2013. július 7., vasárnap

Csilik János atya csodás gyógyulása

Kedves Mindenki!
Nagy örömmel írom Nektek, hogy 2013. július 6-án, első szombaton meggyógyult Csilik János atya!
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?view=att&th=13fb8cf311f0307b&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hiu19s5q0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8ITg_px8EbUk9Z5dbGcDgu&sadet=1373206800941&sads=5q9fXMTI2U8y7vqqHnGipNkbjS4&sadssc=1

(Bizonyára tudjátok, hogy az atya több, mint egy éve rákos beteg, folyamatosan imádkoztunk érte. Nem műtötték és nem kapott kemoterápiát, csak fájdalomcsillapítókat szedett. Szenvedéseit a papságért, saját bűnei bocsánatáért és a zarándokokért ajánlotta fel.A képen még a gyógyulás előtt Csilik atya látható)
Az engesztelés kezdetén még ez nem így volt. De miután az atya és Iluska körbejártak az Oltáriszentséggel és Máriával, és mindenkit megáldottak, átment rajtuk egy hatalmas erő. Iluska képet kapott arról, hogy a Szűzanya benyúlt Csilik atya szervezetébe és kihúzott onnan minden betegséget, az atya pedig érezte, hogy megszűnt a fájdalma. Az atya hálával eltelten emlékezett arra vissza, hogy tegnap nagyon panaszkodott a Szűzanyának, hogy mi lesz ezzel a zarándokhellyel, ha neki nem lesz ereje szentmisét tartani. Így is egy atya azért van ott, hogyha neki elfogyna az ereje, felfogja, hogy el ne essen. A csodás gyógyulás után teljesen másként beszélt az atya, látszott, hogy visszaköltözött belé az erő.
Mivel ebben a hónapban Éva asszony égbe költözésének 3. évfordulójára emlékeznek, most először volt, hogy Jézussal és a Szűzanyával együtt Éva asszony is végigment a zarándokok között nagy fénnyel és ő is áldott. Mostantól új korszakba lépünk, valaki látni fogja a Szűzanyát és magánkinyilatkoztatások lesznek. Nagy gyógyulásokat is ígértek az égiek a mai napra is és a továbbiakban is. Nem mindenkinél fog ez azonnal megmutatkozni, lehet, hogy fokozatos lesz. El kell tudni fogadni a gyógyulást és hálát adni érte, hogy a gonosz vissza ne kérje. Az atya kérte még, hogy kérjünk sokat Éva asszonytól is, hogy sokat dolgozzon, és közbenjárására csodás gyógyulások történhessenek.
Csilik atya elújságolta, hogy nyugdíjas pap lett és a zarándokhely plébánosa, így rendelte a püspök, aki nagyon jóságos volt, mint egy atya. Így, egy betegség által vitte végbe a Szűzanya az akaratát. Csodálatos napunk volt, mindannyian nagyon feltöltődve jöttünk haza.
/„egy fehér rózsácska”/

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATOM VELETEK, TEGNAP 2016. FEBRUÁR 25.-ÉN, A SZENTHÁROMSÁG HEGYEN SZOLGÁLÓ CSILIK JÁNOS ATYÁT HAZA HÍVTA A TEREMTŐJE.
    ÖRÖK VILÁGOSSÁG FÉNYESKEDJÉK NEKI! NYUGODJÉK BÉKÉBEN.
    IMÁDKOZZUNK ÉRTE!
    Temetési szentmiséje február 29-én, hétfőn 14 órakor lesz a nagyfalui plébániatemplomban. Ezt követően, 15 órakor végakaratának megfelelően a „Szentháromság-hegyen” helyezik örök nyugalomra.

    VálaszTörlés