2013. július 13., szombat

Mária Titkos Értelmű Rózsa ünnepe, minden év, július 13.-án

A Boldogságos és Szeplőtelen Szűz Mária minden jelenése alkalmával, fontos dolgokat közöl, az Egyház és a világ számára.
Így volt ez 1947-ben is, amikor Montichari Fonatelleben,  egy Észak -Olaszországi városban megjelent Pierina Gillinek, a jámbor asszonynak, aki nővérként dolgozott az ottani kórházban.
Pierina Gilli, született 1911. augusztus 3-án,Montichiariban, és itt is dolgozott, mint ápoló nővér.
A Keresztények Édes Anyja első ízben 1947 tavaszán jelent meg Pierinának, az egyik kórházi szobában.A Miasszonyunk, a Szépséges Hölgy,lila színű ruhát viselt, fehér fátyollal a feje körül. Szomrú volt, a szemei könnyekkel telve, melyek a padlóra hulltak.Mellét három nagy tőr döfte át. A Miasszonyunk ezt mondta: ,,Imádság, bűnbánat, engesztelés"
Szűzanyánk, e jámbor asszonynak másodszor is megjelent. A második jelenés 1947. július 13-án történt.
Ezalkalommal a Miasszonyunk fehérruhában jelent meg, amelyet három gyönyörű rózsa díszített: egy fehér, egy piros, és egy sárga, melyekt Pierina a kardok helyén látott.
A fehér jelentette az imádság szellemét, a piros az áldozat szellemét, a sárga pedig a bűnbánat és átalakítás* szellemét jelnette.
Szűz Anyánk mondta:
,,Az Úr küldd engem, hogy előmozdítsak egy új, hathatósabb Mária-tiszteletet a férfi és női szerzetes rendek és a papok között.
Mindazoknak, aki jobban tisztelnek engem, megígérem védelmemet, a hivatások felvirágzását, a hithagyások csökkenését, és az életszentség nagyvágyát Isten szolgáiban. Azt kívánom, hogy minden hónap 13-ik napját Mária napnak tekintsék, és szenteljék meg azáltal, hogy az azt megelőző 12 napon külön imádkoznak erre a célra. Ezen a napon az életszentség és a hivatások kegyelmét árasztom mindazokra, akik így tisztelnek engem. Azt kívánom, hogy minden évben július 13-án ünepélyesn tiszelják a TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSÁT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése