2011. október 25., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok

2011. október 24., hétfő, 19:09
Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok.
Drága, szeretett leányom, nem szabad nyugtalankodnod azok miatt, akik továbbra is megkérdőjelezik legszentebb Szavamat és ítélkeznek fölötte. Ezeket a faggatózásokat hagyd figyelmen kívül. Maradj csendben. Imádkozz értük és haladj előre, mert az idő nagyon rövid.
Felszólítalak mindannyiatokat drága gyermekeim, hogy üljetek le nyugodtan, és imádkozzatok Irgalmasságomért. Kérlek, ne essetek pánikba, mert Én csak azért jövök, hogy megmentselek, és nem azért, hogy ítéljelek benneteket. Nem tudjátok ezt? Nincs mitől félnetek, csak bízzatok Bennem teljesen.
Érkezésem hamarabb lesz, mint várnátok, így arra kérlek benneteket, hogy készítsétek fel a lelketeket. Imádkozzatok minden lélekért, azokért, akik talán megtagadnak Engem, vagy visszautasítják Isteni Irgalmasságom ajándékát. Ti, dédelgetett lelkeim, annyi vigaszt hoztok Nekem és enyhítitek azt a kínt és szenvedést, melyet el kell viselnem, amikor világotokban mindenütt a gyűlöletet látom.
Gyertek közelebb Hozzám gyermekeim, és engedjétek, hogy megöleljelek benneteket, hogy erőt és bizalmat adjak nektek, amire szükségetek van, hogy üdvözölhessetek. Ti, értékes hadseregem, legyetek egységben Velem és akár észreveszitek, akár nem, de benneteket a Szentlélek vezet, hogy harcoljatok a lelkek megmentéséért.
Üljetek nyugodtan, kicsinyeim, és ne feledjétek: Én mindig veletek vagyok. Örvendjetek és várjátok érkezésemet, amikor kegyelmeimet fogom kiárasztani rátok, hogy minden szeretett követőmet betakarja, szerte a világon.
Mindegy, hogy hol éltek, mindegy, hogy a világ melyik részén vagytok, ti mind az Enyéim vagytok. Szeretlek benneteket. Tekintsetek nyitott szívvel és bizalommal a közelgő Nagyfigyelmeztetésre.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése