2014. július 7., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Szorosan együtt fogok működni szeretett Fiammal, Jézus Krisztussal az Ő végső tevékenységében az emberiség megmentéséért


2014. július 6. vasárnap, 14:25
Gyermekem, az én időm, mint az Üdvösség Anyja, amikor szorosan együtt fogok működni szeretett Fiammal, Jézus Krisztussal az Ő végső tevékenységében az emberiség megmentéséért, elkezdődött.
Én a mai naptól kezdve mindent meg fogok tenni, amit csak elvár Tőlem, hogy válaszoljak Neki, miközben Ő közbelép a világ dolgaiba, hogy felfedje Irgalmasságát.
Az üdvösség felé vezető út nagyon nehéz, mert sohasem könnyű megnyitni a vak szemét az Igazságra. Semmi sem okoz annyi csalódást, mint tanúja lenni azoknak a szegény lelkeknek, akik nem tudnak látni, mert ők erre nem hajlandóak. Az ember makacssága egy nagy akadály és ezért szükség van az imádság nagy cselekedeteire és az áldozatokra mindazok részéről, akik Isten Világosságával áldottak a szívükben. A szabad akaratotokból fakadó nagylelkűség lesz az, hogy elhozzátok Fiamnak azt az ajándékot, amire vágyik, mely lehetővé teszi majd, hogy a Szentlélek leereszkedjen azokra a lelkekre, akiknek nagy szükségük van Fiam Irgalmára.
Egyedül csak a hiteteknek köszönhetően hirdetni az Igazságot, nagy kihívás lehet. De miközben sok ember hűséges Fiamhoz, ők mégsem rendelkeznek a belátás ajándékával. Vakon hinni Istenben egy nagy Ajándék és az azoknak adatik, akik gyengéd szívűek és nem egoisták. Ezért álljatok fel drága gyermekeim és készüljetek a lelkekért folytatott nagy csatára. Ez lesz a legnagyobb feladat még közületek a legerősebbeknek is. Engedjétek meg nekem, Édesanyátoknak, hogy az elkövetkezendő időben vezesselek benneteket, mert én vagyok a ti Szószólótok és Jézus Krisztus nagy Kegyelmekben részesített engem, hogy magammal tudjalak vinni benneteket a nagy dicsőséghez vezető ösvényen.
Menjetek békével, hogy szeressétek és szolgáljátok Istent. Mert azok, akik úgy követik Őt, mint kis gyermekek, meg fognak kapni minden Védelmet.
Szerető Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése