A liberálisok megint megmutatták, mi a tolerancia.
A Patent Egyesület nevét most biztos meg fogjuk jegyezni. Ők, kb. 17-en a kritikus tömeget képviselve tüntettek az új lengyel abortusztörvény ellen a hétvégén Magyarországon a lengyel nagykövetség előtt. Performanszukkal simán beférnének a Katona József Színházba is. Egy papnak öltözött társuk ugyanis „abortusztablettával” hívta áldozni a híveket – ez biztos amolyan figyelemfelhívó és mélységesen elgondolkodtató poén akart lenni.
24.hu videóján (készítette: a méltán népszerű Katz Dávid) lila hajú feminista civilek láthatók, lobog a szivárványos zászló, és megjelenik Lendvai Ildikó, MSZP-s országgyűlési képviselő is – ha esetleg nem tudnánk körülhatárolni a szervezők politikai hovatartozását. Azt nem láttuk, hogy a volt MSZP-elnök is áldozott-e, de biztosan ízlésesnek találta a rendezvényt, ha ott maradt.
A normális embereket egy derék ellentüntető képviselte, köszönjük meg neki, hogy felhívta a figyelmet arra, hogy ez a bagázs tényleg nem ismer se Istent, se embert. Katz Dávidnak pedig köszönjük a remek összeállítást, amelyből kiderült, hogy liberálisok szerint a katolikus vallást gyalázni bármilyen körülmények között jópofa dolog.
http://magyaridok.hu/belfold/vallasgyalazas-lendvai-ildikoval-574378/