2011. október 30., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária: Nyissátok meg szíveteket az igazságra



2011. október 29. szombat,16:49
Gyermekem, neked mindig imádkoznod kell az Én védelmemért. Folyamatos vezetés alatt állsz, és minden bizalmadat az Én szeretett Fiamba kell helyezned.
Imádkozz a megtérésért az egész világon.  Oly sok elveszett léleknek van szüksége a te imáidra.  Sose felejtsd ezt el, bármennyire is nehéz ez az utazás számodra.
A gonosz szelleme az emberiség nagy részét most úgy beborítja, ahogyan eddig még sohasem. A csaló cselekedetei folyamatosan erősödnek és fojtogatják Gyermekeimet szerte a világon.
Még azok is, akik megvallják az Én szeretett Fiam iránti hűségüket, süketek az Ő kéréseire, melyek a lelkek megmentésére irányulnak. Olyan arrogánsakká váltak a büszkeség miatt, elfelejtik, hogy az Én Fiam Szent Szava az egyetlen élet, amelyre szükségük van. Az imádság életbevágó ezekben az időkben. Azok, akik felmagasztalják magukat mások szemében, – amint az Én drága Fiam szavát hirdetik, mégis tagadják az Ő hívását -, már megkeményítették a szívüket az igazságra.
Gyermekek, most meg kell hallanotok Fiamat, Jézus Krisztust. Hallgassátok meg, amit Ő mond nektek. A Szentlélek, ha engeditek neki, meg fogja nyitni a szíveteket az igazságra, ahogy Fiam beszél hozzátok ezeken a Szent üzeneteken keresztül.
Sírok a bánattól, amikor látom, hogyan utasítják el Fiam Szent Szavát napjainkban. Azoknak, akik elítélik Fiamat, fel kell ismerniük, hogy Fiam most nemcsak azért jön, hogy megmentsen benneteket, hanem, hogy megvigasztaljon benneteket a sötétség ezen napjaiban. Ha valóban hiszitek, hogy Ő az élet kenyere, akkor engedjétek Neki, hogy felébressze szeretetetek lelkét.
Imádkozzatok a megtérésért az egész világon. Már nincs sok idő.
Szeretett Édesanyátok
A Mennynek és Földnek Királynéja, Mária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése