2011. június 24., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A rendes és a jó emberek hátat fordítanak Nekem

2011. június 23. csütörtök, 22:10
Szeretett leányom,  az öröm, amit ma érzel,  a tegnapi Szentségimádás során kapott kegyelmek eredménye. Most már tudod milyen fontos az, hogy megengedjétek Nekem, hogy lelketekbe öntsem a kegyelmeket ezalatt a nagyon különleges idő alatt, amit az Én társaságomban töltötök.
Hogyan lehet az elveszett lelkeket felismerni?
Ma a világ elveszett lelkeiről szeretnék veled beszélni és arról, hogy hogyan lehet őket felismerni. Az Én követőim tévesen azt gondolják,  hogy valójában azok a lelkek vannak elveszve, akik halálos bűnben élnek. Ez nem szükségszerűen igaz. Elveszett lélek lehet az a személy, aki nem hisz Bennem, vagy az Örök Atyában. De elveszett lelkek lehetnek azok a gyermekeim is, akik napról- napra a pénzt hajszolják, gazdagságra, karrierre és az anyagi dolgokra törekednek. Mindezt saját maguk örömére teszik, miközben azt hiszik, hogy majd ezek a dolgok örömöt hoznak nekik a következő életben is. Ezek rendes, jó emberek, de hátat fordítanak Nekem.
Ezek közül a gyermekeim közül, sokan jó lelkülettel rendelkeznek. Ők tele vannak szeretettel embertársaik, családjaik és barátaik iránt.  Elképzelhető, hogy ők népszerűek és kedveltek, de mégis elveszett lelkek lehetnek. Azt kérdezitek, hogy hogyan lehetséges ez? Azért, mert ők nem gondolnak arra,  hogy a lelkük éppen olyan fontos,  mint a testi szükségletük. Ezért ezt elhanyagolják.  A lelkük elhanyagolásával kísértéseknek vannak kitéve, amelyekkel útjaikon mindennap találkoznak. Nehezükre esik ellenállni a világi javaknak, figyelmen kívül hagyva, hogy azt az időt, amit erre fordítanak, fordíthatnák arra is,  hogy hogyan osszák meg másokkal a szeretetüket. A pénz hajhászása révén büszkévé válhatnak .  A büszkeség pedig megnehezíti azt,  hogy valódi követőimmé váljanak.
Gyermekeim, ha minden időtöket álmaitok kergetésére fordítjátok,  arra,  amit ez a világ ajánl fel nektek – mint a gazdagság, anyagi javak, hatalmi pozíciók – akkor kevés időtök marad az imára és lelketek táplálására,  ami a  következő élethez szükséges. Olyan sok gyermekem egyáltalán nem tudja megérteni, hogy miért okoznak az anyagi javak belső ürességet. Nem hallgatnak azokra a követőimre sem, akik ismerik az Igazságot. Azáltal, hogy Isten, a Mindenható Atya létezésének beismerése hiányzik náluk,  nem sikerül nekik örömet szerezni másoknak, csak önmaguknak. Ezek az emberek kifelé egy aktív, egészséges vidám életet élnek,  mintha semmi gondjuk sem lenne a világban.  De ezt az életformát nem lehet megfelelő módon elérni, csak úgy, ha hisznek az Örök Életben.  Az alázat hiányzik az életükből.
Védelmükre mondhatjátok a következőket: de családjaikat táplálniuk kell és másokkal is törődniük kell,  olyanokkal, akik rájuk vannak bízva, tehát ezért a célért dolgoznak? Erre az Én feleletem a következő:  nem, ők nem azt teszik. Nem az a céljuk, hogy táplálhassák családjaikat. Sok esetben az a céljuk, hogy saját élvezetüket elégítsék ki.  Minél jobban ezt cselekszik, annál jobban távolodnak el Tőlem és az Örök Atyától.
Ameddig nem ébrednek fel gyermekeim és nem ismerik fel azt a módot, amivel a Sátán,  a világ dicsőséges csábításait arra használja fel, hogy beszippantson az anyagi biztonság hamis érzetébe, ezáltal nem tudtok Hozzám jönni. Ebben az életben arra kell időt fordítanotok, hogy Teremtőtöket dicsőítitek és magasztaljátok, hogy karitatív munkátok által másokat segíttek. hogy mások szükségleteit magatok elé helyezitek, úgy hogy az én nyomdokaimban jártok.
Azoknak a gyermekeimnek,  akik nem hisznek Istenben, az Atyában,  vagy akik hisznek Benne, de kényelemből azt választják, hogy minden Iránta való dicsőítést félre tesznek, mert a világi dolgokkal vannak jobban elfoglalva, nagyon nehéz lesz számukra bejutni a Mennyország kapuin, a valódi Paradicsomba, ami után vágyakoznak. A Föld, az egész léteteknek csak egy fázisa. A Mennyországnak – abból, amit kínál-  egy szempillantásnyi benyomását sem lehet megtapasztalni a földi életetekben. Semmiféle világi csábítás sem éri meg,  hogy hajszoljátok, ha ez azt jelenti, hogy el kell elveszítenetek a kincset, ami maga a  Mennyország.
A legfontosabb tulajdonságok, amelyekre szükségetek van, hogy beléphessetek dicsőséges Királyságomba: a hit, a szeretetet, az alázat és az am vágy, hogy Nekem örömet szerezzetek.
A ti szeretett Tanítótok, és az egész emberiség Megváltója,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése