: Anya most egy kicsit hátrébb lépett, és látom, hogy Szent Patrick előrejön. Szent Patrik ott van elöl, körülnéz mindenkin, felemeli a botját, és megáld minket:

Szent Patrik: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Megengedték, hogy ma előlépjek, amikor ünnepli az ünnepemet. Egyszer azért küldtek, hogy kiűzzem a kígyókat Írországból, és most, fiam, elérkezett az idő, hogy téged küldj, hogy kiűzd a kígyókat országodból és a világból. Azért jöttem, hogy áldást adjak, hogy megerősítsek, és neked adom ezt a botot, amelyet hordoztam, hogy megerősödj az előttünk álló napokban, hogy előremenj Isten tisztességéért és dicsőségéért, jól tudva, hogy semmi sem árthat neked. mert Isten védelmez téged.

Fényes csillag: Szent Patrik most veszi a botot, amit vitt, és a Bright Star elé teszi, kezét a feje fölé emeli, és megáldja.

Szent Patrik: Áldalak az erődért, fiam, + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Szent Patrik éppen visszaköltözik, és a Szűzanya előjött. A Szűzanya azt mondja:

SZÜZASSZONY: Gyermekeim, most arra kérlek benneteket, hogy emeljétek fel nekem rózsafüzéreiteket.

Fényes csillag: Szent Mihály előlépett, és kardjával megérinti az összes rózsafüzért, ami itt van, és olyanok, mint a szikrák, amelyek a rózsafüzérenken keresztül mennek keresztül. Anya azt mondja:

MIASSZONYUNK: Kicsinyeim, ajándék a ti Istenetektől, ahogy előre haladtok. Ezek a rózsafüzérek megvédenek téged. Arra kérlek, hogy tartsd a nyakadban, a zsebedben vagy a pénztárcádban, de mindig tartsd magadnál, mert az angyalokon keresztül nagy erejük van, hogy elűzzék tőled a gonoszt. Legyetek hát békében, gyermekeim, mert Isten vigyáz rátok, és az angyalait fogja irányítani, hogy megvédjenek benneteket. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket: + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fiam, nagyon szeretlek. Nem érted, mennyi szeretet érkezik Édesanyád szívéből azok felé, akik hallják az Ő hangját és válaszolnak. Ó, gyermekeim, nagyon szeretlek benneteket. Légy nyugodt, mert tudd, hogy sok minden fog kibontakozni. De a te Istened vigyáz rád, és Anyád örökké melletted áll.

Bízz bennünk, bízz Isten Igéjében, bízz minden ígéretben, amit az évek során neked tettek. Ó, gyermekeim, nem kell aggódnotok, mert Isten oly sokat ígért nektek, és Isten be fogja tartani ígéreteit. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket: + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

A mennyország a rózsafüzér végéig megmarad, fiam.