2011. április 1., péntek

Líbia, háborúk és az utolsó hét év

A média rendszeresen beszámol az Egyesült Államok és a NATO által Líbia, vagy inkább Moammar Kadhafi ellen indított támadás minden apró mozzanatáról. Miért éppen Líbiát támadták meg és miért pont most? A közel-kelet és észak Afrika számos államában hasonló, vagy talán még komolyabb helyzet alakult ki. Miért Líbiát választották? Az olaj kell nekik? Netán ennél is több van a háttérben? Dániel könyvének 11. fejezete név szerint foglalkozik Líbiával egy fontos háború kapcsán. Vajon a mostani eseményeknek köze lehet ehhez? Az idő előrehaladtával a kirakó darabjai helyükre kerülnek és a színpad készen áll a történelem végső, nagy eseménysorozatára.
A média rendszeresen beszámol az Egyesült Államok és a NATO által Líbia, vagy inkább Moammar Kadhafi ellen indított támadás minden apró mozzanatáról. Miért éppen Líbiát támadták meg és miért pont most? A közel-kelet és észak Afrika számos államában hasonló, vagy talán még komolyabb helyzet alakult ki. Miért Líbiát választották? Az olaj kell nekik? Netán ennél is több van a háttérben?
Dániel könyvének 11. fejezete név szerint foglalkozik Líbiával egy fontos háború kapcsán. Vajon a mostani eseményeknek köze lehet ehhez?
Az idő előrehaladtával a kirakó darabjai helyükre kerülnek és a színpad készen áll a történelem végső, nagy eseménysorozatára.
A második részben Joseph és Johnny a Dániel könyvében leírt háborúk további részleteiről és egyéb összefüggésekről beszélgetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése