2013. augusztus 13., kedd

Gyermekvédelem - ifjúságvédelem

A rendszerváltásnak hazudott időszakig ismeretesek, mi több, hatékonyak voltak ezek a fogalmak. Mára viszont gyomorforgató és ijesztő látványban lehet részünk akármerre nézünk. Akár a pestis járvány, vagy egyéb epidémia, úgy önti el életterünket a dekadens nyugati szemét az atlantista-cionista hódító hatalom egyértelmű szándékától vezérelve.
Ozora, szigetfesztivál, csak néhány a lélekmérgező, nihilista szeánszokból. Tombol a halál imádata, a kábítószer már minden harmadik kiskorúra komoly hatással bír, az amerikai (valójában zsidó) mozifilmek a becstelen, karriert hajszoló, prostituálódott életet reklámozzák, tűzik célul a gyermekeink számára.
Kábítószeres vizipipák az egyik trafikban - néhol a nyílt utcán szívják...
Ha élni akarunk, nemzetmegtartó intézkedésekre van szükség, elsősorban gyermek- és ifjúságvédelem kell, de nem amolyan tessék-lássék módon, hanem kőkeményen és eltökélten!
A gyermek lelkét (és testét) megrontókat átnevelő táborokba kell elszállítani, mindegy kiről van szó, médiacézárról vagy egy mocskos kis drogdílerről. Néhány esetben az azonnali, statáriális halálbüntetést is alkalmazni kell. Nem fogjuk hagyni, hogy elvegyék tőlünk a jövőnket - felemelő és előkelő érzés lesz foganatosítani az élni-akarás törvényeit!
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése