2012. december 2., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A világ minden nemzete egyként egyesül Istennel. Mindannyian ugyanannak a családnak részei.

2012. december 1. 19:45
Drága szeretett leányom, amikor szüleitek szívét szeretettel töltöm el, akkor ez csak egy futó pillantás arra a szeretetre, melyet számotokra tartogatok a Szívemben.
Áldott az a gyermek, akit szülei tiszta szeretete táplál, mert ez egy ízelítő abból a szeretetből, melyet Isten érez minden gyermeke iránt.
Szeretetem különösen azon családok szívében van jelen, akik összetartanak, mert az a szeretet, mely ezeket a családokat formálja, a Szentcsaládra emlékeztet.
A világ minden nemzete egyként egyesül Istennel. Mindannyian ugyanahhoz a családhoz tartoznak. Egyes családokban sok szeretet van és minden gyermek összhangban van a szüleivel.
Más családokban megoszlás van, ahonnan a gyermekek elvándorolnak és kétségbeesnek.
Amikor egy gyermek elvándorol az Igazság útjáról, és önfejű cselekedetekbe bonyolódva találja magát, akkor ő sok szakadást okoz családjában.
Amikor fájdalmai vannak és a test bűnös élvezeteinek rabjává válik, akkor rettenetes kínszenvedést okoz szüleinek.
Amikor nem hajlandó lehetővé tenni a számukra, hogy segítsenek neki, akkor ők nemcsak szomorúak és csalódottak, de betegek is lesznek az aggodalomtól.
Amikor hátat fordít testvéreinek, fájdalmat okoz nekik, és amikor elutasítja őket, akkor ő az egész családját utasítja el.
Ez a széttört (szétzilált) család, bár egységes abban, hogy megmentse a lázadó fiút, nem talál békére.
Ők mindent feláldoznának, hogy megmenthessék összezavarodott gyermeküket attól, hogy tönkretegye annak az esélyét, hogy az életben boldog legyen.
Ugyanez igaz Isten gyermekeire is, akik elutasítják Szeretetének és Irgalmasságának Kezét.  Mennyire sírásra fakasztja ez Őt a szomorúságtól.
A követőimnek mondom: akik szemtanúi ezeknek az elveszett lelkeknek – akik a világot járják, és olyan dolgokban keresnek vigaszt, melyeknek nincs közük Istenhez -, szintén szomorúságot éreznek a szívükben. Aggódnak is e miatt, mert tudják, hogy ezek a lelkek egyébként örökre elvesznek, hacsak meg nem kérnek Engem, Jézusukat, hogy mentsem meg őket.
Élő Egyházamnak a Földön, mely magába foglalja követőimet, segítenie kell Nekem, hogy minden egyes lelket megmentsek.
Isten teljes családja nélkül, ez egy fájdalmas újraegyesítés lenne, akárcsak egy lélek elvesztése is Számomra.
Mi, Isten valamennyi gyermekével egyek vagyunk. Imáitok segítségével hozzatok hozzám minden lelket, beleértve azokat is, akik nem fogadják el Isten létezését, és azokat, akik olyan bűnös életbe bonyolódtak bele, melyből egykönnyen nem tudnak kimenekülni.
Aztán azokat a megtévesztett bűnös lelkeket is hozzátok Hozzám, akik minden csapdába beleesnek, melyet a gonosz helyez eléjük.
Ahol Tanítványaim részéről van akarat, hogy segítsenek megmenteni a lelkeket, Én azokat a lelkeket minden alkalommal ezerszer megsokszorozom. Ezt megígérem nektek. Erőfeszítésetek nem fog kárba menni. Szenvedésetek minden morzsája, amelyet az Én Nevemben viseltek el és készségesen felajánljátok azt Nekem, az emberiség megmentésének nagy részére lesz felhasználva.
Úgy szeressétek családotokat, mint ahogyan Én szeretlek benneteket. Felebarátaitokat pedig úgy szeressétek, mint ahogyan a testvéreiteket szeretitek a saját családotokban, és akkor Én a kegyelmek özönével elárasztalak el benneteket.
Szeressétek ellenségeiteket, és bizonyítsátok ezt azzal, hogy imádkoztok értük; és Én meg fogom menteni a lelküket.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése