2013. július 14., vasárnap

Július 14-ére



Franciaországban ma van a Bastille nap, vagyis 1789-ben ezen a napon kezdődött meg a "nagy" Francia Forradalom. A szabadság, egyenlőség, testvériség hármas jelszavát zászlóra tűzve teljesedett be a Felvilágosodás fedőnevű pusztító folyamat. Ami valójában megvalósult, az a megszabadulás Istentől, az általa kijelölt, hozzá visszavezető úttól. Egyenlőség címszó alatt pedig teljes lealjasodás valósult meg a legalacsonyabb néprétegek nívójára, testvériségről pedig csupán az e bűnökben való osztozással kapcsolatban beszélhetünk. A nacionalizmus negatív vonulatára is felíhvja a figyelmet a franciaországi felforgatás: nem elég egy nemzethez tartozni, kell egy ennél jóval magasabb vonatkoztatási pont is. Ez a vonatkoztatási pont nem lehet más, mint a világot teremtő és fenntartó erő: Isten.
A nyugati világ egy az egyben átvette a vérben fogant forradalmi eszmeiséget, a halál értékrendjét, ezzel aláírta saját halálos ítéletét. A homoszexuális parádék, az abortusz melletti harcos kiállás, a szinglikultusz és hasonlók mind a halál értékrendjéhez tartoznak, melynek kiötlője nem más, mint a Sátán. Nem szabad lebecsülnünk a gonosz erejét, mely a monetarista kapitalizmus és a polgári értelmiség által pátyolgatott úgynevezett demokratikus rémállamban ölt testet. Erős ez a test, de minket nem riaszt vissza, küzdünk ellene, mint egy betegség ellen. Értékekért harcolunk, Isten országáért!
Ami a francia forradalomban Saint-Just volt, az ma a szíriai harcokban a takfírista kannibál. A degenerált történészek által dicsőített francia egy arisztokrata lány bőréből csináltatott nadrágot - mert az nem volt hajlandó vele hálni -, tette mindezt a szabadság, egyenlőség, testvériség nevében. A nyugati felforgató erők által támogatott, emberi belső szerveket elfogyasztó lény pedig Istent a szájára véve cselekedett, de valójában a Sátán hordáit szolgálva. Nincs köztük lényeges különbség, minden gonoszság a Sátántól való! A francia forradalom kiterjesztése zajlik tehát az egész világon. Ha hűségünket megtartjuk, legyőzzük a pusztulás erőit!
Vári Gergő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése