2016. május 8., vasárnap

A Szűz Anya megjelent a Dominicai Köztársaságban május 7-én a Guadalupei Szűz alakjában!

2 megjegyzés:

  1. Tiszteletem!

    Mielőtt leírnám kételyeimet, közlöm, hogy én nem hiszem ha nem tudom, a test a lélek és szellem valóságát! A test és a szellem, azt érti mindenki - mert a test érinthető tapintható - a szelem pl. az írás olvasható - a lélekkel ami nélkül az ember nem létezhet az nem értik! Tudom, hogy a látható és nem látható világot az ÉRTELEM TEREMTETTE ÉS VIGYÁZZA! FELÜGYELI - VALÓJÁBAN AZ ELEMEK ÖSSZESSÉGE! AZ ÉRT! MIÉRT? AZÉRT! VANÉR! AMIT ISTENNEK NEVEZNEK! A V A N ! Szóval: vigyázzunk a cikkben szereplő jelenségekre, mert vannak csalók, és van hozzá technika is:
    VILÁGHÍRES FELTALÁLÓINK A magyar tudományos élet kiemelkedő személyiségei között találjuk GÁBOR DÉNEST aki Budapesten született 1900. június 5-én – a HOLOGRAM feltalálásáért fizikai Nobel díjat kapott 1971-ben!

    Tehát az égre bár milyen hologramot - képet kivetíthetnek!
    A valódi régi írásban a magyar ősi ékírásban erre figyelmeztet is az írás - mit tudunk ma? Tudjuk, hogy nagy a baj - a közönséges köztörvényes bűnöző politikai kalandorok - pénzemberek modern farizeusai írástudói lebuktak véglegesen , már semmit nem tudnak be adni a felébredt népnek nemzeteknek többségében! Ezért érzelmi vallás oldalról közelíti meg - hogy félelemben és rettegésbe tartsa azokat akik tudatlanok - nekünk a feladatunk mind ezt leírni és terjeszteni nekik!
    Tisztelettel - id. Kiss László

    VálaszTörlés
  2. nem jon el szemben tuno modon, koztetek es bennetek van, benne elunk...

    VálaszTörlés