2014. május 18., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Soha nem szabad másokat átkoznotok, miközben Isten Áldásait kéritek

2014. május 17. szombat, 15:54
Drága gyermekem, amikor Isten gyermekei különleges kegyekben részesülnek, akkor ez azt jelenti, hogy nagyobb az elvárás is, a felelősséget illetően, a megajándékozott részéről. Minden áldásért, drága gyermekeim, amelyet Fiamtól kaptok, hálát kell adnotok mindig Istennek. Amikor a Fiam Mennyei Kegyelmeket ajándékoz egy léleknek, akkor sok az elvárás az illető személlyel szemben. Azután minden léleknek Fiam tanítása szerint kell élnie az életét.
Fiam, amikor Őt hívják, érezhetővé teszi Jelenlétét. Minél jobban megnyílik egy lélek az Ő Szeretetére, annál közelebb kerül Szentséges Szívéhez. Azonban, amikor egy lélek a Fiam előtt felmagasztalja magát, miközben a segítségét kéri, semmit sem fog kapni Tőle. Isten szereti az alázatos lelkeket. Nagy Kegyelmekkel halmozza el őket. Minél több Kegyelmet kapnak, annál nagyobb lesz az Ő (Fiam) jelenléte is bennük. Aztán, amint az Ő Jelenléte ismertté lesz, a szóban forgó személy a gyűlölet tárgyává válik. Az ördög vonzódik azokhoz a lelkekhez, akik Isten Fényében vannak. Ő tehát minden eszközt fel fog használni azért, hogy megalázza a kiválasztott lelket, és ezt általában úgy éri el, hogy becsapja az általa használt gyenge lelket, hogy fájdalmat és szenvedést okozzon az alázatos léleknek.
Sajnos, sok ember, akik szeretnek engem, az Isten Anyját, könyörögve jönnek hozzám, hogy segítsek nekik más lelkek elpusztításában. Ezek a lelkek – mondják nekem – kiérdemelték Isten büntetését. Amikor ők a lelkükben lévő gyűlölet miatt arra kérik Fiamat, hogy ítélkezzen ezen lelkek fölött, imájuk soha nem kerül meghallgatásra. Hogyan tudtok szeretni engem, imádni Fiamat, és hűséget esküdni az Igazságra, miközben másokat gyűlöltök? Ó, milyen ravasz a gonosz, amikor felfalja a szent lelkeket, akik megengedték a büszkeségnek, hogy megzavarja őket. Ha egyszer a büszkeség megragadja a lelket, az rögtön elveszti a fényét. Minél sötétebbé válik, annál jobban eltávolítja önmagát Isten Fényétől.
Ha megkértek engem, hogy járjak közben Fiamnál a nevetekben, akkor mindig szívetek teljes szeretetével kell hozzám jönnötök. Soha nem szabad másokat átkoznotok miközben Isten Áldásait kéritek, mert ez iszonyatos Számára. A gyűlöletnek nincs szerepe a Mennyben. Gyertek hozzám, drága gyermekek, de csak az ellenség iránti szeretettel a szívetekben, és akkor minden imátok válaszra fog találni Isten Szent Akarata szerint.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése