2011. június 23., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária üzenete a fiatalokkal való kommunikálásról

2011. június 22. szerda; 18:00
(Miután a Szűzanya 30 percig jelent meg a látnoknak)
Jézus Krisztus Nevében jövök hozzád. Én vagyok az Isten Anyja, a te szeretett Édesanyád és az angyalok Királynéja.
Gyermekem, most a munkád miatt voltál megpróbáltatva,  amit szeretett Fiamért tettél, de ennek a szenvedésnek az eredményeként megerősödtél. Most már tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy annyi fiatal, amennyi csak lehetséges megérthesse azt, hogy ki is az Én Fiam valójában. Ő, az Én legdrágább Fiam, a világ Megváltója, mindent meg fog tenni azért, hogy megmenthesse mindazokat, akik elutasítják Irgalmasságát a Földön.
Azoknak a gyermekeimnek, akik makacsul visszautasítják, hogy meghallják az Igazságot, minél hamarabb meg kell nekik ezt mondani. Kérlek, mondjátok meg a fiataloknak mindenhol a világon,  hogy Jézus a nap minden percében együtt van velük. Oly sokat törődik velük és nekik fogalmuk sincs arról, hogy Ő milyen mélyen szereti őket. Szent Szívéhez akarja ölelni őket, hogy ők is élvezzék majd a béke új korszakát a Földön. Bárcsak reagálnának erre!
Gyermekem, olyan nehéz megérteni az embereknek azt az Igazságot, hogy Isten, az Atya valóban létezik. Nehéz meggyőzni őket arról az áldozatról, amelyet Szent Fia hozott,  ez legyen a te célod.
Menj békével és szeretettel,
Szerető Édesanyád,
Az angyalok Királynéja


A Nagyfigyelmeztetés bizonyítani fogja, hogy Isten létezik

2011. június 22. szerda, 19:00
Szeretett leányom,  mivel már elég erős lettél és elviselted a megpróbáltatás szenvedését is, ezért most aktívnak kell lenned és sürgősen ki kell nyilatkoztatnod kérésemet az egész világnak.
Szeretett gyermekeimnek is tudniuk kell azt,  hogy hamarosan jönni fogok, és  szembe kell nézniük Velem. Mióta szeretném megmutatni nekik, hogy Én valóban létezem és mennyire vágyódom látni az örömöt arcukon, amikor tanúi lesznek szeretetemnek és Irgalmasságomnak!
Akkor sok gyermekem fog térdre borulni, és a megkönnyebbülés könnyeit sírni. Az öröm és boldogság könnyeit. A csodálat és a szeretet könnyeit. Mert végre eljön a lehetőség arra, hogy  egy új életet élhessenek, amikor mindenki Tanításaim Igazságait követheti.
Gyermekeim nem fogják tudni felfogni ennek a nagy eseménynek,  az Irgalmasság eseményének a jelentőségét, amiben még sohasem volt része az emberiségnek a keresztre feszítésem óta; mert a Nagyfigyelmeztetés ajándéka által, végre megnyílik az emberek szeme a Földön, és a túlvilágon való teljes létük igazságával szemben.
A mai emberiségnek meg kell értenie azt, hogy milyen nagy kegyelemben fog részesülni: abban,   hogy megkaphatják a bizonyítékot arra, hogy Isten, az Örök Atya létezik és vele együtt szeretett Fia is, ami meghaladja  (emberi) felfogóképességüket.
A Nagyfigyelmeztetés után ne térjetek vissza a régi útjaitokra
Figyelmeztetem most mindannyiatokat, arra,  hogy a régi útjaitokra már nem szabad visszatérnetek, miután Jelenlétemnek tanúi lettetek és tudatossá vált előtettek az, hogy a bűn nemcsak fájdalmat okoz Nekem, hanem a Pokolhoz vezető ösvényre terel benneteket.
A Nagyfigyelmeztetés utáni időszak döntő tényező lesz a világ békéjében és megváltásotokban is. Ne utasítsátok vissza ezt az ajándékot. Két kézzel ragadjátok ezt meg. Hagyjátok, hogy a Nagyfigyelmeztetés lehetővé tegye azt, hogy Bennem eggyé válhassatok. Ha ezt teszitek, és a vezetésért könyörögtök,  akkor a Földi Új Paradicsommal lesztek megjutalmazva, ahol már nem fogtok szükséget szenvedni.
Örvendjetek. Hallgassatok Rám. Szívleljétek meg üzenetemet, és engedjétek hogy  Szeretetem beborítson és elvezessen benneteket Dicsőséges Királyságom felé.
Mindannyiatokat szeretem. Ha legközelebb szívetekben a szeretet erős lökését érzitek mások iránt, ne felejtsétek el, hogy ez az ajándék Tőlem van. Szeretet nélkül, nincs élet.
A ti Irgalmas Isteni Királyotok,
Jézus Krisztus,
Az Örök Atya Fia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése