A bíróságokon, ha 10 egymástól független tanú egyöntetűen állít valamit, azt már tényként kezelik és elfogadják igazságnak! Az a nagy helyzet, hogy a halálközeli élményt átélt emberek mind azzal a bizonyossággal térnek vissza, hogy Isten létezik. 20.000-nél is több személy beszámolóját gyűjtötték már össze ilyen Istennel kapcsolatos megtapasztalásokról. Ha a bíróságokon 10 egymástól független tanúnak igazat adnak, akkor 20.000 embernek még inkább igazat kell adnunk, hogy tényleg létezik Isten!



Ők megtapasztalták ezt és bizonyítékkal szolgálnak nekünk, hogy Isten létezik. Még az ateisták is úgy tértek vissza, hogy beszámoltak Istenről és hívőkké váltak. Ez éppen elég bizonyíték arra, hogy Isten létezik. Aki ilyen tények ellenére is a tudatlanságot pártolja, az nagyon nézzen magába. Az egész társadalom egy tévtanítással van becsapva. Az ateizmussal!
Ilyen állapotban ezek az emberek azt is látják bizonyítottan, hogy otthon mit főz az anyósuk, a másik szobában miről beszélgetnek a nővérek, vagy hogy milyen tárgy van beesve a szekrény mögé... Tehát nem csak az agy képzelgése a halál állapotában mindez, hanem bizonyosságokról számolnak be az emberek. Így ha 20.000-nél is több ilyen ember számol be Istenről, akkor az megfigyeléseken alapuló tudományos bizonyíték Isten létezésére!
Erre szokott jönni a felvetés, hogy a haldoklás állapotában az agy kémiai reakciói miatt vannak ezek a látomások…
Viszont akkor mért tud a korlátozott, oxigénhiányos agy arról, hogy miről beszélnek a másik szobában, vagy mit csinál éppen a családtagja otthon? Később pedig kiderül, hogy tényleg az történt, amit látott testen kívüli állapotban. Vagy például mért szinte ugyan azt éli át menetrendszerűen mindenki, egymástól teljesen függetlenül, kontinensekkel arrébb, akár több alkalommal is? Ennyi véletlen egybeesés nincsen!
Azért nem helytálló ez a felvetés, hogy a haldokló agy képzelgése a halálközeli élmény, mert hiába így a hormon, úgy az agy reakciója az oxigénhiányra..., attól még nem lenne szabad a haldoklónak tudnia, hogy mit csinál otthon a felesége, vagy kinek telefonálnak más szobákban pl az ápolónők. Ez egy materialisták általi téves magyarázat, akiknek elméletei vannak, de tapasztalatai nincsenek a tudat valódi természetéről. Ez a feltevés nem magyarázza meg, h a meghalt személy tudata miért érzékeli több száz kilométerre lévő emberek valós tevékenységét. Amiről aztán kiderül, hogy tényleg azt csinálták. Kemény az az oxigénhiány, amitől a tudat nem beszűkül, hanem kitágul és csodás képességek jelennek meg benne.... Ezen nyugodtan el lehet gondolkozni.
Mellesleg rengeteg videó van, ahol ezekről az élményekről számolnak be az emberek. Feltűnő azonosság van minden beszámolóban, pedig nem is ismerik egymást:

- testen kívülről látják magukat
- hatalmas fényt látnak
- lepereg életük filmje
- látják életük erényeit, hibáit
- hatalmas szeretet éreznek
- elhunyt családtagjaik megjelennek, akik mondják nekik, hogy túl korán érkeztek
- Istenről megbizonyosodva térnek vissza, pedig mind inkább maradnának, mert azt érzik igazi otthonuknak
Tehát összefoglalva:
20 ezer ember tényként beszél Istenről. Még az ateista is mikor visszatér Isten létéről beszámol. Azért igaz a beszámolójuk, mert az anyagi világban téren keresztül is érzékelnek valós eseményeket, amelyeket normál ember nem érzékelhetne. Később pedig kiderül, hogy helyesen láttak mindent. Így ha ezek az emberek azt mondják tízezer szám, hogy Isten van, akkor az már egy megfigyeléseken alapuló tudományos bizonyíték. Ja és minden esetben a forgatókönyv ilyenkor kísértetiesen hasonló. Még kontinensekkel arrébb, különböző vallású emberek is ugyan azt mesélik.  Aki ezeket a tényeket kétségbe vonja és a materializmushoz ragaszkodik, az csak magára vessen, mert becsukja a szemét és azt hirdeti fennhangon, hogy sötét van, pedig a déli nap fényében áll. Ajánlok megnézésre pár ilyen beszámolóról szóló videót!
Itt beszélnek róla egy tv műsorban. Aki nem hiszi, járjon utána: https://youtu.be/oucVl9MVFUQ

Lehet elkezdeni nézegetni ezeket a beszámolókat, hogy legyen fogalma az embernek dolgokról...

Olvasni meg lehet a Lelkünk útjai című könyveket...